פעם ראשונה עם נער

רענן18

New member
פעם ראשונה עם נער

על אמיר אני מפנטז כבר מאז כיתה ט', כ"כ כוסון, אני תמיד ביהתי בו נהנתי מהיופי שלו ופינטזתי... תמיד דיברתי איתו ושמתי לב שהוא לא מדבר על בנות בניגוד לבני גילנו, אבל לא האמנתי שיש סיכוי. ואז זה קרה, אמיר הזמין אותי לביתו "יש לי בית ריק, ההורים שלי בחו"ל, אולי תבוא? לא נעים לי לבד" כמובן שהסכמתי. אחרי הלימודים הגענו אליו ושיחקנו בפלייסטיישן בערך שעתיים, אח"כ הזמנו פיצה והלטנו ללכת לישון, "אני קופץ להתקלח" הוא אמר. החלטתי שזהו זה, שהוא יצא כבר חיכתי על המיטה רק עם תחתוני טנגה, הוא היה עטוף במגבת והזין שלו התחיל לבלוט, ראיתי את החזה המדהים והרטוב שלו "מה אתה...?" הוא שאל. "כן" אמרתי לו,הוא התיישב על המטהוהתחלתי ללטף את החזה שלו, הוא נשכב והתחלנו להתנשק, ליקקתי לו ס"מ ס"מ עד שהגעתי למגבת, הורדתי אותה ונגלה לעיני הזין המדהים שלו, 20 ס"מ של יופי, מיד התחלתי למצוץ תוך שהוא גונח אחרי רגע הוא גמר, הוא פתח את המגרה שלו וזרק לי קונדום "תרגיש חופשי" לבשתי את הקונדום והתחלתי להחדיר לתוכו, לאט לאט נכנסתי עד הסוף, ואז התחתלי לצאת ולהיכנס לאט לאט והתחלתי להגביר את המהירות, לפתע הרגשתי את הזין שלי מתפרץ, ואמיר צרח מעונג.נרדמנו שנינו עירומים, בבוקר החלטנו להודיע למורה שהיום "אנחנו חולים"... אני מחפש סיפורי הומואים! אשמח לקישורים!

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום לך רענן.

זה יכל להיות חידוש מעניין.

רענן18

New member
ההמשך...

הפעם הזמנתי את אמיר אליי, ההורים נסעו לצפון לסופ"ש. הוא הגיע לבוש בג'ינס צמודים ותחתוניו ביצבצו, ישבנו על הספה וראינו סרט על פנימיה של נערים חרמנים, אמיר חייך אליי בחיוכו השובב והניח את ראשו על החזה שלי. החלטנו ללכת על לילה מיוחד, נשארנו שנינו רק עם תחתונים, והתחלנו להתלעס, הוא פשוט הטריף אותי, נכנסו למקלחת, סיבנו אחד את השני, איזה תחת מדהים אוחחח... סיבנתי לו את הביצים בהשקעה עילאית, והוא גמל לי בסיבון דומה, הוא ירד לזין שלי והחל מוצץ, הרגשתי תענוג מדהים הוא מצץ כמו מטורף עד שגמרתי לו בפה, הוא שמר על הזרע בפה שלו והתחיל להתנשק איתי... הזרע נשפך לפה שלי ולצדדים, התחלתי ללקק את הפה של אמיר, הוא שטף אותי. יצאנו מהמקלחת עם מגבות לגופנו, הלכנו לישון מחובקים, בבוקר הוא העיר אותי הנשיקה, "מתוק אני חייב זיון", אחרי כוס קפה כבר הייתי עירני וחרמן, אמיר מרח משחה על החור שלו ועל הזין שלי, "הפעם בלי קונדום" התחלתי להחדיר לו, הרגשתי איך הוא נאנק, ליטפתי לו את הזין והביצים, והמשכתי להחדיר, הוא התחיל לנוע באיטיות על הזין שלי, הרגשתי את הזין שלי מתחמם, הוא זז מהר ואז פרץ לי הזרם, הזרע נשפך החוצה ואמיר צרח מהנאה, ביקשתי ממנו שיחדיר גם לי, הוא מרח את שנינו והחדיר א הזין הענק שלו לאט ובקושי אני התאפקתי לא לצרוח, כזה זין ענק לא ראיתי בחיים שלי, הרגשתי את הזין כבר בעומק שלי, ואמיר החל לעסות לי את הביצים, אמיר המאושר החל לחדור אליי במהירות מטורפת ואני רק צקתי ונאנחתי. שהוא גמר בתוכי הרגשתי גן עדן.

ferdinand

New member
בקרוב....

באגי, אל תהיה קטנוני איתי! פרדיננד מבטיח - פרדיננד יקיים! (גם אם יקח לו קצת זמן) רענן -

רענן18

New member
חוויה של סוף שבוע

הזמנתי את אמיר אליי לסוף שבוע "אמרו בחדשות שיהיה קר וכדאי להתחמם" אמרתי לו בטלפון, הוא הגיע אליי ביום שישי רטוב כולו מהגשם הסוער שהיה בחוץ, "חמוד, בוא אני אדאג לך" הושבתי אותו על הספה "אני תכף מביא לך בגדים", הלכתי לארון שלי ובחרתי לו סט בגדים שאהוב עליי במיוחד: תחתוני טנגה אדומות, מכנסי טרנינג לבנים וצמודים, וחולצה ארוכה אבל ממש ממש צמודה... "הנה חמוד, תלבש את זה" זרקתי את הבגדים לכיונו, אמיר התפשט ולבש את הבגדים שלי, איך החבילה שלו בלטה!!! ישבנו על הספה מחובקים וראינו סרט כחול על נערים סקסים, ראיתי שאמיר מתחיל להתחמם, שלחתי יד לכיוון הזין שלו וראיתי שהעסק מתחיל לעמוד, שלחתי יד לחזה שלו והתחלתי ללטף, אמיר לא נשאר חייב והחל ללטף לי את הזין מבעד למכנסיים, הזין שלי עמד. "ממש לוחץ לו בתוך המכנסים אולי תשחרר אותו" אמרתי לו, אמיר הבין את הרמז והוריד את מכנסיו ראיתי את תחתוני הטנגה כמעט ונקרעות מהזין הענק שלו, הורדתי את מכנסיי ונשארתי עם הבוקסר הצמוד שלי. הורדתי לאמיר את התחתונים וראיתי את הזין האדיר שלו, הכנסתי את הזין לפה שלי והתחלתי למצוץ אותו, תוך שאני עולה ויורד על הזין המקסים שלו, אמיר החל להאינח המשכתי למצוץ לו במהירות הגשתי איך הזין שלו מתחמם, ואז פרץ לו זרם אדיר לתוך הפה שלי, איזה כיף החלטתי לבלוע את זה... אמיר הביא ג'ל ומרח על החור שלו הוא זרק לכיווני את הג'ל וקונדום,הורדתי את התחתונים והזין שלי כבר היה לוהט הלבשתי במהירות את הקונדום ומרחתי ג'ל, התחלתי להחדיר לאמיר וראיתי כיצד הוא נאנק, המשכתי עד שהביצים שלי נגעו בתחת המתוק שלו, התחלת לצאת ולהיכנס לתחת שלו.. לאט... מהר יותר... מהר יותר... מהר יותר החדרתי לו במהירות עצומה תוך שהוא צורח מהנאה, ואז הזין שלי התפוצץ בתוכו הגשתי את הזרם האדיר שלי מתפרץ. אמיר נישק אותי בשמחה ונרדמנו מחובקים בשמיכת צמר...

למעלה