פעם ראשונה נכנסתי לכאן!

תיאה

New member
פעם ראשונה נכנסתי לכאן!

הייתי לפני הרבה זמן, בתקופה של מלי פישמן,ולא אהבתי את דרך הניהול שלה. אני שמחה שבאתי ואני רואה שהיא כבר לא פה. אז מורני אני פה. אני נמצאת בתקופה קשה של החיים שלי,חושבת על הרבה להרים ידיים, לוותר, לתת לזה שפגע לנצח כי אין לי כוח יותר.המון דברים לא הולכים לי. מרגישה שזה זמני שאני כאן,ואני רק צריכה את האומץ ברגע הנכון. עייפתי כבר.

may1

New member
אסור להרים ידיים

ולתת לפוגע לנצח, יש תקופות קשות אבל צריך ללמוד להתמודד איתן, מוות לפעמים נראה הפתרון הכי קל, אבל זה לא נכון, החיים הרבה יותר חזקים מאיתנו וחייבים להמשיך קדימה ולא בשביל אחרים משפחה או בשביל הנקמה אלה בשביל עצמך! אני יודעת שהדברים שלי נשמעים כמו מעין קלישאה אבל תמיד כאנחנו בתקופה קשה - מילות עידוד נראות לנו חסרות משמעות, וכשיוצאים מהתהום - מבינים עד כמה שווה לחיות ויש משפט שלי לפחות תמיד עוזר כשאני מרגישה רע ומגעיל אני יודעת שיותר למטה מזה אי אפשר לרדת, ומכאן תהיה רק עליה... מקווה שתמצאי את הכוחות להמשיך אם את צריכה עזרה או אוזן - אשמח לעמוד בשבילך

עופריקו

New member
תיאה

שמח שיכולה לשתף אנשים אחרים בריגעי משבר, לא כדאי לוותר כי החיים שלנו בנויים מעליות ומורדות,החוכמה שלנו שברגע המורד לא ניתן לו להשתלט עלינו ,אילה נגרום לו לעלות מעלה מעלה, לכולנו יש עליות ומורדות ומי שיגיד לך שיש לו רק עליות אז הוא לא דיבר אמת,אל תרימי ידיים ,תשתמשי בכל מה שיש לך ,משפחה ,חברים וגם אנחנו כאן נפשוט שרוולים ונעזור ככל יכולתינו, אל תיתני לזה שפגע לנצח כי לא מגיע לו ,הוא חושב לנצח ואם תיתני לו הרי שעשה את שלו,שפל זה צריך להענש וטובה שעה אחת קודם. תיאה אני מוכן לעזור ככל יכולתי שלחי לי מייל ונראה מה אפשר לעשות. אל תרימי ידיים ,את לא אשמה בכלום אנחנו איתך עופר

jenny*

New member
אל תשברי עדיין!

תראי, אני יודעת שהמצב קשה, אבל אסור לך לתת לו לנצח! את המנצחת ואת תמיד תהיי אם את תשרדי ותזכרי שתמיד יש שמחה אחרי העצב, זה תמיד היה ככה ותמיד יהיה ואם היינו נשברים ברגעים הקשים לעולם לא היינו זוכים לשמחה... תדברי איתנו, תספרי, תשתפי, תני לנו לעזור כי אנחנו יכולים ורוצים לתמוך בך ואני- אני לא מוכנה לתת לך להשבר! אני כמעט נשברתי פעם, אני יודעת כמה זה קשה, אבל עזרו לי ותמכו בי והוציאו אותי מהבוץ והייתי רוצה לעשות את אותו הדבר בשבילך!

מורני !

New member
תיאה..

קודם כל... ברוכה החוזרת. אני מצטרפת לכל השאר שאמרו ... אל תוותרי. זה לא שווה את זה. התחתית נורא שחורה.. נורא לא נחמדה.. נורא כואבת. והכי חשוב.. נורא קשה לעלות ממנה. בקשר לכך שדברים לא הולכים... לכולנו יש תקופות כאלו בחיים... לאו דווקא לנפגעים... כולנו אנשים וזה מה שמאפיין אותנו. אני מציעה... לעשות הפסקה קצרה מהכל.. להחליט מה יותר חשוב כרגע ולהתחיל איתו.. וככה לאט לאט להשתלט על הכל. לא תמיד חייבים לעשות הכל בבת אחת.. לפעמים יותר קל לעשות בשלבים. מקווה שתיקחי את האומץ וותפני אותו לרצון לחיות. שם צריך הרבה יותר אומץ. מחזקת אותך.

הקוטלת

New member
תיאה

יש שיר של אקדי דוכין,ממש יפה,אני מקווה שאת מכירה אותו. יש לי חדר משלי/ארקדי דוכין ``תתגבר,תתגבר,כך אומר לי הקול, כל אחד יכול להיפגע וליפול. לכולנו מותר להיות חלשים, רק לא לאטום אוזניים, לא לעצום עיניים, גם בימים קשים...`` שבת שלום, קוט

למעלה