פעם ראשונה לבד

tul9ad

New member
פעם ראשונה לבד

היום זאת הפעם הראשונה שאני לבד בבית מאז שאהובי הלך לעולמו הבת האמצעית בעבודה, הקטנה בצבא, והגדולה נשואה עם משפחתה זהו, כל אחד חזר למקומו, ואני מתחילה לחוות את המציאות המצפה לי, כמה זה קשה, אני יושבת בסלון ומסתכלת על התמונה שלך, תמונה גדולה ,וכל כך חיה שתלינו בסלון, והדמעות לא מפסיקות לרדת, ושוב זה קורה, אני מסתכלת עליך ולא מאמינה שלא אראה אותך יותר, שזו המציאות שהולכת להיות מהיום והלאה, הלבד הזה, הבדידות בלעדיך, בלי לחלוק את החויות של היום יום. טוב, אז העזתי לעשות עוד כברת דרך, וסרבתי שישנו איתי, אמא שלי הייתה איתי כשהבנות לא היו בבית, אך היום החלטתי שאני מעזה, איך אמרה לי חברה מהפורום מעיזים להשרף עוד קצת, כל יום מתקדמים עוד טיפה, זה קשה אני מודה, אך מצד שני משחרר אינני מוכנה להיות תלויה באף אחד. לאט לאט אמצא את דרכי בתוך האפילה המפחידה הזאת. לאט לאט אמצא את האור בלעדיך. עוד רגע ועוד רגע והכל יהיה בסדר.

2א מאה2ה

New member
יא ../images/Emo24.gif איזו אמיצה את../images/Emo140.gif

כל הכבוד על הצעד הנורא הזה ! את לא ממש לבד כי יש אותי פה ! ויש פה המון אנשים מקסימים שעד עכשיו רק ראיתי אותם נותנים ותומכים .. אני בטוח שגם להם מאוד קשה .. איזה מדהימים . היום אני יושב לבד בבית וממש ממש רע לי פיזית אני מרגיש רעידות או קלקול קבה לא יודדע זה פשוט הרגשה של חוסר עמוד שדרה חג שמח וכמו שאמר לי חבר היום מועדים לצמיחה דוקא מצא חן בעיניי

פשו שי ת

New member
אישה יקרה

עשית צעד חשוב בדרך שלך ובהתמודדות שלך עם האבדה הגדולה. לאט לאט תעיזי יותר ותצליחי יותר ותראי שיש אפשרות להמשיך לחיות לצד הכאב ויחד עם הכאב... מאחלת לך מכל הלב שיבואו עוד ימים טובים לך ולבנותייך ויחד תתמודדו חיבוק ענק חגית

אין ברירה אחרת - חייבים להתמודד

מניסיוני, מעתה צפויות לך עוד הרבה "פעמים ראשונות", אני כבר כמעט שנה וחצי אחרי, (לפעמים נדמה לי שזה מעט זמן ולפעמים נראה כנצח) ויש עוד הרבה דברים שהיום עדיין הם "בפעם הראשונה בלי" ואין עם מי לחלוק. אבל חייבים להרים את הראש, להזדקף, להיישיר מבט ולהמשיך הלאה, בשבילך ובשביל סביבתך. לפעמים נדמה לי שאני בנשף מסכות בונציה אני עוטה מסכה כי מה לעשות בחברה המערבית בה אנו חיים, להתעצב ולבכות זה לא in , "כי היית אך שמח" ורק כשהתריסים מוגפים והדלת נעולה היטב היטב ואני לבד לבד לבד ואף אחד לא רואה ולא שומע, אני משמיע מוסיקה שכה אהבנו ומרשה לעצמי כל כך להתגעגע.

2א מאה2ה

New member
אתה מתמודד וכל הכבוד על כך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

האם אתה חש שהסביבה מאבדת את הסבלנות שנתנו בהתחלה? , נראה כאילו האשראי מוצה וכעת לאט לאט יותר אנשים נושרים מסביב והסבלנות די מגיעה אל קיצה .

../images/Emo24.gif

פה אתה אף פעם לא לבד ,חסרת לי אתמול בצט והמטרה של הפורום הזה, לאפשר לך לחלוק עם הכותבים , ללא מסיכות , הישר מהלב כי פה מבינים היטב על מה אתה מדבר/כותב אני למדתי לדבר עם האנשים באמצעות מילים על גבי הפורום תאמין לי זה יוצר חברים ללא מסיכות חברות אמיתית

ראשית, תודה אבל לדעתי, הצ'ט

למען האמת הינו גם מעין סוג של חדר שתריסיו מוגפים ולגבי המסיכה, אין לי אפשרות לראות מי עוטה אותה ומי לא למרות שאני מאמין שכולם מדברים שם מתוך ליבם ואמיתיים שם, לפחות כמוני. שיהיה לך יום מקסים.

תודה ../images/Emo140.gif

אני תמיד ללא מסיכות ללא איפור , טבעית לחלוטין ואצלי מה שיש בפנים יש בחוץ אף פעם לא שמה מסיכה למדתי שלהיות את בכל מצב זה הכי בריא בעולם

2א מאה2ה

New member
לא עוד! ../images/Emo6.gif

עכשיו שאנחנו כאן אין באמת לבד כי תמיד אנחנו יודעים שיש פה עזרה הבנה ותמיכה. נסיבות קשות קושרות ביננו גם אם לא הכרתי . גם אם לא ראיתי ולא שמעתי , אני אתך ואיתך ועם כולכם . באהבה חמה כנה ו.. לאו דווקא מובנת .. וזה לא חשוב . אין עוד לבד.

למעלה