פעם ראשונה כאן

פעם ראשונה כאן

לא ידעתי שיש כזה פורום. ניתקלתי בו במקרה, ואני כבר למעלה משעה משוטטת בין הדפים שלו ולא שבעה. עכשיו קיבלתי אומץ גם לשאול שאלות: שאלה ראשונה: אני משתמשת בד"כ בלקים של שיק. לא יקר ונוח לי. לאחרונה קניתי את האפרסק שלהם, (אין לי כח כרגע לקום מהספה לחפש את המספר) והמרקם שלו היה ממש גרוע. לא הצלחתי להגיע למריחה יפה (ובד"כ אני מצליחה למרוח טוב אפילו ת האדום). הוא יוצא לי לא אחיד, מוזר. יכול להיות שיש שוני במרקמים של אותה החברה? שאלה נוספת: אני מחפשת לק בצבע אפרסק עדין (אבל שימרח טוב). יש הצעות? אני ממשיכה לשוטט, התאהבתי בפורום הזה . (צפו לשאלות נוספות).

cockta

New member
שלום :)

האמת שזה ממש הגיוני שיהיה שוני במרקמים של אותה חברה. לדוגמא צבעים פסטליים ובהירים או ניאונים נמרחים פחות טוב משאר הצבעים. כנראה שהמרקם של האפרסק שלך היה גרוע כי הוא בהיר פסטלי שכזה והפורמולה שלהם בד"כ לא טובה, גם בחברות היותר נחשבות. אגב, כמה שכבות את מורחת? בלקים בהירים צריך 2 לפחות, לפעמים שלוש. ככל שאת מורחת יותר שכבות הלק אטום ואחיד יותר. יכול להיות שלא מרחת מספיק שכבות? הלק היחיד שלי שמתקרב איכשהו לאפרסק זה 303 של שיק שנקרא tanning, מהקולקצית קיץ החדשה. מרחתי לדעתי 2 או 3 שכבות ולא היו בעיות. בהצלחה

Dmorrigan

New member
גם לי יש אותו

הוא ממש יפה בעיני אבל הפורמולה סמיכה מאד ויוצרת שטח פנים לא חלק. כמה טיפות של מדלל פתרו את הבעיה ועכשיו תענוג למרוח אותו.

יש לך המלצה למדלל?

יש לי כמה לקים מהקולקציה החדשה של שיק והפורמולה שלהם מזעזעת!!

poynter

New member
אפשר לשאול איזה?

יש לי את רוב הקולקציה ולדעתי הקולקציה הזו ניחנה בפורומלה מעולה. כל הבקבוקים נקנו מאותו המקום?

Dmorrigan

New member
אני חושבת שהבעייתיים הם...

tanning summer fruit ואני חייבת לציין שהפורמולה של שני הכחולים מצויינת.

poynter

New member
פסטלים

זו הבעיה לא נראה לי שמדלל יפתור את הבעיה אלא יחמיר אותה. הלקים האלה דלילים.. מדלל יהפוך אותם לעוד יותר צריך סבלנות, מריחה טובה של 2 שכבות ואפילו 3

יש לי את

300, 303 ו 248. נקנו בשלושה מקומות שונים. הם מאוד סמיכים ולא נמרחים כמו שצריך... חשבתי אולי מדלל יפתור את הבעיה. נראה לי שאני אוסיף לאחד מהם מדלל ונראה איך זה עובד.

Dmorrigan

New member
לי יש את המדלל של סש ויט

אבל ממה שהבנתי הוא מפוצץ ברעלים. המדלל הבא שאני אנסה הוא של זויה.

למעלה