פעם ראשונה ואחרונה

taltaltaltal6

New member
פעם ראשונה ואחרונה

שלום,קוראים לי טל. במהלך חיפוש--דעתכם--בפירושי שיריה של אלאניס, נתקלתי בכל מיני הודעות על התמסחרותה של אלאניס,על השפעתו השלילית של בן-זוגה העכשווי על המוזיקה שלה וכו'. תראו, אנשים משתנים.א-ת-ם משתנים. כולם משתנים. אלאניס משתנה. זה שאתם מקשיבים למוזיקה שלה, לא גורם לה להיות על-אנושית בכך שתישאר אותו הבנאדם כל חייה. דיברתם פה על אלאניס ה"אגרסיבית והביצ'ית" של תקופת JLP, והשוותם אותה למה שהיא היום, על פי האלבומים האחרונים שהוציאה (so called chaos, glpa). אתם מצפים מהאישה הזו לכל כך הרבה,שהיא כבר לא יכולה לעמוד בציפיות האלו. מי אתם שתכתיבו לה את הכתיבה שלה? זה השטח שלה! זה המקום בו היא בחרה להביע את עצמה באופן הכי חופשי שיש! ואתם באים ושופטים אותה על זה???? אז גם אני לא מעריצה גדולה של so called chaos! אבל זו אלאניס! היא לא כתבה את השירים האלה סתם! היא התכוונה אליהם! כמו כל אמן אחר! אז מה אם הם לא עונים על הדרישות שלכם! אתם היחידים שגורמים להתמסחרות שלה! בזה שאתם יושבים פה ומרכלים עליה כמו זקנות, אתם ממסחרים אותה! אתם אלה שהופכים אותה למוצר! מה היא, במבה שאתם משווים את המחירים שלה לפני 10 שנה לעכשיו?? זו אלאניס! לא מתאים לכם-אל תקשיבו ל"תקופת ההתמסחרות" שלה! מי אתם שתשפטו אותה?! תסתכלו על עצמכם! יושבים פה ומדברים על השיער שלה, שחבל שהיא גזרה אותו, כאילו הוא השיער שלכם! כאילו היא שלכם! היא רצתה לגזור אותו! אני בטוחה שאחד מכם לפחות הסתפר כמה וכמה פעמים בחיים שלו, אז מה, בגלל שהיא מפורסמת ואתם מכירים אותה בצורה מסויימת אסור לה להסתפר?!??!?! אסור לה לשנות כיוון במוזיקה שלה?!?!? מי שואל אתכם בכלל?????????????? ככה מדברים אנשים שמעריצים אותה????? זה רק מראה שאתם לא מבינים אף לא מילה ממה שהיא כותבת!!!!! וזה גם מודגש בפירושים המוזרים של השירים שלה שכתבתם. אם באמת הייתם אוהבים ומעריכים את האישה הזו, לא הייתם מקשיבים לה כדי לבוא ולדבר על זה פה, הייתם פשוט מקשיבים לה. ועכשיו, בחזרה לנושא של ההודעה: זו הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום הזה, או לכל פורום אחר שקשור באלאניס, וזו גם הפעם האחרונה.

O r a c l e

New member
וואו

הייתי אומר לך ברוכה הבאה אבל נראה לי שלא תישארי פה הרבה זמן... אני חושב שהגישה המחורבנת היא שלך. כל מי שכאן אוהב את אלאניס- אף אחד לא פעיל בפורום רק כדי להגיד שהיא לא טובה וכו' וכו'. כבר נאמר כאן בעבר (בגאווה גדולה אני חייב לציין) שאנחנו לא פורום "בריטני-ספירס" רגיל- אנחנו יכולים להעריץ את אלאניס וללכת איתה במשך 10 שנים (!!!) אבל לא לאהוב את כל מה שהיא עושה. אני חושב שזאת מעלה גדולה מאוד של הפורום הזה שאנחנו מסוגלים לראות את הצדדים הרעים שבאלאניס בדיוק כמו את הטובים. יכול להיות שאת בתור אדם מבחוץ ראית רק את הביקורות הרעות שלנו עליה- ונכון היו לא מעט כאלו לאחרונה- חלק גדול מסויים מהפורום לא מסכים עם הבחירות שאלאניס עשתה כמו לגזור את השיער היפה שלה, לפנות לסגנון היותר "דודה רוחנית" שכזה ועוד שטויות. אבל השורה התחתונה היא שאחנו אוהבים ומעריצים את אלאניס בלי שום קשר! יש כאלה שאוהבים באמת את התקופה המקודמת של אלאניס מלפני 10 שנים ופחות את התקופה האחרונה- ובאותה מידה- חלק אוהב יותר את האלאניס המודרנית מאשר את האלאניס הישנה (טוב חלק קטן יותר אבל בכל זאת). בגלל שאלאניס היא דמות ציבורית אנחנו בוחנים אותה ו"שופטים" אותה כביכול. וזה לא בגלל רשעות או כי אנחנו לא אוהבים אותה- בדיוק להיפך. אם כל אחד מאיתנו יסתפר- זה לא יזיז כל כך לאף אחד- אבל זה לא אומר שכולם חייבים לאהוב את התספורת החדשה של אותו אדם- כנ"ל לגבי אלאניס. אבל בגלל שאלאניס היא אחת מאיתנו- אדם נורמלי- יש הרבה יותר ביקורת מצד המעריצים. כולנו יודעים שאלאניס לעולם לא תחזור להיות "angry white chick" כמו בעבד- ואני גם די בטוח שכולם מקבלים את זה. אבל זה לא אומר שאנחנו חייבים להסכים כמו עיוורים עם כל החלטה שהיא עושה ולאהוב כל סגנון ושיר שהיא מוציאה. ולמען השם- Jagged Little Pill- עם J ולא G!!!! אגב אני מאוד מקווה שלא נראה אותך פה שוב...

O r a c l e

New member
טעויות מעצבנות

"אבל בגלל שאלאניס היא אחת מאיתנו- אדם נורמלי- " אבל בגלל שאלאניס היא לאאחת מאיתנו- אדם נורמלי- "כמו בעבד" כמובעבר

Jagged chaos

New member
טל,תשיגי אוביקטיביות.זה לא עולה כסף

לא קראתי עוד מה שORACLE (ליאור?
) כתב.. אז יש מצב לדימיון.. אניווי, אני אגיד את זה בזריזות, אני אוהב את אלאניס מוריסט היוצרת, לא הבנאדם, בכל מקרה, אני לא אשקר לעצמי ואנסה בכוח להתחבר לשירים ש-מה לעשות- לא מתחברים לי, אנשים משתנים, אנשים משנים את הדעות, את ההשקפות, את האומנות, לא כמו במקרה של אלאניס, שעד 2004 היתה אישה צנועה שממש ממש ממש לא אכפת לה מכל המעמד סלבריטי. היום, ותאמיני לי, אנחנו יודעים בטח קצת יותר ממך, היא מבטאת את החיצוניות שלה בהרבה צעקנות (שינוי כל שבוע ולבוש OVER-בקשה לתשומת לב) רק בחודשים האחרונים היא הפכה להיות אשת-פרסומת (סטארבקאס, מוטורולה, גאפ) ועושה פרובוקטציות (מצטלמת בערום לסיבוב הופעות שלה, שיש לך כאן תמונה של זה, בעוד שפעם היא היתה עושה את זה בקלאסה ועם שיקוליים מטאפוריים אמונותיים פה, זה יוצא לה זול ובוטה) תראי את הקליפ האחרון שלה Crazy, וכמו שמישהי אמרה פה יפה "מפריע לי עד ייאוש שהיא נכנסת למועדון ודוחפת אנשים סטייל אבריל לאבין" בעעעעעעעעעעעעעעע....

Lotzifer

New member
אני לא יכולה יותר לשמוע את זה...

אלאניס זה פרובוקציות! היא תמיד עשתה פרובוקציות ותמיד תעשה!

Jagged chaos

New member
חולק...

פרובוקציה לדעתי זה הרבה עשייה של חוסר ביטחון... שוב, אלאניס לא אמרה FUCK ב- you oughta know והתפשטה ב-thank u בשביל להפוך לשיחת היום.. ב-95 היא היתה יותר "משהו חדש" (ילדה קטנה שיוצאת בזעם מול כל העולם ואחותו) ולא אישה פרובקטיבית (כמו קורטני לאב..שמדברת בולשיט אבל עושה הרבה שטויות בשביל שמישהו יסתכל עליה..)

O r a c l e

New member
אה ושכחתי

אין לך שום זכות שבעולם להעליב את הפירושים שאנשים כתבו לשירים של אלאניס. כל פירוש הוא אישי ונקודת מבט של אדם אינה נתונה לויכוח. כולנו פה יודעים להעריך את השירים של אלאניס (ולפרש אותם) הרבה יותר טוב ממה שנראה שאת יכולה.

Lotzifer

New member
יש משהו נכון בזה, אבל....

הגישה שלך חרא. אני באמת מסכימה עם חלק מהדברים שכתבת, אבל למה לתקוף בצורה כזאת בוטה? אם ראית את ההודעות שציינת, אז בטח גם נתקלת בהודעות רציניות יותר ועמוקות יותר (ניתוח שירים, למשל..). אני רציתי לכתוב שאני לגמרי מסכימה איתך, אבל הצורה שבה כתבת פשוט נוראית, ואני בכלל לא מסכימה איתה. וכמו שזכותה של אלאניס לעשות מה שבא לה, וזכותך לכתוב פה את דעתך,זכותנו לרכל עליה כמה שבא לנו. אם היית כותבת את זה בצורה נעימה יותר אז אולי זה היה שווה התייחסות. וברוך ה שזו פעם אחרונה שאת כאן, אנחנו לא צריכים אנשים כמוך.

Jagged chaos

New member
אפשר הסבר למה זאת אומרת

"מרכלים על אלאניס" ????? פעם אחרונה שבדקתי, לצערי , אלאניס לא ממש חברה שלי...
ו-->עוד משהו---> את התרגומים שלי לפחות, הלכתי כמה שיותר בכיוון של איך אלאניס הסבירה את השיר ועובדות אוביקטיביות עליה בזמנים האלה ואיך הן יכולות להשפיע על הכתיבה. אם תתני פירוש ששונה בצורה כל כך קיצונית..נשמע מעניין למה את שותקת?

Lotzifer

New member
אני ציטטתי אותה.

היא אמרה "מרכלים על אלאניס", אז ציטטתי... בחיי תקרא לעומק לפני שאתה מגיב.. וגם פה, אני שיבחתי את הפירושים, אמרתי שזה דבר טוב. אני אוהבת את הפירושים כאן. ושוב, למה ישר לתקוף?!

Jagged chaos

New member
אה...אחי לא דיברתי אלייך ../images/Emo4.gif

בחיי תקרא לעומק לפני שאתה מגיב.. למה ישר לתקוף?!

Jagged chaos

New member
פאק...טוב אני אתקן ת'צמי...

שלומית...דיברתי לילדה המופרעת הזאת שאנע ערף מה היא חיה בסרט של "מרכלים על אלאניס"...

Lotzifer

New member
אז תשרשר נומאלי

איפה ההיא שתמיד שמה את אומנות השרשור? (תסלחי לי ששכחתי את השם...) וסליחה.

Lotzifer

New member
עכשיו כסאח?

כי שירשרת לא נכון ואני חשבתי שדיברת אלי ואז אמרתי לי שלא דיברת אלי ואז אמרתי שתדבר נומאלי ובכלל כותבים נומלי?

Jagged chaos

New member
חחחח....

דווקא אמרת "תשרשר נומאלי" ולא "תדבר נורמלי"
חח נו מור כאסח

AlanisJunkie

New member
היי, היי, אולי כוס מים תעזור? ../images/Emo6.gif

אמממ... אני ממש מצטער, אבל בהרבה דברים ממה שכתבת יש סתירות לוגיות מטורפות. "אם באמת הייתם אוהבים ומעריכים את האישה הזו, לא הייתם מקשיבים לה כדי לבוא ולדבר על זה פה, הייתם פשוט מקשיבים לה". אני יותר משמח להודיע לך שאנחנו בני אדם, כל אנשי הפורום, בניגוד לאנשים שהם לא בני אדם (שאולי קיימים, לפי הדברים שאת מתארת), ולכן אנחנו מדברים על נושאים שאנחנו אוהבים, ומבקרים את הדברים שאנחנו אוהבים, אומרים עליהם דברים טובים וטובים פחות. איזה מוזר זה, הא? אנחנו מה זה לא אמורים לעשות את זה, הרי דברים שאנחנו אוהבים אנחנו פשוט אמורים לאהוב ותו לא, נכון? אז זהו, שממש לא. וככל שאנחנו מדברים עליה ומבקרים אותה, לטובה או לרעה, זה רק מראה שאנחנו המעריצים האמיתיים שלה, שבאמת מתעניינים בכל פיפס קטן שלה, וכן, חשובה לנו התדמית שלה, וחלק ממנה היה השיער הארוך שגזרה, וזה נורא העציב אותנו. מותר לנו להיעצב בגלל זה! זכותנו! אנחנו המעריצים שלה, אנחנו בנינו אותה, בזכותנו היא קיימת. השורה התחתונה היא שאלאניס עושה מה שבא לה, ולמרות שזה לא לרוחנו, היא תסתפר ותתחתן וכו', אבל לנו כמעריצים מותר לדון בזה. אז את באה לפה ומתעצבנת עלינו, "מי שואל אתכם בכלל אם היא רוצה לשנות סגנון מוזיקה או לגזור את השיער?". אני אענה לך: אף אחד לא שואל אותנו. בשורה התחתונה אנחנו אלה שאמורים לקבל את התוצרים שלה, ולמרות האהבה אליה כבן אדם, האהבה למוזיקה שהיא מייצרת היא נפרדת לחלוטין ומהווה נדבך שונה לגמרי באהבה שלנו לאלאניס בגדול. אז אני אגלה לך שלא קניתי את SCC, כי הוא על הפנים, וכמוני עוד הרבה, וזכותנו לדון בזה ולבקר את המוזיקה הלא-משהו הזו, כי זו עדיין אומנות, ואומנות מבקרים. חידשתי לך משהו? אומנות מבקרים. וליתר הבנה: אני אוהב את אלאניס, שייצרה פעם מוזיקה שאהבתי, שהיתה לה פעם תדמית שאהבתי, והיום מייצרת מוזיקה שאני לא אוהב וגם יש לה תדמית שאני לא מת עליה. קבלי עוד יותר מובן: 1. אני אוהב את אלאניס. 2. אני אוהב את המוזיקה שייצרה בעבר. 3. אני לא אוהב את המוזיקה שהיא מייצרת היום. 4. אני לא מת על התדמית שלה בימים אלה. האהבה שלי לאלאניס מורכבת מכמה שכבות של אוהב ולא אוהב, ויש גם דברים שהם באמצע, כמו "לא מת על", ויכולתי להמשיך ברשימה עד אין סוף, אבל אני משער שכבר הבנת. אהבה למשהו או מישהו, תופתעי לדעת, היא לא "כן" אחד גדול על כל דבר שהוא עושה. אני בטוח שאת למשל מאוד אוהבת את אמא שלך, ובכל זאת יש דברים שאת יכולה להצביע עליהם ולהגיד "את זה אני לא אוהבת באמא שלי", אם זה הדרך שהיא צורחת עלייך לסדר את החדר (סתם דוגמא), או העובדה שהיא לא מסכימה לך להישאר עד אחרי 00:00 בלילה מחוץ לבית (עוד סתם דוגמא). דבר נוסף, לגבי הפירושים לשירים של חברי הפורום, אנשים עשו פה עבודה מדהימה, ומי את שתזלזלי בזה? עם כל הכבוד, ההודעה שלך אפילו לא מופרדת לפיסקאות, אז אל תבקרי אנשים שכתבו בכמה רמות יותר גבוה ממך. לדעתי הפירושים מדהימים אחד-אחד, ואת סתם נתלית באילנות גבוהים ואומרת דברים שלא קשורים אחד לשני. בכל אופן, את מוזמנת להישאר בפורום ליותר מהודעה אחת, אני בטוח שתגלי פה אנשים נפלאים, כי זה לא חכם לבוא ולהתנפל עלינו כשאת עדיין לא מכירה אותנו. הניק שלך קצת מזכיר לי מישהי שהיתה פה ממש מזמן, אבל אם את טוענת שאת פה בפעם הראשונה אז את כנראה לא היא...

Lotzifer

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo25.gif

אתה מתוק! ואיך אתה עונה בצורה כזו רגועה...... כפרע עליך.

Rוית

New member
יוסי, כפרות עליך ../images/Emo24.gif

איך רואים לפי ההודעה שאתה חורש לפסיכומטרי עכשיו
בכל אופן, רציתי להגיד שאני מסכימה עם שלומית בנוגע לכך שאיפשהו אולי הועלו נקודות נכונות אבל בגישה שגויה בעליל עוד מיסודה וכמו כן כמובן עם יוסי שהודעתו היא די ממצא את כל תחושותי גם כן, רק יוסי הוא אינטיליגנט ורושם את זה בצורה כה יפה כמו שכזו!

אדם באמונתו יחיה...

אני לא מסכים איתך וחבל שזה מה שאת מרגישה, אך חלק מביקורתך כאן הייתה בהחלט לא בונה, כמו לרדת עלינו שאנחנו מרכלים עליה, או שפירוש השירים מוזר. זה כבר גובל בהעלבה וסתם רצון לעורר פרובוקציות. חבל שזו הדרך שבה בחרת להתבטא. אני לא נמצא שנים בפורום, אולם אני מעריץ ומקשיב לאלאניס כבר 10 שנים ואפשר לומר שאני מהמעריכים האדוקים שלה ואוהב את המוזיקה שהיא יוצרת עד היום, עם זאת לא תמיד הסכמתי עם כל מהלכיה בכל התקופה, זה לא אומר שאני אוהב אותה פחות, או לא מבין אותה. אלאניס היא לא אל, ואף אחד לא הפך אותה ל"מוצר", היא בן אדם רגיל כמו כולנו, עם כשרון כתיבה ומוזיקה נדירים וטובים. הפורום נועד להביע דעות שונות ומגוונות וככזה הוא מצליח לשמור על רמת דיון מעמיקה ומוצלחת לטעמי. אף אחד לא כתב כאן: "אלאניס מפגרת", אלאניס חולירה" וכו' ואין סיבה בכלל לרדת לרמה כזו. בין שאר הדברים, אנשים כאן כן נותנים פידבקים חיוביים ופרגון עליה. בתור אחד שאהב, אוהב וסביר להניח יאהב את אלאניס לעוד הרבה זמן, אני מוצא שטיעונייך לוקים בביקורת הורסת ולא יאה שמטרתה הייתה לפגוע כאן באנשים וחבל. ושוב, זכותך להתרעם על דברים שמתנהלים בפורום, אבל לא בצורה כזו בוטה ולא באיומים.

למעלה