פעם ראשונה-התייעצות

shir2211

New member
פעם ראשונה-התייעצות

שלום לכולן, אני אמורה להתחיל מחזור של IVF ראשון החודש עקב בעיית זרע קשה. (לאחר נסיונות של חצי שנה). התחלתי לקרוא חומר בנושא והתודעתי לפורום שלכן. אני חושבת שיש לי אנדומטריוזיס - לפי השאלון... יש לי כל הזמן שילשולים בזמן מחזור ,וביום של הדימום הקשה אז תמיד יש לי איזה רבע שעה של התפתלויות נוראיות שאני לא יכולה לזוז... זה משום מה היה נראה לי טבעי כל השנים ולא ייחסתי לזה חשיבות. השאלה שלי אם להעלות את זה עכשיו , ולהגיד לרופא שאני חושדת בזה.. פשוט חבל לי על טיפול שיתבזבז לחינם..אולי שווה לאבחן קודם?? עשיתי צילום רחם והכל היה תקין כנ"ל לגבי שאר הבדיקות שלי. או שכדאי ללכת על ה- IVF החודש ואם לא מצליח אז ללכת לאבחון?? בבקשה תייעצו לי.. תודה ובהצלחה לכולן.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה שיר ../images/Emo140.gif

מכיוון ש-IVF אמור לעקוף את בעיית האנדו' לא הייתי מבטלת את הטיפול הנוכחי. רק במידה וחו"ח הטיפול לא יצליח, יש מקום לעשות המשך בירור, היות ולנשים עם אנדו' עדיף להיות תחת דיכוי בין מחזורי טיפולים. מקווה שתחזרי אלינו עם בשורות טובות

yaelma1

New member
ברוכה הבאה שיר

אני במקומך הייתי מתחילה טיפול ומבררת תוך כדי מה המצב ובטח תיכף תגענה המומחיות כדי להגיד שכדאי לך לעשות זאת בתל-השומר. דרך אגב מגלים אנדו` ע``י בדיקת דם פשוטה בשם ca-‎125בקשי לעשות אותה ותדעי מה קורה.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו
ממליצה להמשיך עם הטיפול. לפני הטיפול הבא או אחרי ההריון
תעשי בירור לגבי אנדו'. לאור המצב שאת מתארת עליך להיות בדיכוי ברצף. בהצלחה

orel06

New member
ברוכה הבאה שיר../images/Emo140.gif

אכן הסיפטומים מראים על בעיה דומה לשלנו . הכי טוב להתייעץ עם הרופא המטפל בך , ובמידה והינך חושבת שלא קיבלת תשובה מספקת , תמיד תוכלי להעזר כאן בבנות. בנוגע ל IVF, אני הייתי פועלת בשני המישורים במקביל , כי גם להכנס לתור בטיפולי הפריות לעיתים לוקח זמן בחלק מבתי החולים . בהצלחה בכל אופן

למעלה