פעם ראשונה גלידה

galiayifr1

New member
פעם ראשונה גלידה

הי. אתמול במקרה הגעתי לנושא החלומות הצלולים, קראתי פחות או יותר על מה מדובר ובלילה, בלי לצפות לכך גיליתי שאני מודעת להיותי בתוך חלום. חטפתי פחד לא נורמלי שהתבטא בלחץ באוזניים ולא שלא הייתי מסוגלת לזוז, פשוט פחדתי לזוז. בחלום הייתי אני באותה תנוחה במיטה, רק ערה. פחדתי להסתובב ולהסתכל על בעלי, אבל בסוף הסתובבתי לצורך בדיקת מציאות, וכשהחזרתי את ראשי, היו מולי מלא מראות ותכשיטים, ושמתי לב שענדתי שעון. אז עשיתי עוד בדיקת מציאות ואז קלטתי בנוסף, שאני לא עונדת תכשיטים בכלל ושעון בפרט. ככה ידעתי בוודאות שזה חלום. אחרי זה, קצת ניסיתי לשלוט בחלום (משהו שקשור לסקס) והצלחתי. בקיצור, החוויה כולה היתה לא נעימה ואף קצת מפחידה.הגבול בין דמיון למציאות מתבטא בשגעון, לא? ואני מתה פחד מלהשתגע, לא יודעת למה... אתמול רק רציתי לצאת מהחלום, ועכשיו, אני תוהה אם אני יכולה לנצל את שלב התת מודע הזה לטובתי, כמו לחזק את הבטחון, כמו להגיד למוח שלי להתגבר על מחלה, לצוות על ימי ביוץ וכו'... האם זה אפשרי?

silverhawk

New member
אהלן גליה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום!
קודם כל, זה יפה שלא התעוררת מיידית. מרבית האנשים מתעוררים באופן כמעט מיידי לאחר קבלת המודעות בפעם הראשונה עקב התרגשות. עכשיו, החוויות שאת חווה במהלך החלום הצלול יכולות להיות נעימות מאוד אך גם מפחידות, כמו בחלום רגיל. הייחוד של החצלולים הוא העובדה שאת יכולה לקחת שליטה על מה שקורה ולשנות את המצב (כמעט) כרצונך. נראה שהחוויה הראשונה שחווית הייתה מפחידה מעט, אך אל תתני לזה להדאיג אותך יותר מידי - זה עוד ישתפר בעתיד. אני ממליץ שתקראי עוד על הנושא בשאלות הנפוצות ובמאמרי הפורום ובאתרים המקשורים (עם דגש לאתרו של אלון ברמן אשר קישור אליו מופיע בצד הפורום). בנוגע לשאלתך האחרונה, ניתן לנצל את החלומות הצלולים למגוון תחומים (מעבר להנאה צרופה), אך זה מוגבל לתחום הפסיכולוגי. להתגבר על מחלות ולשנות את ימי הביוץ? מבחינתי זה כבר גולש לעל טבעי ואני לא מאמין בזה, אך יהיו שיחלקו עלי.

למעלה