פעם ראשונה בפורום

rach ה

New member
פעם ראשונה בפורום

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון ואם זה בכלל קשור.. אבל על החיים ועל המוות.. יש לי חבר משהו כמו שנתיים אנחנו לא מסתדרים..אנחנו אוהבים..לפחות ככה נראה לי אני אוהבת אותו מאוד אולי יותר מידי.. הוא כל הזמן פוגע בי ואני בוכה בגללו אבל אני אוהבת אותו אני גם בנאדם קשה ואני יודעת שקשה לו איתי.. זה כאילו שאנחנו צריכים להיפרד..אבל אני לא מסוגלת אני אוהבת אותו.. לא יודעת מה לעשות :(

את אכן כנראה אוהבת אותו יותר מדי

לפעמים אומרים רחוק מהעין קרוב אל הלב אך לא תמיד מה שקרוב ללב טוב לו. אני לא אגיד לך להיפרד ממנו אבל אולי לספר לו מה את מרגישה כשהוא פוגע בך ומה הוא עושה או אומר שפוגע בך, ואם הוא אוהב אותך כמו שאת אותו אז הוא אמור להבין אותך ולא לחזור על אותן טעויות. לפעמים שיחה היא דבר שהרבה מתבישים לקיים אך לדעתי מערכת יחסים בלי שיחה מלב אל לב מעידה על כך שעדיין מתביישים וחוששים מתגובת הצד השני וזה לא צריך להיות ככה.

nickstd

New member
לדעתי

את צריכה לדבר איתו על זה. לתת לעצמכם כמה הזדמנויות לפתור את זה, ואם לא הולך, אז להפרד. אם לא תצליחו לפתור את זה, זה אומר שמישהו לא בוגר עדיין, או שהוא לא אוהב אותך מספיק (וגם לא בוגר כדי להודות בזה)... בכל מקרה- אל אבל אל תיתני לו לפגוע בך!!!

rach ה

New member
היי

היי..קודם כל תודה על התגובה...אני נותנת לזה כמה הזדמנויות אנחנו כבר יותר משנתיים ביחד וקשה לי איתו..כ"כ קשה לי איתו אני מדברת איתו הכי פתוח שבעולם אני נפגעת אני אומרת לו אני ממש לא מתביישת אבל מה שקורה זה שנגיד בלילה אני מדברת איתו והוא מבין וקשוב..ואנחנו מגיעים להחלטות הוא אומר שהוא ישתדל ואז יום למחרת עוד פעם..כאילו כלום נכון שאולי אני צריכה להיפרד ממנו..אבל לא מסוגלת..מנסה לא לתת לו לפגוע בי אבל הוא פוגע..הוא לא מבין ויכול מאוד להיות שהוא לא בוגר או סתם טיפש. אני מניחה שאיזה חלק בי לא רוצה להפסיק להאמין שהבנאדם שהתאהבתי בו עוד קיים שם איפושהו בתוכו..אני בדיכאון..

תגובה

אם הוא מרע לך דעי להתגונן, החזירי לו בנזיפות ובצעקות כמו שהוא עושה לך. אם ימשיך תצטרכי להחליט.

אולי פשוט עובר עליו משהו והוא לא

יודע או מתבייש לדבר איתך על זה ואת כל הכעס או החששות מוציא עלייך. נסי לדבר לליבו ולהוציא שוב את האיש שהתאהבת בו

Wendy10

New member
אם השיחות לא עוזרות

אולי כדאי לעשות איזשהו שינוי דרסתי. לא קיצוני, כמו להיפרד לחלוטין, אבל, לגור קצת בנפרד, או לנסוע לחו"ל. פשוט יכול להיות שלא להיות כל הזמן לידך ייתן לא נקודת מבט חדשה, שיראה מה באמת חשוב לו בחיים, שיראה שאת חשובה לו. לפני שנתיים הוא התנהג גם ככה או שבהתחלה זה היה שונה? משהו גרם לשינוי או שזה היה כמו כניסה לשיגרה? לא להרים ידיים! את צריכה למצוא פתרון ולהיות מאושרת.

בן הזוג שפוגע

חביבתי אני פעם ראשונה בפורום אבל ממש עכשיו סיימתי מערכת יחסים של שבע וחצי שנים. עם בן זוג קשה עצבני ושטלתן. כל הזמן קיויתי שדברים ישתנו וזו היתה הטעות שלי. אדם שאינו מכבד את כבודו של השני לעולם לא ישתנה. ולך אסור לותר בשום אופן על כבודך עדיף להיות בלי בן זוג מאשר עם זוגיות מעיקה ופוגעת. הצליחי.

האם לעזוב

חביבתי אם בן זוגך פוגע בך ואת בוכה בגללו שמעי לי כלום לא ישתנה ויפה שעה אחת קודם עזבי במהירות אדם שאינו יודע לשמור על כבודו של האחר חבל לבזבז את הזמן איתו

rach ה

New member
לא פשוט

לא כ"כ פשוט לעזוב אדם שאוהבים אהבת נפש..יכול להיות שאת צודקת..ותודה על התגובה..

למעלה