פעם ראשונה בפורום

ayala669

New member
פעם ראשונה בפורום

היי כולם, בזמן האחרון אני - בלי קשר לפורום הזה - מנסה יותר ויותר לזכור חלומות (אפילו מנהל יומן חלומות) ופתאום ראיתי קישור לפורום בעמוד פורמים הראשי, אז באתי להציץ ונתפס לי... עכשיו, קראתי קצת בפורום ויש לי כמה שאלות: האם אתם לוקחים חלום צלול כסתם - כיף והנאה, או כמדיטציה? האם באמת אפשר להפוך חלומות לחוויה רוחנית, או שזה קצת הגזמה? איך אפשר להגיע לזה?ועוד במודע... שמתי לב שמאז שאני מנהלת את יומן החלומות אני מצליחה לזכור יותר ויותר. בלילות האחרונים אפילו הבליחה בי המחשבה תוך כדי חלום ש.. הי ! זה חלום! אני יכולה לעשות מה שבא לי, אבל אז התעוררתי... איך אפשר "לשלוט" על החלום?

roger4x4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

1. לדעתי רוב האנשים פה פשוט עושים את זה לכיף, כדי להנות ולעשות דברים שאי אפשר לעשות במציאות כמו לעוף, או להגיע למיטה
. 2.כדי להגיע לחלום צלול אני ממליץ לך לקרוא את ה-FAQ במאמרים או באחת מהאתרים בקישורים. 3. וכדי לשלוט על החלומות פשוט צריך לחשוב כמו שצריך (כי הכול בראש שלך). ועוד עצה קטנה. אם את מרגישה שאת הולכת להתעורר אז כדאי לך או להסתובב במקום, או לצעוק "הגבר צלילות" (אין לי שום מושג איך זה עובד, אבל זה עובד).

ayala669

New member
../images/Emo24.gif תודה על התשובה

אני הולכת לנסות. סבלנות וזמן יש לי, אז אני כבר אדווח כשיהיו הצלחות ...

silverhawk

New member
אהלן איילה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום
תראי, חלומות צלולים הם אכן תופעה מדהימה ומהנה, אך הם טומנים בחובם הרבה יותר - החל מהתגברות על פחדים, דרך יכות יצירה משופרת ועד לחוויות רוחניות כגון OBE, באם את מאמינה בדברים כאלו. אני מצרף לך לינק להסבר קצר על אפשרויות אלו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=40439704 כפי שכבר ראית, יומן החלומות משפר באופן דרסטי את יכולת זיכרון החלומות, והיכולת רק תלך ותשתפר עם הזמן. התופעה שתיארת נקראת דילד (DILD - Dream Initiated Lucid Dream), כלומר חלום בו קיבלת לפתע מודעות, ללא שימוש בשיטה מתקדמת כל שהיא. על מנת להאריך את החלום הצלול ולשפר את צלילותו ורמת השליטה שלך בו, מומלץ להשתמש בבדיקות מציאות (על מנת לאשש את העובדה כי את חולמת) ובשיטות להגברת הצלילות. את מוזמנת לקרוא עליהן בשאלות הנפוצות. בהצלחה, ואנו נשמח לענות לך על כל שאלה!
אגב, המשפט בחתימה שלך בהחלט נכון.

למעלה