פעם ראשונה בפורום

dana327

New member
פעם ראשונה בפורום

אני בת 17. יש לי שאלה שדי מטרידה אותי בזמן האחרון . כשהייתי בת 14 היה לי סוג של קשר במשך שנתיים .. זה לא היה קשר .. הוא פשוט כל פעם אמר שהוא רוצה להיפגש ובלבל ת'שכל במשך שנתיים ואני כמו סתומה באמת האמנתי לו , בקיצור , הוא סתם שיחק עם המצב רוח שלו . אחרי שנה גם היה לי קטע עם מישהו .. אבל לא התנשקנו ... זה היה בערף חודש ופשוט קרה שלא המשכנו להיפגש .. מאז לא היה לי קשר באמת .. זתומרת , יש את הבחורים פה ושם שמתחילים איתי קשר או משהו .. אבל זה אף פעם לא בחור שאני רוצה באמת . כל פעם שאני מבינה שמישהו מעוניין בי , זה מישהו שאני לא הייתי יוצאת איתו , מכל מיני סיבות. אני כבר בת 17 , אף פעם לא התנשקתי . זה לא שאני ילדה מבודדת כזאת או משהו . אני יוצאת הרבה עם חברים , אני בקשר עם בנים והכל .. אבל זה תמיד ידידים .. לא מצאתי מישהו שהוא באמת מישהו שהייתי רוצה לצאת איתו .
השאלה שלי אם זה נשמע מוזר או סתם לא רגיל ?
ומה אני יכולה לעשות עם זה .. ( עצות - למי שיש )
תודה רבה לכל העוזרים .

tamos5

New member
היי דנה

קודם כל זה בסדר גמור שעדיין לא התנשקת,זה לא מוזר
כל אחד בקצב שלו,כל אחד מתי שזה מגיע..תאמיני לי שזה בזמן המתאים יקרה ועם הבנאדם הנכון! :)
ובקשר לחבר,את יוצאת עם חברים,אז תנסי להכיר דרכם או דרך חברות טובות,החבר של החברה של החברים והחברות..חח בקיצור אני בטוחה שתמצאי אותו בסופו של דבר במוקדם או במאוחר..בהצלחה! :)

Megie

New member
היי דנה

ברוכה הבאה למשפחתינו הקטנה והחמה

לגבי מה שרשמת,
אין שום דבר מוזר בעובדות שהעלת.. את צעירה, יש לךך את הקצב, הדרך, הטעם, הרצון-הפרטי והאישי שלך לגבי איך שבן הזוג הפוטנציאלי-זה שבאמת תרצי-צריך להיות.. ואין אף סיבה בעולם להתפשר על השאר.. את כרגע מכירה, בוחנת ולומדת ע"פ ההזדמנויות שיש, מכירה את סוגי הבחורים שהסביבה מציעה לך, עם הזמן את תגיעי לרגע בו תביני (פחות או יותר, לא תמיד מבינים את זה לגמרי) מה את מחפשת.
אין פה יותר מדי מה לעשות, את מנהלת חיים נורמטייבים לחלוטין, תתני לזמן לעשות את שלו-וכשתמצאי את הבחור ה"נכון" את כבר תדעי

רגיל בהחלט

אין עצות, את כבר עושה את מה שצריך - יוצאת, רואה חברים...
תמשיכי כך, וכשהלב יאותת לך שמשהו ישתנה - לכי בעקבותיו.
העצה היחידה שכן אתן לך: אל תאפשרי לאכזבות העבר לחסום אותך רגשית
לקשרים שיכולים להסב לך רגעים של אושר.
בהצלחה!

למעלה