פעם ראשונה בפורום

פעם ראשונה בפורום

שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה בהמלצת YNET הסיפור שבגללו אני מגיעה לפורום קרה לפני שבוע ו-5 ימים 07:15 בבוקר הפיגוע בצומת מגידו לקח לי כמה דקות עד שהבנתי שזה לא עוד אירוע שזה האוטובוס מת"א שעדי שם גם אחרי שידעתי שהיא שם התעקשתי שהיא בסדר גם בערב שכבר כל השכונה דיברה על זה אמרתי שזה לא נכון ובבקר שלמוחרת זה קרה כמו כל בוקר הפעלתי את הרדיו בשעה 6:00 לשמוע חדשות וכבר בתחילת המדורה הקראו את השמות של ההרוגים שמעתי גם את השם שלה ולא רצתי להאמין בשעה 06:45 כבר גם ערוץ 2 דווח ואחרי רבע שעה גם קול ישראל רק ששמעתי פעם שלישית הבנתי שהסיוט הזה אמתי שעדי לא כאן יותר התחלתי לבכות בכיתי די הרבה זמן יותר משעה . אתמול עברתי לראשונה מאז בצומת מגידו התאפקתי שלא לבכות.

jo1234

New member
למה להתאפק ?

הי פנינה, קשה לי לומר לך ברוכה הבאה לפורום, אבל אין לי ספק שפה תקבלי הרבה חיזוקים. למה להתאפק ? למה לא להוציא ולבכות? לבכות עד שלא ישארו לך דמעות בעיניים כבר. בכל פעם שאת רק חושבת שזה מגיע - לא לנסות אפילו לעצור את זה - תבכי , תהיה עצובה , תחציני את הרגשות שלך. מותר לך ויותר מזה - את חייבת את זה לעצמך. תאמיני לי זה מקל מתישהו. ג´ואי.

תודה

לגבי הבכי אולי אתה צודק פשוט כבר בכתי כל כך הרבה אולי אני צריכה לתת לעצמי להמשיך לבכות

לא רק לבכות ......./images/Emo122.gif

שלום פנינה אני רואה שהצלחת להשאיר את ההודעה שלך.... אכן, עם הדמעות נשטף לעיתים מעט מהכאב...אל תעצרי בעצמך. אבל, חשוב שגם תדברי על מה שעובר עלייך. אני מקווה שהפורום הוא רק התחלה, ובהמשך יהיה גם מי שיתן חיבוק מבין... בכל מקרה, אנחנו כאן, ובצ´אט ואת תמיד מוזמנת.

skito

New member
דומע איתך

אנו שכנים חברתי פנינה ממקלעת שירה במצב דומה איבדה את ביתה גל בת ה5 ואת אימה נועה כל חברי הפורום בהלם מוחלט כולל אני קבלי ממני חיזוק חיבוק והמלצתי אלייך כתבי הכל הכל ממש הכל כל מה שעולה לך לראש כתבי בכל מקום על הכל מניסיון זה עוזר מחזק את ידך סקיטו

היי דגנית

ברוכה הבאה. 20 שנה זה חיים שלמים. מקווה שרק לפעמים זה נראה כאילו היום..

למעלה