פעם ראשונה.... אז תתחשבו.....

פעם ראשונה.... אז תתחשבו.....

מקווה שתהנו.... הכל התחיל ביום אחד גשום קריר ועפרורי, בשעה שהכל דומם החלטתי לצאת החוצה לעבר הקיוסק השכונתי לקנות סיגריות, שוקולד ועיתון מהבוקר. לא יודעת למה אבל החלטתי דווקא היום דווקא עכשיו ללכת בדרך אחרת דרך, דרך ארוכה בגשם בלי מטריה. אני הולכת לאט ונותנת לגשם לטפטף עלי להרטיב את כולי, החולצה, המכנסיים והשיער הכל ספוג במים קרירים ונעימים. אני לא יודעת אם יש אלוהים או שזה גורל או צירוף מקרים אבל עברת שם, זה בכלל לא האזור שלך אתה רץ בגשם במעיל ארוך, שחור ומטרייה שלא ממש מחזיקה מעמד... אתה עוצר מסתכל עלי ואני עליך במבט תועה... "מה לעזאזל את\ה עושה פה?!" אנחנו צוחקים וקופאים מקור. אתה מסתכל בי במבט החודר שלך ואני מרגישה כבר את הרטיבות (ולא רק מבחוץ.... ) אני חושבת שאנחנו רוצים את אותו דבר. שחכתי כבר מזמן שנורא קר ואני רטובה והמטריה שלך כבר לא ממש מעליך ואתה רטוב כנראה עברו כמה דקות. הלשונות שלנו כבר בודקות אחת את השניה מקרוב עושות בניהם קרב מי יכנס יותר עמוק ואיזה תעלול חדש... השיניים תופסות לך שפה אחת והשפתיים עוזרות לה במציצה... הרחוב ריק וגם אם הוא היה מלא לא היינו שמים לב הגשם חזק... וזה קצת מתחיל להעיק... לשם הנימוסים אנחנו הולכים לאיזה סמטה בצד לא ממש רחוקה מהכביש הראשי. אני לא יכולה לחכות כבר ואני פותחת את מכנסי הג´ינס שלך ואני גונחת, אני מתחממת... אתה מחמם אותי רק מהמראה המשגע שלך... אני חייבת להוריד את החולצה וחושפת בפניך את מה שאתה אוהב למשש, לגעת, לנשוך, למצוץ, ולינוק ואתה עושה את זה כל כך טוב.... והגניחות שלי התחזקו עד כדי כך שאנשים שרצו להתחבאות מהגשם הזלעפות עצרו לראות עד שהגשם כאילו ביקשנו להשאיר אותנו לבד הבריח אותם והם רק יכלו לדמיין מה יקרה... אני לוחשת לך באוזן הקרה שלך "אני חייבת לטעום אותו..." ומתכופפת בלי לקבל מענה. הוא משגע זין מדהים עומד קשה הורידים בולטים ועל הכיפה נוזלים כמה טיפות מהנוזל שלך... מממ... טעים אתה תופס לי בשיער וזה מחרמן אותי יותר ההרגשה שאתה איתי עכשיו גורמת לי לרטיבות גדולה... אני מרגישה חום וצמרמורות ולא יודעת אם זה מקור או ממך... אני בקושי שומעת אותך גונח מהרעמים החזקים שמקפיצים אותי מידיי פעם... אבל אני יודעת שאתה נהנה ואני יודעת שאתה רוצה עוד... אני תופסת לך את הביצים הקרירות ואתה מושך לי יותר חזק בשיער... אני עוזבת את הזין ועוברת אליהן לא מוותרת על שום נקודה וגם בודקת כמה אני יכולה להכניס לפה... (דווקא דיי הרבה)... אני מרטיבה את האצבעות שלי ואני שולחת אצבע סוררת לעבר החור.... שאתה אוהב להרגיש אותי בתוכך... אני נוגעת ואתה גונח אני מחדירה ואתה גונח שוב אני ממשיכה לינוק את הזין ואני יודעת שאתה הולך לגמור אני משתדלת לא לפספס את הקול שלך, את הפרצוף המצחיק, ואת הנוזל שישר משפריץ לי לגרון כל כך חזק אני בולעת הכל ודואגת שאתה תישאר נקי (נחמדה לא?!) אני מוציאה את האצבע... ואני מנשקת לך כל נקודה בגוף נוגעת בך בידיים קרות... ועדיין מרגישה את הטעם שלך.... אתה אומר לי שעכשיו תורי... ואני מסכימה מן הסתם.... אתה מנשק אותי בחזה נותן יחס לכל אחד וממשיך לכל נקודה אפשרית והרוח מוסיפה צמרמורת... (ועור ברווז...) מוריד לי את המכנסיים וממשיך לנשק... מוריד את התחתונים, ומגיע למקום שלך ורק שלך שאתה יודע בדיוק מאז ומתמיד איך המגע שלך עושה לי טוב שם ומה אני אוהבת שאצה עושה. אתה לא חושב פעמיים ודוחף אצבע אני צורחת מהנאה שמלווה בכאב שאני אוהבת... אתה מרים לי רגל אחת מעל לכתף שלך ואתה מוצץ כל טיפה שיוצאת לי משם אני רועדת מתרגשת ממה שאתה יודע לעשות וחושבת מאיפה למדת את כל זה?!.... ואני גונחת וגונחת ומשתתקת נאנקת ומגיעה לאורגזמה שקטה שמותירה אותך רטוב לגמרי... ואותי עם חיוך מאוזן לאוזן. אתה מסובב אותי וממשיך ללקק בחור האסור... וזה משגע אותי ... "אני רוצה אותך בפנים!" אני צורחת .... ואתה משחק עוד קצת ואני צועקת עליך "אני רוצה ורוצה עכשיו!" אתה קם והזין שלך כבר עומד בצורה שלכל אישה היה עושה שלולית רק מלראות את זה... ואתה חודר אלי בעדינות מאחורה היד שלך ממשיכה לשפשף לי את הדגדגן ואני עוד שניה גומרת, עוד קצת.... אנחה ארוכה יוצאת מפי ובאותו זמן הנוזל שלך ממלא אותי מבפנים... "אני לא רוצה שתצא...." ואתה מסכים.... החיבור הזה שלנו, מלא תשוקה עושה לי טוב, אני מרגישה בחלום איזה יום יפה! אתה מזמין אותי אליך ואני חושבת מה אתה מתכנן לי כשנחזור אליך.... אוהבת אותך ש

פעם ראשונה ? את בטוחה ?

פנטזיה מדהימה ! הזיקפה עילאית ... מה את עושה מחר ?

שמתי לב למשהו.......

90% מהפנטזיות פה באות מצד המין הנשי........ .......חומר למחשבה........

מוקה זה בגלל..

שאנחנו כותבות בעזרת האיבר הגלילי המכונה אצבע ואילו אצל הבנים הפאנטזיות נכתבות בעזרת האיבר הגלילי שאינו משאיר סימני דיו. זה לא שאין לבנים פאנטזיות זה שכל הכתיבה הולכת לשווא...

למעלה