פעם ראיתי בפרקי הזהב...

shlomihagu

New member
פעם ראיתי בפרקי הזהב...

של היפים והאמיצים פרק עם אישה מוזרה שמסתירה את פניה ובאה לאיזה אירוע של משפחת פורסטר. נראה לי שהיא מהמשפחה שלהם. מישהו יכול לספר לי עליה ולהביא תמונה כדי לעמת אם זו היא שהופיע בפרק??? דבר נוסף, מי הייתה מרגו בסידרה?(זאת שמשחקת את קייט בימי חיינו) למה היא עזבה? שמעתי שהיא חזרה להופיע בפרקים שהיו לא מזמן ב"יפים והאמיצים", פשוט לא ראיתי באותה תקופה, אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי? תודה.

SoldieRonit

New member
יודעת רק ש.....

מרגו היא אם בנו של קלארק ,מארק. הוא חזר לסדרה לפני כשנה כד"ר שעובד/יוצא עם ברידג'. והיא חזרה לחצי שנייה בשביל להיפרד מבנה שהלך לחפש את אבא (
מארקו)

girlontop

New member
מנסה לענות

האישה המסתורית היא או אנג'לה פורסטר המצולקת (לסיפור שלה הקלק) או קארן ספנסר, אחותה התאומה של קרוליין, היא אשתו הראשונה של רידג'. אלו היחידות שעולות לי לראש כרגע. הביוגרפיה של מרגו.

טוב אז ככה... מרגו לינדלי

מרגו הייתה בסדרה מהפרק הראשון - ונשארה שם במשך ארבע שנים! מרגו עבדה בחברת פורסטר - ובעברה היה רומן לוהט עם רידג' פורסטר (ובשנתיים הראשונות היו כמה מריבות עם קרוליין/ברוק לגבי רידג' - אבל שום דבר לא התממש בסדרה)! חוץ מזה היא גם הייתה מאוהבת באריק כל הזמן (מזכיר קצת נשים אחרות בסדרה?!?) ביל ספסנר, אבא של קרוליין (אשתו הראשונה של רידג') חיזר נמרצות אחרי מרגו, עד שלבסוף היא איבדה תקווה על להיות עם אריק ונענתה לחיזוריו והתחתנה איתו.. אך לעומת זאת היה לה רומן סוער עם החבר של קריסטין פורסטר (שהייתה חברתה הטובה) - קלארק גריסון, אשר למעשה קיבל כסף מסטפני פורסטר לנסות לפתות את קריסטין... לאחר שקלארק וקריסטין ברחו ללאס וגאס להתחתן - מרגו סיפרה לו שהיא בהריון ממנו - וסחטה אותו.. ובהמשך גם קראה לילד בשם מחשיד (מרגו+קלארק=מארק). למרגו גם היה אח - ג'ייק מקליין, אשר עבר התעללות מינית ע"י אביהם.. ולאחר שיצא מזה היה לו רומן עם מייסי (מה שהביא לסיום הנישואים הראשונים שלה ושל ת'ורן)! בכל מקרה הילד מארק גדל להיות ד"ר מארק מקליין - הבן האובד של קלארק.. וכשהגיע לסדרה החזירו את מרגו בדיוק לשתי דקות ב"פלאשבק" בו היא מזהירה את מארק מאביה... אני אישית חושב שזה עוול ושצריכים להחזיר אותה לקו עלילה מלא! היא הייתה בסדרה מההתחלה והביאה לה הרבה עניין. יותר טוב בהיפים והאמיצים מבימי חיינו זה בטוח! קו עלילה עם שילה יכול להתאים לה מצויין! או אולי איזה רומן סוער עם רידג' שסופסוף ימומש

S c a r l e t t

New member
Shanelle Workman

ופעם הבאה אתה יכול פשוט לנצל"ש שירשור שקיים ולא לפתוח הודעה חדשה לשאלה אחת קטנה...

shlomihagu

New member
תודה לכולכם... ועוד משהו

מישהו יכול לספר לי את כל עלילת קרוליין ואחותה התאומה? (זאת תאומה או אחות רגילה?)

אחות תאומה

קרוליין הייתה בסדרה מהפרק הראשון עד שמתה בשנת 1990 ממחלת הסרטן. בתחילת הסדרה היא ורידג' היו מאורסים - בניגוד לרצון של אביה - ביל ספנסר, אשר טרח לגלות דברים מלוכלכים על רידג' והשתמש בחוקר פרטי בשם קונווי ווסטון(שבילה כדמות אורחת כמה שנים בסדרה) בשביל לעשות זאת. הוא אכן גילה שכמה לילות לפני החתונה רידג' בילה לילה אחד עם בחורה בשם אלכס סימפסון - ואף היו לו תמונות כהוכחה. הוא הראה את התמונות לקרוליין לפני החתונה - והיא כתגובה התעלפה בדרך לחופה והחתונה בוטלה. היא עזבה את רידג'.. ולאחר מס' חודשים נאנסה באכזריות ובכך איבדה את בתוליה (אותם שמרה עד לאחרי התחתונה). לאחר האונס היא עברה לגור עם ברוק בבית משפחת לוגן - שם הן נהיו החברות הכי טובות, ובו בזמן היא ות'ורן מאוד התקרבו. ת'ורן תמיד היה מאוהב בקרוליין, ובאותו זמן ההתאהבות של ברוק ברידג' רק גדלה - והשניים רצו להשיג את אהבתם. כך יצא שת'ורן וקרוליין היו מאורסים להנשא, ורידג' כתב מכתב בו הוא מצהיר על אהבתו העמוקה כלפיי קרוליין - אך ברוק ות'ורן הסתירו את המכתב ממנה! (סטפני לאחר מכן גלתה על המכתב הזה והשתמשה בו כדי לסחוט את ברוק ולהפריד בינה ובין רידג'). ת'ורן וקרוליין התחתנו וגרו באחוזת פורסטר - יחד עם ברוק ורידג' שגם הם גרו שם ביחד. לילה אחד קרוליין ורידג' היו מאוד שיכורים - ומה שהתחיל כתעלול של רידג' - הסתיים בכך שהם שכבו ביחד. לאחר שת'ורן שמע את סטפני מספרת על כך לאריק - ולאחר שערבב אלכוהול עם כדורי שינה - הוא ירה ברידג', כשהוא לא זוכר מכך דבר וסטפני לקחה על עצמה את הירי. לבסוף הנישואים של ת'ורן וקרוליין הסתיימו - ורידג' שהיה פנוי חזר לקרוליין והם התחתנו. היו להם נישואים מלאי אהבה ואושר - אך קצרים מדי.. שכן מספר חודשים קצרים לאחר החתונה - ברוק (שבאותה תקופה עבדה במעבדה) גילתה בבדיקות דם של קרוליין - שהיא חולה בלוקימיה. ברוק סיפרה לקרוליין וזו התחננה ממנה שלא תספר לרידג' - כי היא לא רצתה שיבלה את חודשי חייה האחרונים בכאב - ורצתה לחסוך זאת ממנו. ברוק המבולבלת שלא ידעה מה לעשות - התייעצה עם אריק פורסטר לגבי זה (מבלי לספר לו במי מדובר) - וכך הם התקרבו בפעם הראשונה והרומן ביניהם התחיל. לבסוף - ברוק בצעד נועז שאלה את רידג' לעצתו - ואמרה לו "אם היה לך חבר שאשתו חולה בסרטן - האם היית מספר לו??" רידג' ענה לה "כן - ואני חושב שאת צריכה לעשות את זה" והיא אמרה "הרגע עשיתי זאת". ברוק הביאה באותו ערב גם את הרופאה של קרוליין - ד"ר טיילור הייז - שתתמוך ברידג' ברגעים האלו (והיא לעומת זאת נשארה הרבה יותר זמן כדי לתמוך). קרוליין מתה מסרטן בזרועותיו של רידג' באחד הפרקים המרגשים שהיו אי פעם. לאחר מספר שנים - בלייק הייז, בעלה לשעבר של טיילור, לאחר שניסה להחזיר אותה אליו - החליט לוותר ולעזוב את העיר. הוא עצר באיזו עיירה נידחת לשתות קפה באיזה דיינר - כשהמלצרית הסתובבה כלפיו (וכלפי המצלמה) נגלתה דמותה של קרוליין ספנסר - רק עם שיחר שחור וחלק! בלייק ניסה להזכר מאיפה המלצרית מוכרת לו - ואז נזכר - מהדיוקן שתלוי בסלון של ביל ספנסר - היא נראית בדיוק כמו הבת שלו! בלייק בירר מה העניין וגילה שלביל היו למעשה שתי בנות תאומות - והמלצרית הזו - פיית' היה שמה - היא אחותה האבודה של קרוליין. בלייק הביא את פיית' (שלאחר מכן נקראה קארן - זה היה שמה כתינוקת) ללוס אנג'לס בניסיון לחבר בינה לבין רידג' ובכך להפריד בינו ובין טיילור. הנסיון לא הצליח - ולאחר שכולם יצאו מההלם - קארן התחברה לת'ורן פורסטר והיא ומייסי נלחמו שתיהן על לבו! מייסי לבסוף נצחה, וקארן עזבה את לוס אנג'לס ואת הסדרה. ZOUND

shlomihagu

New member
באמת תודה... ועוד משהו

ממש נשמע מעניין. נקווה שתהיה חזרה של קארן... מישהו יכול להביא לי תמונה של ת'ורן הראשון( זה שהיה לפני הזמר)? אתם יודעים... זה ממש אידיוטי שהרי למייסי ות'ורן הייתה ממש קריירה מצליחה בשירה שהייתה ממש בסיס לקשר החזק בניהם ולאחר שהחליפו את ת'ורן כבר לא דיברו על זה. אני זוכר את הימים שהם שרו ביחד ומייסי המסכנה קיבלה סרטן בגרון... אם כבר מדברים על ת'ורן הזמר (תורן השני) - היה לו ממש מראה של אייטיז? לא כן?

ת'ורן הראשון

זאתי תמונה של רידג' ות'ורן מהפרק הראשון! בנוגע לקארן - באמת היה מעניין רק שלקחו את קו העלילה למקום משעמם.. כשהיא חזרה בהתחלה הייתה עם שיער שחור ומבטא טקסני וקראו לה פיית' - והיה פתח לעלילות מעניינות - רק שבסוף פתאום העלימה את המבטא צבעה לבלונד ונראתה כמו קרוליין - והלכה להיות עם ת'ורן.. היה משעמם (ונראה לי גם בגלל זה העיפו את הדמות).. אבל אם תהיה חזרה שלה והיא תשולב בעלילה מעניינת זה יהיה נחמד! צריך גם לחהזיר את מרגו אם אתה שואל אותי.. כן הקטע עם ת'ורן השני ומייסי היה בהחלט עניין משעשע! ת'ורן ההוא גם היה בנאדם עם אופי חזק - בטוח בעצמו עם קריירת שירה שלמה מחוץ לפורסטר והוא ומייסי היו מושלמים ביחד! ברגע שהחליפו את השחקן הדמות כולה השתנתה - והוא הפך להיות חסר בטחון לגמרי שכל צעד של המשפחה שלו לדעתו מכוון נגדו! מה לעשות - ככה זה עם חילופי שחקנים.. http://www.rtl.nl/soaps/theboldandthebeautiful/castfotos/ טוב הסתבכתי קצת עם התמונות אז הבאתי לך פה קישור לתמונות קבוצתיות של הסדרה לאורך כל השנים... בשנת 1990 ו1991 אתה תראה את ת'ורן פורסטר הראשון (הוא הבלונדיני שאתה לא מזהה...)

faery18

New member
וואו איזו נוסטלגיה..

איזה עצוב היה כשקרוליין מתה:( אני זוכרת איך רידג' נתן לה כל מיני תליוני זהב קטנטנים וחמודים
ונפרד ממנה כאשר הם קוראים יחד פסוקים מהתנ"ך..

faery18

New member
אבל../images/Emo70.gif

בזכות המוות של קרוליין טיילור נכנסה לסידרה!!

חחח נכון

ככה זה יש תחלופה בעולם הסבון - דמות שמתעקשת למות חייבת להביא איתה דמות שתמשיך .. (זה כתוב בחוזה)! אני זוכר את התליוני זהב האלו.. הוא תכנן להביא לה אחד בכל יום נישואים.. ואז כשהוא הביא לה את כולם בבת אחת - היא הבינה שהוא יודע שהיא גוססת.. זה היה מרגש
והיה שם בית.. ותינוק קטן.. או מוצץ .. או משהו לא זוכר
ZOUND

אופס ../images/Emo46.gif

אוף לא שמתי לב שאני לא כותב מהבית אלא במחשב של מישהו אחר עם כינוי אחר
נראה לי שיש פה כמה הודעות כאלו שלי.. בכל מקרה לא החלפתי כינוי או משהו פשוט נכנסתי ממחשב של מישהו אחר! |||ZOUND|||

בקשר ל../images/Emo54.gif

יו תגידי לי שזה לא החתול שלך בתמונה !! כי אם כן - אני קונה אותו!! לא אכפת לי בכמה כסף ... יו איזה חתוללללללל

למעלה