פעם קרה לכם ש

count on me

New member
פעם קרה לכם ש

השיר ששעמתם כאילו דיבר במקומכם? איזה שיר מאפיין את התקופה העכשווית וזאתי שבאה עלינו לטובה ?

facundo te amo

New member
"לרוץ לרוץ" /קרן פלס

במיוחד בגלל השורות האלו : "לרוץ לרוץ, יעבור היום ואני תקועה באותו המקום. "

count on me

New member
דיייייייייייייייייי את רצינית?

באתי לרשום אותו... אבל אני ארשום שיר אחר שאני גם מאוד מתחברת...

תקופה נוכחית

אני מסתכל על הצבא כתקופה ואני מייחס שיר אחד לתקופה הזאת "שיר בעיפרון" של בית הבובות. יאללה, שיעבור.....

לילי27

New member
שיר מדהים.

לפני כמה חודשים הייתה תקופה שלא הפסקתי לשמוע אותו. את האמת שיש המון שירים שאני מתחברת אליהם בתקופה האחרונה, כמה מהם הם "אחרי הכל" ו"יחפה" של נינט טייב. ועוד אחד שיש מקומות שאני כן מתחברת ויש שפחות זה "יום חדש נפלא" של אריק ברמן.

count on me

New member
המילים של השיר

הכל זה לטובה ביצוע: דנה אינטרנשיונל מילים: אילן שפלר לחן: זיו גולנד עכשיו את לא רואה מבעד לדמעות אולי קשה לראות זה לא שאת טועה את לא יודעת איך לתת לו שיילך ממך הם מספרים לך נותנים לך אלף דוגמאות את שונאת שאומרים לך הכל היה צריך לקרות הכל זה לטובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת, תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה הכל זה לטובה חכי לפני שאת סוגרת תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה מתחת לשמיכה עושה אותו גיבור בוחרת מה לזכור הזמן שאת צריכה נמשך כמוך אליו הולך בעקבותיו עכשיו הם מספרים לך נותנים לך אלף דוגמאות את שונאת שאומרים לך הכל היה צריך לקרות הכל זה לטובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת, תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה הכל זה לטובה... הכל זה לטובה חכי שניה עם סוף הסרט תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה הכל זה לטובה...

SadClown

New member
where will you go - evanesance

You're too important for anyone You play the role of all you long to be But I, I know who you really are You're the one who cries when you're alone But where will you go With no one left to save you from yourself You can't escape You can't escape You think that I can't see right through your eyes Scared to death to face reality No one seems to hear your hidden cries You will have to face yourself alone But where will you go With no one left to save you from yourself You can't escape the truth I realize you're afraid But you can't abandon everyone You can't escape You don't want to escape I'm so sick of speaking words that no one understands Is it clear enough that you can't live your whole life all alone I can hear you in a whisper, but you can't even hear me screaming Where will you go With no one left to save you from yourself You can't escape the truth I realize you're afraid But you can't reject the whole world You can't escape You won't escape You can't escape You don't want to escape

על שפת הכנרת / קרן פלס

שמה גז הילוך ראשון עוד שעתיים בצפון. הנה נמחק עוד קמט מהלחי מתחייך לו בכי בגרון ומתגלגל אל הלשון פותחת רדיו להקשיב זו תחנה שלא קולטים בתל אביב. ואדי ערה משמאלי יד מונחת על שלי. מאחורי עוד יום אחד מתוח ים אחד מלוח שיר שנמרח על השולחן מול המטבח וזה בסדר להיות שותק, עוד נתקרב ככל שנתרחק. ושם בתל אביב רחוק מהעין שוכב על המיטה אחד שאוהב עדיין בקיץ שעבר הייתי מאושרת מבוקר אחד איתו לבד בסנדלים על שפת הכינרת. במכונית על מאה חמישים, יש שיר שכבר העיר את הכבישים. לוקחת סיבוב באמצע החלטה, לא לאבד שליטה, כבר כמה זמן שכל החיים בבלגאן פתאום הלילה מטפטף הקיץ הזה מזמן צריך להישטף. ושם בתל-אביב רחוק מהעין שוכב על המיטה אחד שאוהב עדיין בקיץ שעבר הייתי מאושרת מבוקר אחד איתו לבד בסנדלים על שפת הכינרת שם רחוק מעיננו אולי לא נרדם, אולי חושב עלינו. בקיץ שעבר לא הייתי מתארת אותי ואותך מול הזריחה מאושרים. נוסעים לכינרת שמה גז הילוך ראשון עוד שעתיים בצפון. הנה נמחק עוד קמט מהלחי מתחייך לו בכי בגרון הנה חולף עוד זיכרון איך שיר יודע להכאיב. זו תחנה שלא קולטים בתל אביב.

yossi iv

New member
אם את עדיין אוהבת אותי...

בועז שרעבי...מדבר ווחד מדבר..

adi23e

New member
:) קורה המון...

זו הייחודיות של השירים לדעתי. מעבירים כל רגש אפשרי בקלות, בפשטות.... הפעם - קשה לבחור נסתפק כרגע בכל שיר של מירי מסיקה. . (איזה קול מדהים יש לה)

count on me

New member
יש לך טעם...../images/Emo8.gif

גם אני מאוד אוהבת אותה..וגם הייתי בהופעה שלה=] הפשטות שלה והקול המרגש שלה עושים הכל=] בתקופה הזאת בעיקר - הוא עכשיו אתה חוזר בחזרה מאמי אבל יש לה עוד מלא שירים מדהימיםם=]

adi23e

New member
../images/Emo9.gif

לא מכירה שיר שלה בשם "הוא". אבל יש את" 2 כוכבים" ו" תן לי סימן" וגם "שלום לאמונות" מאוד אוהבת את הלחן של השירים שלה. ואם כבר מדברים על לחן אז גם המנגינה של השיר "in a manner of speaking" מאוד מיוחדת. ויש עוד המון! יש את נינט, ושלמה ארצי שיצא עם שירים חדשים. שיחקו אותה הזמרים בזמן האחרון

count on me

New member
וואי...

השיר : " תן לי סימן" - שיר מלא מלא עוצמה....פעם אני שמעתי רק אותו...חח
וגם אהבתי את : " אתה אף פעם לא ".... אכן כן...הזמרים הישראלים שיחקו אותה בגדול = ] " נצמדו" של שלמה ארצי....ושל נינט אני אוהבת במיוחד : "אם תבוא", "קשה בלעדיך", "יחפה".... אני שמחה בזאת להכיר לך עוד שיר של מירי מסיקה..(חח) : הוא ביצוע: מירי מסיקה מילים ולחן: מאיר עמר ואיתי זילברשטין איך כל רגע בלעדיך נעלם לי לאט כל הזמן רוצה אליך להביט עוד מבט אם יכולתי להקפיא את מחוגי הזמן הייתי רק איתך אם יכולתי לבקש רק משאלה אחת להיות תמיד שלך הוא האור שבעיני, הטעם בשפתי הדם שבעורקי יום ולילה כמו הגשם מציירת דמותו כשעצוב אז אני ניגשת מרגיעה רק אותו אם יכולתי להקפיא...

SadClown

New member
את שתי כוכבים ותן לי סימן אני גם משמ אוהבת.

יש גם את "הקרקס הזה" ו"שיר תקווה" שהם יפים ממש.

adi23e

New member
../images/Emo99.gif

אהבתי! לא הצלחתי למצוא אותו עדיין, אבל עוד אמצא!

count on me

New member
=]

לא הצלחת להוריד אותו..או למצוא את המילים לשירים..?? כי אני בשמחה יכולה לשלוח לך את השיר, שאני בכלל אוהבת את הלחן שלו...

לילי27

New member
חחח אדר, לנינט אין "קשה בלעדייך"

התבלבלת עם מישהו אחר כנראה:]

למעלה