פעם פעם רק הפעם!

פעם פעם רק הפעם!

קיטורים מבית היוצר שלי: אז כן אני יודע שאיני נוהג להשתפך כאן ואני יודע שהודעותיי בד"כ נושאות אופי אחר אבל הפעם ורק הפעם (בי נשבעתי) אני צריך לפרוק "סחורה". אני כישלון!!!!!! כן, קצת דרמה לא תזיק. ואני אסביר את הכותרת המזעזעת. בכל מקום עבודה בו עבדתי בשנות חיי קצרתי הצלחה. כן אני מאלה שהם טוטאליים למקום עבודתם ומאמין בלתת מאה אחוז ומעבר. ואגדיל וארומם את עצמי (שחצן) ואגלה לכם שנכון להיום אני מנהל חברה קטנה שלמעט המימון אני הקמתי! וכל מהלך גדול או קטן עובר דרכי! במאמר מוסגר ולמרות ההשתחצנות שאינה חביבה עליי עליי לציין שהחברה כבר מוגדרת כמוצלחת! עד כאן ניפוח האגו העצמי שלי. ועכשיו בא האבל: א – ב – ל את חיי מעבר לעבודה אני מגדיר ככישלון טוטאלי! ואני מתכוון לחיי הכלכליים שהרי אשה אוהבת ומדהימה השכלתי לשכנע להתחתן איתי (עד היום היא לא מבינה את גודל טעותה) ילד מדהים/מקסים/השלם את החסר..... יש לי ואפילו לא התאמצתי מידיי להביאו לעולם סה"כ לילה של טירוף חושים והוא נכנס להעשיר את חיי. אז איך למרות כל האמור לעיל אין לי בית משלי? אמנם יש איזה תכנון לבניה ובעקבות כך "התנחלנו" אצל הוריי. אבל "ההתנחלות" הזו "עולה לי בדמים". וזה נכון שאת אשר על ליבי אני לא משליך לסובבים אותי ונכון שחושבים מכריי ומוקיריי שאני כתמול שלשום. וזש"נ אמנם מסתדרת מצויין עם הוריי וחיוכה המקסים לא מש מעל פניה, אבל אני שכל כך חשובה לי פרטיותי מרגיש שאוטוטו אף מחלקה סגורה שבעולם לא תוכל להכיל את שיגעוני. אז כן, כל המהלך החל כי פונינו מהדירה השכורה (שנית גבעת שמואל לא תיפול). וכמובן שלא מצאנו דירה במשך כשלשה חודשים והגענו לסף ייאוש ובא רעיון הבניה+המגורים הזמניים מצד אימי שתיחייה.... אבל למרות הכל וכל המשפטים בנוסח: "תשמע.... זה לעתיד טוב יותר" "זו ירידה זמנית לצורך עלייה" "יבואו ימים טובים יותר" "עזוב ת'חלב! הוא מקולקל" (אה לא קשור) לא מנחמים אותי כהוא זה! למען כל השדים והרוחות אני בן 38 לעזאזל!!! הייתי אמור להיות מיליונר כבר לפני כחמש שנים ואם לא מיליונר אז לפחות בעל דירה! נו טוב לפחות קנינו חלב חדש. ולמי ששרד עד הלום שאו ברכה. מצטער על תחיבת הפתקים לאוזן (אתם לא הכותל) ולהבא אשוב עליז (ולא מלשון הומוסקסואל) שמח וטוב לבב. חיבוקים/נישוקים/אורגיות יתקבלו בברכה.

ויק1

New member
באתי לתת לך ../images/Emo24.gif

וגם
בטוחה שזו תקופה קשה שתחלוף. תזכור שיש לך המון סיבות אחרות להיות מאושר
איש יקר לי

זה מה שהבנתי מהכותרת שלך!

באתי לתת לך לא אחת אלא שתי כאפות! אחת מכל יד ועוד בסבבה עם חיוך מרוח לי על הפנים. (את רואה אני יודע לקרוא בין השורות) סתם סתם ככה אני מוציא את העצבים...... תודה, אחות שלי
הנה החזרתי לך אחת מכל יד.

יפעת*

New member
תחזיק מעמד

ולמרות שזה תמיד נורא קשה לראות את האור בקצה המנהרה, מקווה שתצליח, ותעבור במהרה את המרחק אליו.

יהיה בסדר ישראלי! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif .

החיים קשים , צריך להתמודד איתם בכל מצב . גם אני סובל מהבעיה הפיננסית . צריך לצאת מזה . גם אני גר מתגורר עכשיו באופן זמני אצל אמא שלי . כאילו חזרתי אחורה בזמן לפחות 7 שנים אחורה . הסיפור עם אשתי\פרודתי לא הצליח . וממש כואב לי וקשה . אישה וילד זה גם משהו , ילד זה לא לילה אחד . ילד זה פרוייקט לכל החיים , 9 + - חודשים , ואחריות לכל החיים , וגם המון אושר (ע"ע הודעות שלך וגם של מקסימה אלי , בשנה + האחרונים). וזהו , בערך . תיהיה חזק ! אוהבים אותך

../images/Emo24.gif

מקווה שאתה כבר בקטע העליזות.... כי החיים הם לא בדיוק מה שאנחנו מתכננים לעצמנו... לדעתי רובנו כאן בדיוק במצבך... גם אני אוטוטו ב 37 שנות חיי ועדיין ללא בית משלי... כמה שאני רוצה....כל פעם נראה לי שהחלום מתרחק עוד ועוד... אבל התקווה עדיין קיימת...אי פעם! נשיקות לקטן (לא שלך
) והחיוך שלו ושל שז"נ זה הכי שווה בעולם

למעלה