פעם נשאלה השאלה....

fluppster

New member
פעם נשאלה השאלה....

האם ה"פ הוא באמת הספר הכי טוב. ישבתי וחשבתי, וישבתי וחשבתי, וישבתי וחשבתי, והגעתי למסקנה ש-כן. יחד עם עוד ספרים רבים. הבנתי שאולי דווקא בגלל שה"פ הוא ספר ילדים (בעקרון) יותר קל להתמכר אליו ולהתאהב בו. עד היום לא מצאתי שום ספר מבוגרים שנהניתי ממנו כמו מה"פ. נזכרתי שכשהייתי קטנה היו הרבה ספרים שהייתי מכורה אליהם, כמו למשל "אי הילדים" (קלאסיקה אמיתית). חברות שלי מנסות לשכנע אותי לקרוא ספרי "מבוגרים" או "איכות", והבנתי שזה פשוט לא שווה לקרוא ספרים בשביל הקטע, בשביל להראות כמה אני רצינית ובוגרת. אני קוראת ספר כדי ליהנות, וזהו. וביום שבו אני אקרא ספר מבוגרים שירתק אותי כמו ה"פ, אני אשנה את דעתי.

LuNaTiC

New member
גו פלאפסטר!!!

הממ ועוד משהו.. ארג.. אני מודה ומתוודה כי עד היום אני קוראת את כל הספרים האלה שמוציאים לילדים קטנים על סיפורים ואגדות עמים וכאלה... רק שתדעו שזה מלמד המון!!! למישהו במקרה יש כזה ספר של דיסני (אני מניחה שלא) שכל החברה (מיקי, מיני, דונלד, דייזי, האחיינים של דונלד ועוד כמה) יוצאים לטיול כזה מסביב לעולם והולכים לכל מיני מקומות? אז.. הספר הזה ממש לימד אותי כשהייתי קטנה ואני עדיין אוהבת אותו! ווי לאב יו ענבלי אר.. ובטח עכשיו כולם חושבים... כמה שהמנהלת שלנו פתטית.. המפי! ייייהההה -ענבל, לא שפויה-

למעלה