פעם מזמן

פעם מזמן

קניתי לו לוכד חלומות רעים. "שיילכו ממך כולם" אמרתי לו. שיישארו רק אלו הטובים, הבהירים. כשהלך ממני לא לקח אותו עימו. ועכשיו, כל החלומות הרעים נשארו אצלי.

עדיין

כאן החלומות הרעים גם שלי וגם שלו אולי באמת פשוט לזרוק את לוכד החלומות הזה פשוט רוצה להיות מסוגלת להביט על לוכד החלומות הזה בלי להרגיש פגועה כל כך

עוברת יקרה,

נראה שאחרים מכירים אותך ואת סיפורך, אני לא.... אבל אני מכירה את ההרגשה להביט על חפץ ששרד ממערכת יחסים שלא שרדה... ולקוות שיום אחד אוכל להביט עליו בלי להרגיש פגועה כל-כך... מחזיקה אצבעות שהיום הזה יגיע כמה שיותר מהר.... פייה

תודה לך

}{ ה"סיפור" שלי? אין לי סיפור. אהבה ענקית בין שניים אשר ה"נסיבות" מונעות ממנה להתקיים... הלוואי וזה היה סיפור. כי אז הייתי אני מחברת את הסוף שלו.

s h o o s h a

New member
ריפוי עצמי

החלומות שכאן הם שלך ושלך את שלו, הטובים והרעים, הוא לקח כשהלך לך נשאר רק לוכד החלומות ואולי אם תתבונני בו היטב - תבחיני שהוא אכן לוכד את חלומותייך הפחות טובים והפחות נעימים ולך נותר רק לרוקן את הלוכד בכל בוקר ולפנות מקום לבאים עד הגיע הבוקר בו תיעורי ותמצאי שהוא ריק או אז תדעי שנרפאת או אז תוכלי להתבונן בלוכד ולא להרגיש פגועה אפילו תוכלי לחייך לא מבטיחה שזו משימה קלה או פשוטה לא מבטיחה שהמשימה תארך זמן קצר או ארוך אבל בהחלט יכולה להבטיח לך שנרפאים בדיוק כמאמר השיר : "זה יתכן, זה אפשרי, כל עוד אנחנו כאן (בשינוי קל שלי) רוצים"

מודה שקצת מבולבל לי

אבל בהמשך קראתי על אהבה של שניים שלא יכולה להתממש מכירה את זה עברתי את זה אולי מסיבות אחרות לא התממשה אבל התוצאה זהה פרידה סוף ... ובאמונתי ההתחלה הטובה יותר שלה תשאפי ..ורק ככה תגיעי. היום נראה לך נורא היום נראה לך הכל שחור ואולי בעוד יום יומיים הכל יהיה בהיר ויפה יותר ותביני שהחלום עבר והנה עוד חלום מתוק לחלום

ועוד משהו שמצאתי בפורום אחר..

הזמן הגיע מה שנעשה נעשה, זה הזמן לעבור הלאה, למקום אחר לחלל אחר אולי להסתובב לכיון השמש אל תשאל למה אל תשאל איך עדיין לא יכולה להסביר לומר שלום שלום לעת עתה עד שאראה אותך שוב באור השמש שם אהיה באור הירח סגור את עינייך אתה תראה אותי באור השמש באור המסנוור אני אהיה הכוכב של הבוקר ושל הערב אני אהיה איתך היכן שתהיה החיים מוזרים כל כך אושר וכאב אולי זה נועד להיות אולי גורל שמביא אותנו למטה לכאן ילד נולד לאהבה טהורה נשבענו וכל מה שבין לבין רק התעוררנו התעוררנו לחלום כי האהבה היא הכל באור השמש באור המסנוור אני אהיה הכוכב של הבוקר ושל הערב אני אהיה איתך היכן שתהיה אז זה לילה טוב דברים עלולים להשתבש זה בסדר כל הימים שעברו תן לזה להיות זיכרון

מצטערת

היום לא נראה לי שחור והיום לא נראה לי נורא הוא נראה לי קשה הוא נראה לי מתגעגע. היום שלי בהיר היום שלי מלא עשייה ואופטימיות והיום שלי מתגעגע. תמיד ,באמת הפנימית שלי, באמונה העמוקה ביותר שלי האמנתי שלהשלים עם מצב לא רצוי זו אינה הדרך הנכונה. עבורי. גם אם ישנה הבנה של מצב לא רצוי, עדיין אין משמעו עבורי להשלים איתו. השלמה בעיני היא פתרון שבוחרים אותו לא מתוך רצון, לא מתוך אהבה למצב, לא מתוך אומץ. השלמה עם מצב לא רצוי היא עבורי פתרון של נוחות, של פחד. מתקשה להיות במקום שנאלץ להשלים עם מצב שאינו רצוי לי. תמימות או טפשות? לא יודעת.

ophra

New member
אולי לא תזרקי אותו

אלא פשוט תכניסי אותו לאיזה ארון במדף גבוה-גבוה מוחבא היטב מאחורי דברים אחרים....
נזכרת בימים אלו דווקא במשפט הבנאלי "רחוק מהעין רחוק מהלב" לא יעזור כלום - זה נכון
לזרוק זה קשה זה סופני להחביא זה נשמע לי פחות בעייתי ועדיין - זה מרחיק מהעין.... עפ
(רק מה לעזאזל עושים עם משהו/מישהו שאי אפשר להרחיק מהעין?)

הוא אומר

"אמא זה בכלל לא לוכד את כול החלומות הרעות". "זה כי אתה לא מאמין" אמרתי לו...

maof

New member
איש החלומות.....

פעם לא היו חלומות..... לא רעים ולא טובים..... היו מישאלות.... היו בקשות.... היו רצונות..... ברגע שהחלומות מגיעים תדעי שזאת תחילתה של דרך דרך שתיפתח לקראת המחר ......... פותחים את העינים משאירים את האתמול מאחור ומיסתכלים קדימה ....ללא חששות מעוף

למעלה