פעם לפני שנים רבות

משהא

New member
אם הבנתי נכון מדובר על יו''ר ארגון

כמצופה כבר בפתיחה אנו עדים לרשימת האדרת השגים אישיים ויכולות של אדם לעצמו. בהמשך יכתבו שהוא יפה וחתיך ומי מיודע מה עוד. כל זאת כמובן במקום לדון בשאלה שאני הבנתי מאיתן שמידט, והיא הנשאלת - על פעלו של האיש בכל הקשור ל - אירגון המדריכים - ול - הווה ועתיד ריקודי העם -!! רק כאשר נראה ארגון מדריכים חזק מייצג, דואג, דן בכובד ראש בשאלות הרבות שלא קיבלו כיוון ודרך, בעיקר בשלוש שנים האחרונות. שעושה למען המרקידים והרוקדים ומגשר על פערים תוך שמוצא פתרונות שיענו לדעתם של רוב העוסקים במלאכה, נוכל לשפוט את היו"ר. ואולי לצאת לדרך חדשה. אם לשפוט את המצב העכשווי, לא נראת תזוזה לכיוון שהערתי והארתי, אולם יש אור חזק על היו"ר. וכל מרקיד מלך. אןרי גבעוני

eysaqi היקר

שאלתך לא ברורה עד מיותרת. שכן אם היו"רים הקודמים לא עשו דבר לטענתך אז הנצחת המצב ראויה מבחינתך? ואיה כל התקוות, הציפיות, ההבטחות והיכולות בהן הולעטנו חדשות לבקרים?

משהא

New member
לאיתן שמידט כנראה שאלו יהיו התוצאות

באומות המאוחדות החליטו לפני שנים, לעשות סקר. השאלה שנשאלה אז הייתה.- "הבע בבקשה את דעתך הכנה על פתרון למחסור באוכל בכל שאר העולם". הסקר נחל כשלון חרוץ.!!!??? באפריקה לא ידעו מה זה "אוכל". באירופה המערבית לא ידעו מה זה "מחסור". בארופה המזרחית לא ידעו מה זה "דעה". באמריקה המרכזית לא ידעו מה זה "בבקשה". באסיה לא ידעו מה זה "דעתך הכנה". בארצות הברית לא ידעו מה זה "כל שאר העולם". ובמזרח התיכון לא ידעו מה זה "פתרון" ואנחנו המזרח התיכון !!! בברכת רוקדים. אורי גבעוני

משהא - זה מזכיר לי בדיחה

שאלו שלושה אנשים שאלה זהה. אמריקאי, רוסי ופולני. השאלה הייתה: למה חסר בשר? הפולני שאל: מה זה בשר? האמריקאי שאל: מה זה חסר? והרוסי שאל: מה זה למה?!

שאלת תם

איתן שאלה המראה על בורות איומה. אך מיהו, אם יותר לי לשאול ,אותו יו"ר עליו ידובר כי בודאי יש לו שם (שלא הוזכר בכתבתך).

לבוזית המקורית

למען הסדר הטוב ובמענה לשאלתך יו"ר האירגון הנבחר הוא מר גדי ביטון. מן הסתם הנחתי כי כל הקשורים לעולם ריקודי העם יודעים ומכירים אותו. במידה וטעיתי, עימך הסליחה ושמח אני לתקן את הטעון תיקון.

אנחנו רוקדים, לא מרקידים...

אז מה נפתח כזה שרשור ענק על ארגון המרקידים? אין ספק שמה שקורה שם משפיע/ישפיע עלינו כרוקדים, אבל אם כל-כך אכפת לנו מעצמנו, הדרך היא להקים ארגון רוקדים. נכון.. אין בזה כסף, אבל בהחלט יש אינטרסים שרוקדים היו רוצים לקדם...אז יאללה, מי מרים ת'כפפה?

rak dan

New member
אתמול מישהו חשב שאני שרק 2 האמיתי

אתמול בערב מישהו חשד ושאל אם אני שרק 2 האמיתי. בואנה, תגלה לי איך זה להיות אתה ? הפעם אני באמת רציני.

איפה רקדת אתמול?

לא משהו להיות שרק.. ירוק, מכוער, ועשוי מהרבה קליפות onion.... ויש לי בחורה שביום נראית פגז.. ובלילה.. אללה-יסטור.. אז אתה מבין למה אני מעדיף הרקדות-יום..

חוצ מזה.. מישהי שמכירה אותי אמרה

לי שמישהו התחזה אלי... !!!... אז אני רוצה שיהיה ברור.. שרק יש רק אחד... ושתיים.. וזהו!!

להתחזות לך? ברור גם למה../images/Emo8.gif

מן הסתם מי שהצהיר, לא לקח בחשבון, את הדמיון הבלתי מעורער שלך, לשרק המצוייר..שניים כאלו?------אין מצב!!!! טוב מי שיודע מי אתה....כבר מבין. שכל דמיון בין האמת לבדיה הוא מיקרי בהחלט
)

למעלה