פעם, לפני כמה זמן

יערית

New member
אילנהההההההההההה

קבלי ממני
על התשובה המאופקת על תשובה אמפטית אל ששינית את סיגנון התגובה וקיבלת משוב חיובי. ולא שצריכה לחלק לך ציונים,אבל כוסחת לא אחת ועכשיו מותר גם לפרגן לך.

יערית

New member
פעם לפני כמה זמן..

תמיד מזכיר לי את כיפה אדומה או כל אגדת עם אחרת:) אבל אם לעצם העיניין אדבר,שינויים אמיתיים קורים עם הזמן, שינויים משמעותיים קורים כשאנשים עוברים משברים קשים ביותר, זה קורה לפעמים מהר יותר משחשבתי. ואם את עברת שינוי,זה מבורך,רק אפשר בזוית של 90 מעלות בבקשה

תמיד האמנתי

שלכל סיפור רע יש סוף טוב. 90 מעלות את רוצה??? למה לא לשאוף ליותר

שינויים

חלקי את בני האדם לשני סוגים: אלו שחברותיים ופתוחים..אימפולסיביים ואלו שהם סגורים ומופנמים-יותר מחושבים.. אלו שמחושבים...לדעתי קשה להם אם השינויים..לוקחים את השינוי כריסיקה מתוכננת..לכן זה לא קורה הרבה אצלם. אלו שהם יותר אימפולסיביים ..וחברותיים..הם סוג של אנשים שלוקחים שינוי כהרפתקה וזורמים איתה ..עד להרפתקאה הבאה. מלבד אותם דור שלישי ששינוי בגיל מסויים קשה מאוד לעשות. לשינויים צריך המון אנרגיות צריך המון אופטימיות וייצר הרפתקנות. הריסיקה לא מאיימת והשינוי הופך למשהו חיובי.

לא יודעת

אם יש כאן יצר הרפתקנות למי שמבקש לשנות אולי יותר יצר ההשרדות של האדם.

שינוי זו תורה שלמה..

שינוי שתוצאותיו ידועות וברור לנו כי יטיבו איתנו, על שינוי כזה אין בכלל ויכוח.. הבעיה היא עם שינויים מעורפלים, שינויים שסופם לא ידוע ויש בהם מוטיב של סיכון.. התגובה הטיבעית לשינויים מסוג זה היא התנגדות... אנחנו מצואים את כל הסיבות בעולם למה לא לעשות את אותו שינוי.. השיטה היא למצוא משהו מוצק ומבוסס וממנו לזנק לדרך ולא לעצור, גם אם קשה וגם אם נראה שלא נצליח.. לא פשוט, לא קל, ולפעמים השינוי נכשל... אבל עושים אותו נכון, נשארים עירניים ומפוכחים לאורך כל הדרך רבים הסיכויים כי השינוי יצליח... בהצלחה מתוקה..

תראה

אדם ש"קופץ" לעשות שינוי כל שהוא מבלי לחשב ולחשוב, לוקח סיכון לקח לי יותר משנה וחצי להתבשל בשינוי הזה (חוץ מה 13 שנים הקודמות לזה) וכן אתה צודק ואני אצטט אותך "השיטה היא למצוא משהו מוצק ומבוסס וממנו לזנק לדרך ולא לעצור, גם אם קשה וגם אם נראה שלא נצליח.. לא פשוט, לא קל" ובאמת אם עושים אותו נכון, ומתכננים פרט לפרט, אין סיבה שלא יצליח.

../images/Emo13.gif

הכל אני עושה למעני, זה מה שלמדתי לאחרונה, ובזכות "מסיכת החמצן" ש2 ילדים רעים "גילו" לי עליה (ע"פ הודעה שכתב יניב קרטר מזמןןןן) לא חושבת שהייתי עכשיו "כאן"

naama78

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif

מעולה, לא רק טוב. אני יודעת שאת יודעת.... גאה בך, מותק

קשור קשור ../images/Emo3.gif

מתי לבוא???????????????????????????? רמז: מחר אחה"צ אני פנויה

החתולית

New member
הרי מה שחשוב הוא

אם זה טוב לך, ורק לך (טוב, נו... גם לילדים ולשלג) אני חושבת שאת וכל מי שמקיף אותך - יודעים ומרגישים כמה טוב עושה לך השינוי הזה. ההתפרקויות הקטנות הן חלק מהדרך, ואי אפשר בלעדיהן. בכל תהליך של שינוי יש מהמורות, רק צריך ללמוד איך לעבור אותן בלי להתרסק לגורמים. את הצלחת לעשות זאת בגדול. איך אומרים המורים למי שמסיים בי"ס בהצטיינות ? המשיכי בדרכך זו :)

למעלה