פעם, (ט)

פעם, (ט)

הכרתי מישהי שציטטה משיר, Take it from me it is no use
washing your hands so often they are clean and cracked.
עד היום אני חושבת שזה שיר מחורבן ביותר, אבל המשך הבית,
You never get your old skin back
once you have loved like that
תקוע לי בראש כבר כמה ימים כי אני,
אני have loved like that
והעור, אני מסתכלת עליו
(עוד אנשים מסתכלים עליו, אחים ואחיות,
שוב מפשיטים אותי,
גופיה ותחתונים על מיטת מיון)
הוא אחר, כל השנים האלה

אני נזהרת מפרשנויות

אבל יודעת כמה קל לבלבל בתוך מה שאת עוברת בין יחסים ואהבה לבין אונס, ואני לא בטוחה מאיזה מקום את כותבת את מה שאת כותבת, ולמה את קוראת אהבה או להיות נאהבת או לאהוב.

אי אפשר לחזור למה שהיה, אבל אפשר למצוא דרך להרגיש יותר טוב בתוך העור החדש, אפשר להרגיש שהוא גם שייך לך ושזה בסדר להיות בו.
לאט לאט לאט.

עם הזמן לומדים שיש רצף

זה מקל. שום דבר לא חייב להיות בקצה.
הפסיכולוגית שלי הייתה קוראת לזה "למצוא את הגודל של הדבר"- מה הגודל הנכון של זה בשבילי, לא בשביל אף אחד אחר. היו ימים שהיה נכון לי שזה יהיה קטן יותר והיו ימים שהיה נכון לי שזה יהיה עצום וענק כך שכל העולם יכול לראות. ובסוף מצאתי גודל שנכון לי שבו זה יהיה לתקופה ארוכה. כבר כמה שנים שזה באותו גודל, פחות או יותר.
אז אולי אצלך זה לא גודל אבל במקום כלשהוא על הרצף, וצריך למצוא איפה על הרצף.

....

levshavur

New member
שישמים אחרים טריגר

שלום לך
הזכרונות והטריגרים תמיד יהיו שם ויצצו בזמנים לא צפויים. זה קרה לי חודש או שניים אחורה כאשר היה לי דימום (לא
מחזור אלא בעיה רפואית של דימום שלא הצלחתי להשתלט עליו ) ומצאתי את עצמי במיון ועם פלשבקים והתחלתי לבכות שם...ואחת האחיות באה ושאלה אותי למה אני בוכה וסיפרתי לה שיש לי פלשבקים ...היא לא עשתה עם זה כלום...
וכל הטיפול שם היה טריגרי וגם המשך הטיפול בבית (לא בהוסטל) ככה שאני מבינה מאוד ואפילו מיחזדהה עם מה שכתבת.
אני חושבת שה"עור החדש" אליי לא ייקח איתו את כל הכאב אבל בהחלט יכול להיות טוב יותר!
אני רואה את זה בחיים שלי, איך דברים משתנים לטובה למרות הפוסט טראומה, למרות ההצפות , כן יכול להיות טוב יותר! אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו שכל זה כבר מאחוריך, לפחות ברמה המיידית .
חיבוק חם ועוטף!
לבשה.

למעלה