פעם חשבתי

פעם חשבתי

שאם מדינה חוטפת את החיילים שלך,משמע,היא הכריזה עליך מלחמה. כל הנורמות המיושנות הללו נופצו ע"י הצמד: SMALLMERT@AMIR. לא רק שתושבי לבנון חסיני אש.גם מוסדות השלטון שלהם כאילו,ואילו אנו מצווים לשתות את כוסות התבערה והתרעלה. שמישהו יעדכן אותי...כמה תושבי לבנון נהרגו עד עתה וכמה שלנו ? סיפרו לנו צמד המוקיונים הללו שקשה להלחם כנגד טרור. אבל מול מדינה בלי צבא גם כן קשה ? ככה זה כאקס ערבים מנהלים אצלנו את המערכה. במלחמה בה אני נטלתי חלק-שלוש מדינות נפלו ב 6 ימים.

גאיה111

New member
לא שאני מחדשת לך,

לא שאני מחדשת לך אבל- א. מה לעשות, שאנחנו תלויים בארהב, ב. אירגון טרור התקיף אותנו, ולא מדינה 6 שנים הזניחו"מנהיגינו" המופלאים את המצב שם אתה מצפה שבתוך יומיים זה יתוקן? מאז ששת הימים זרמו הרבה מים בים...

התכוונת בטח

שזרם הרבה ביוב לים. לא,לא ביומיים,ולא האנשים הללו. אילו אפסים,בנות יענה שאין להם אפילו חול לטמון הראש. אני הזהרתי כאן ובכל במה מהבריחה מלבנון,מעצימת העיניים וההכחשה מהימנעות מפעולה כשהם היו עדיין קטנים. כך עשו רבים בימין. את הזבל של פרי הביאושים על שמאלמרט&פרץ לקטוף. רק אחרי זה הם יושלכו לפח האשפה הפוליטי. השאלה היחידה,מהו המחיר שלנו,לא שלהם. 1200 הרוגים כבר יש.

גאיה111

New member
אתה באמת לא ברור

פרי ביאושים של אולמרט ופרץ.? לא השבת גם לכל הודותיי כאן, כבר כתבתי מה דעתי. איך היית נוהג במקומם? אלף מאתיים ההרוגים שייכים להסכם אוסלו תשתדל להפריד את השנאה האישית/פוליטית לבין בחינת מעשיהם כרגע איזה מנהיג נכנס בעוצמה כזאת ללבנון בהרבה מאוד שנים אחרונות? שרון? ביבי? מי? מה רע עשו לך אולמרט ופרץ אתזה אני לא מבינה, ולדעתי גם אחרים לא. כנס לקומונה שלי ותמצא, שהעמדה שלך נמצאת במיעוט.

גאיה את מעופפת היום

1200 הרוגים זה נטו-ברק שרון ואולמרט. ומי דחף את שרון אם לא אולמרט ? להזכיר לך איזה דג גקק הוא היה בבחירות 2001 ? מקום 32. הוא המנוע להתנתקות,ולהססנות גם של שרון.האב הרוחני של הרפסנות. מה,שרון באמת נלחם בפלשתינאים ובטרור ? מה,שרון לא ראה איך החיזבאלה מתחמש למול העיניים אחרי מנוסת ברק ? ומה הוא עשה ? התעלם.העיקר שהתיירות בסדר ולעזאזל המדינה. אין לי כל שנאה פוליטית.להפך,הבוז שלי הוא לאנשים,לא למיקומם בספקטרום הפוליטי. עובדה,שרון צץ לנו על נזקיו מהליכוד דוקא ופורר אותו. אילו המספרים היבשים-1200 שלא שייכים כלל להסכמי אוסלו.

גאיה111

New member
על כל מה שכתבת כאן אין לנו שום ווי

וויכוח מקובלת עליי כל מילה!!

גאיה111

New member
קקטוס

אני הגבתי על ההשמצה של הצמד אולמרט פרץ בתפקודם במלחמה הנוכחית אני לא חושבת שנכון וראוי להטיל עליהם את כל המחדלים של הצבא ושל הממשלות הקודמות בהחלט מקובל וידוע שאולמרט אחראי להתנתקות יותר משרון, מאידך זו לו הפעם הראשונה שהוא מתפקד כראש ממשלה במצב מלחמה ת'אמת לא הייתי מאמינה שהוא יגיב כך ויחסית לעצמו זה מפתיע תודה גם פרץ מפתיע השאלה אם הם כמו בדרום , התחילו בקול תרועה רמה ויסיימו בקול ענות חלושה אז כל זה לא שווה כלום אני מזכירה לך שביבי גם הוא היה ראש ממשלה, ותקן אותי, בעשר השנים האחרונות וגם הוא עצם עין כנראה, ולא עשה לחיסול הטרור שם אני מצפה מהם להיות הרבה יותר תקיפים אבל מתפעלת מהם נוכח הציפיות המעטות שהיו מאנשים משוללי ניסיון צבאי קרבי.

אין לי שמץ של רחמים לצמד הזה

היה כבר מצב שהיה לנו ראש-ממשלה רכיכה.מהשמאל כמובן,אשכול. בהבדל אחד: אז היה את דיין כשר בטחון.היום יש לנו רס"ר שלא החזיק רובה בחייו.אפסנאי שעלה בדרגה. זהו ההבדל היסודי,ובשל כך גם כך נראית התוצאה.

גאיה111

New member
מופז ושרון יכולים לקחת שעור מפרץ

תראה להעביר ביקורת זה נורא פשוט מה למשל היית אתה עושה שהוא לא עושה? היה לנו יותר מראש ממשלה רכיכה אחד. היה שרון, למשל שבחמש השנים האחרונות העדיף כנראה להדחיק את המצב בצפון והתעלם מבעיית החיזבאללה שהלכה ותפחה מתחת לאפינו מפקד עטור תהילה, שהביא אותנו לעברי פי פחת. פרץ ואולמרט תסלח לי עושים בית ספר גם למופז שר בטחון ורמטכל לשעבר שתחת פיקודו נולדו להם המחדלים הנוראיים האלה שאנו עדים להם היום

ayb1

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעזבי את "החסיד השוטה" ש

של ביבי שקרניהו. מרקי לצערי איבד לחלוטין את ההגינות האוביקטיבית וקריאת המצב בצורה הגיונית כאשר הוא בא להעריך עשיה של מתחריו/יריביו לעתיד של ביבי שקרניהו .

גאיה111

New member
הוא לא היחיד

אנשים לא מסוגלים להפריד בין שנאה פוליטית לבין שיפוט עכשווי של המתרחש עכשו חבל.

הפכת לתומכת העמירים

לעת זיקנה.תהליך ביולוגי מוזר. כל מה שאני הזהרתי שנים-התגשם אחד לאחד. אפילו אולמרט כבר לא שולט בשטויות שלו עד מלפני שבוע. החיזבאלה והעזתים הם שיזמו את המהלך,לא אנחנו. העלמנו עין,התעלמנו מההתחמשות,מה לא מדועק פה ? אנחנו גם כרגע נגררים,לא יוזמים.כן,בכלים קצת שונים,אבל שוב מדשדשים. אומרים שאין מגבלות לצבא ? קשקוש.הם פוגעים אך ורק באזרחים,ואנחנו שוב מתחמקים מפעולה."מחפשים" יעדים צבאיים שאינם בכלל.

למעלה