פעם הייתי אלמוני... היום אני אביחי לוי..!!
ה הדרי ושרוני סנדלר New member 19/5/06 #15 יוווווווווו נכון זאת עם המשקפיים?! עםם הגדים השחורים?!!? היאא הביאה אתת ביחו'ש פעם לבית יציב בבארר שבעע היא המורה שלי למוזיקה ומורה מחליפהה חיחיחיחח איזה כיףף..:]
יוווווווווו נכון זאת עם המשקפיים?! עםם הגדים השחורים?!!? היאא הביאה אתת ביחו'ש פעם לבית יציב בבארר שבעע היא המורה שלי למוזיקה ומורה מחליפהה חיחיחיחח איזה כיףף..:]
י ירדוששש New member 18/5/06 #10 המקום הזההה זה נורא מזכיר ת'אשכול פיס של הביצפררר בוול אותו הדבררר יכול להיות שהוא הופיע שמה.. איךך?@$# חחחחחחח
המקום הזההה זה נורא מזכיר ת'אשכול פיס של הביצפררר בוול אותו הדבררר יכול להיות שהוא הופיע שמה.. איךך?@$# חחחחחחח
ת תמי LOVE שרון New member 18/5/06 #11 תודה מאמי ראיתי את זה כבר ברישמי=]] חחח איזה חמוד הוא.. וראיתי אותו פול פעמים בהופעות של צעירי ב"ששש..
תודה מאמי ראיתי את זה כבר ברישמי=]] חחח איזה חמוד הוא.. וראיתי אותו פול פעמים בהופעות של צעירי ב"ששש..
ע ערני החיימשלי New member 19/5/06 #16 נצלשששששששששש ../images/Emo10.gif מי יודע\ת לעלות שירים לשיןן?! דחוףףףףףףףףף אני רוצה את השיר של אדםםםם "כשאת עצובה"
נצלשששששששששש ../images/Emo10.gif מי יודע\ת לעלות שירים לשיןן?! דחוףףףףףףףףף אני רוצה את השיר של אדםםםם "כשאת עצובה"
ע ערני החיימשלי New member 19/5/06 #19 ת'אמתתת?! אני בעמי לא יודעתת ../images/Emo10.gif לא'דעתת פתאום התחלתי להזכר בדבריםם \= ואז ערן עלה למחשבותת ולא יודעתת הכל התערבב לי במוחחח אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמיי
ת'אמתתת?! אני בעמי לא יודעתת ../images/Emo10.gif לא'דעתת פתאום התחלתי להזכר בדבריםם \= ואז ערן עלה למחשבותת ולא יודעתת הכל התערבב לי במוחחח אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמיי