פעם הייתי אופטימית..

J-סיקה

New member
וואווו שושי עשית לי את היום

איזה דבר יפה !!! ממש כיף לקרוא את זה על הבוקר שיהיה לך יום נפלא

shooki11o

New member
כמה שאת צודקת

כמובן שבחלק השני של ההודעה אז כל שנותר לי הוא לאחל לך שבסופו של דבר יהיה לך מי שיתעורר לצידך בבוקר....ויחזיר את האופטמיות לחייך

רוזנה

New member
אהבתיייי!!!! ../images/Emo13.gif

והזדהיתי להחריד! יש המשך לקטע... כן, אבל לא רוצה לשמוע את ה"בוקר טוב" הספציפי הזה בבוקר, ותראי את הפה העקום שלו- לקום עם זה בבוקר? בטח יש לו מבשרת שיניים מיוחדת, ותראי את החולצה שהוא לובש- מה זה הצבע המחריד הזה? ו... יכלתי להמשיך עד אין קץ... מה לעשות- כשיגיע האיש- הוא יגיע והוא גם יגיד עד כמה את נהדר את נראית, וכמה חכמים ההגיגים שלך בבוקר, וכמה חולצת הפיג´מה של הדובי שלך חמודה, וישאל אותך לפני שהוא מכין כוס קפה, ואם הוא יגמור לך את הספגטי, הוא יכין חדש, ויפציר בך לגמור ה-כ-ל (כי אחרת, איך תגדלי!?) הוא יבוא- את עוד תראי
ממני, שמחכה לו גם (לא ללו, אלא ללו אחר
)

איזה חיים פששששש

שחכתי מה זה החיים האלה לקום בבוקר לבד, לישון באלכסון על המיטה הגדולה, לאכל מתי שאני רוצה ומה שאני רוצה, לזרוק בגדים על הרצפה כי עייפים ולא ממש בא לך להרים אותם, להטיס חזייה על הספה מליל אמש, לבד על המחשב ולא להתחלק עם עוד מישהו, איזה חיים טוביםםםםםםםם למה אני לא בחיים האלה<? אני רוצה לחזור לחיים האלה.... לעשות מה שבא לי לצאת לחזור מאוחר בלי לתת הסברים לאן הלכתי ועם מי ומה עשיתי....

כוכבית2

New member
למאוהבת...

אני כל הזמן מקטרת אבל כשקראתי עכשיו את דברייך פתאום זה נראה לי יפה וכייפי. פשוט עכשיו בגלל שאני במצב של לבד הכל נראה לי כ"כ כבד. הקימה בבוקר וכו´, למרות כל הנוחות שבעניין. בא לי כבר להתרגש...

את משהו הייתי קצת רוצה להחליף איתך

מסכימה?? בבקשה... קחי לך ממני---->
ענקייייייייי וגם איזה---->
אהבתי את מה שכתבת ישר כוח לא להתייאש חמודה שלי ולא למהר!!! תראי אותי היום בוכה על שמיהרתי... כל טוב לך יום מקסיםםםםםםם המון ---->
עד השמיים......ביי

למעלה