פעם הייתה לי ........

פעם הייתה לי ........

פעם הייתה לי נפש תאומה ואותה נורא רציתי לידי עירומה לשכב ביחד מול ירח מלא לעשות איתה כל מה שברוחי יעלה הייתי שמח אם רק מכן אחת תראה לנו הגברים מהו אומץ ללא חט שתבוא ותגיד ותראה מי הבוס תספר על סקס אמיתי ואותנו תרמוס אחת שתדע בנו לנהוג שתעשה בנו גוג ומגוג אחת שתתיחס אלינו כמו נחותים כמו באירופה במקומות הטובים אז בואנה נשים עייפות ורעות בואנה נשים מבוגרות צעירות בואנה נשים חתיכות ופצצות בואנה נשים גבוהות נמוכות בואנה נשים תנו לנו לגמור לכן בפנים חחחחחחח שנון משהו (רק אחת אחת בבקשה......תודה)

arandiera

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

arandiera

New member
כאן נמחקה הודעה

אז..............

את תעשי כל מה שאני אבקש ממך ? ? או שזה בא לך טבעי לכתוב סיפור של דף וחצי לזר גמור ?? מה שלא תהייה תשובתך! תודה לך בכל אופן ......

ההמשך שלי..........

....הוא קם !...אחרי מנוחה קצרה נעמד עם הגב אלייה עירום , היא יושבת ולא מבחינה בחיוך שעולה על פניו,זה חיוך רע של תמימות שנגמרה ....הוא מסתובב אלייה נכנס לה ישר בעניים המבט שלו חודר דרכה !!! "אז ככה היא רוצה לשחק" הוא אומר לעצמו ... היא מחייכת חיוך מובך והוא מרגיש ויודע את זה החושים שלו מתאפסים הוא מתקרב אלייה היא פוסעת אחורה מתרחקת ממנו בלי לשים לב היא מועדת , היא מרגישה את מכסה המנוע הרותח נצמד לישבנה הרטוב , הוא מתקרב אליה, את המבט שהיה לו לפני היא כבר לא תראה היום, היא מתרגשת הלב שלה פועם הוא תופס את האגן שלה ומשכיב אותה על הגב ואז הופך אותה החזה שלה נמחץ על מכסה המנוע החם ... היא בקושי יכולה לזוז הוא הרבה יותר חזק מכפי שחשבה מבט חפוז לגופו מראה את כל שריריו בולטים ..אך מבטה מלווה במשיכה חזקה בשערה הארוך (היית עושה לי עבודה יותר קלה אם היית מתארת אותה) מחזיר אותה להביט קדימה , ואז היא מרגישה אותו נכנס לתוכה חזק ועמוק עמוק בתוך התחת שלה היא צועקת "כן תזיין אותי תזיין" - "סתמי ת'פה המזויין שלך " הוא צועק עלייה ונותן לה סטירה על התחת "את שלי כרגע את שלי אני אזיין אותך כל כך חזק שלא תוכלי ללכת שבוע " והא ממשיך וממשיך היא מרגישה כל כך טוב אבל לא מוציאה מילה הזין שלו כל כך גדול החום של השמש השדיים שלה שנמחצים על מכסה המנוע היא רוצה לצרוח מהכאב\הנאה והוא לא מפסיק ..... ואז הוא הופך אותה ומקרב את הראש שלה לזין שלו "אני הולך לזיין לך ת'פרצוף - זונה שלי - חתולה מיוחמת שלי " "תפתחי ת'פה המזויין שלך " והיא פותחת ומרגישה את הזין שלו נכנס לתוכה שתי ידיו תופסות את ראשה ומכניסות אותו עמוק עמוק הוא מוציא ומכניס היא מרגישה כמו נצח הוא מוציא פעם אחרונה "תפתחי ת'פה" והיא מרגישה זרם חם מותז לפניה ממלא את כולה היא פותחת עניים והשמש מסנוורת אותה ........ "את בסדר ?" הוא מחייך - היא רוצה לענות לו אבל לא ממש יכולה , הוא מדליק סיגריה ונותן אחת גם לה שנהם עירומים מעשנים וחם חם בטירוף............

arandiera

New member
כאן נמחקה הודעה

foxxx

New member
we want to read

enjoy reading, and will continue reading if you write on... :) j so plead do write on! h great job arandiera

bugbuster

New member
בואו בנים...../images/Emo88.gif - חמישיה.

ביצוע אלמותי של החמישיה הקמרית בפרהפראזה מדהימה על יום הזיכרון - "בואו בנים".

bugbuster

New member
../images/Emo105.gif תגובונת "לצלף" ../images/Emo58.gif

אסוציאצויות פשוטות. קרן מור,
בואו בנים/ תיגמרו לי בפנים.

למעלה