פעם דודוש עבד איתה

Funky Giraffe

New member
פעם דודוש עבד איתה

http://youtube.com/watch?v=H8YynKxP7OA ואני לא אוהב את זה האמת... די הפכה לגמרי את הלחן... לא אוהב דיבורים לא על הקצב בלי קשר לשיר מבחינה ריתמית ועשן הזמן זה מקום של פלצנים :) זהו תלונות להיום, מבטיח

chen2408

New member
באמת לא משהו בכלל

ובלי קשר - קניתי את הדיסק של הגרובטרון, הם מעולים!!!

idanri

New member
חחח כיף לשמוע את השירים המוכרים בגירסה אחרת

MenDelSonspirit

New member
רק אני מעריך אותה מאוד?

טוב, צריך להכיר גם את התרומה שלה תרבותית, ולא רק מבחינה אומנותית. או שסתם צריך להיות ירושלמי..... :) והקטע הזה ספציפית הוא לא רע בכלל. אפילו עדיף על גרסת הטראנס שהדג עושים...

Funky Giraffe

New member
אחי, לדבר לחן זה מההההה מעצבן.

פעם אחרונה ששמעתי את קרן פלס עושה את זה בטלוויזיה רציתי להפוך את הטלוויזיה על הראש שלי מרוב עצבים. בחיי.

chen2408

New member
אני דווקא מאוד אוהבת את השירים שלה

את הקאבר הזה פשוט לא אהבתי. בכלל לא...

אני אהבתי דווקא

אפילו מאוד. אני אוהב את הקטע שמדברים לא קשור לשיר, חוץ מששלומי שבן עושה את זה בכל שיר שני שלו =\ ועשן הזמן זה אחלה בחלה של מקום! תיזהר ממני!

מה הבעיה שלכם עם באר שבע הא?

כפ"ס יותר טוב?
עשן הזמן באמת אחלה של מקום. אני לא מבין מה נפלתם עליו.

Funky Giraffe

New member
כן, כפר סבא יותר טוב

לייבו, לייב, דראם סנטר, בארבי, קרן המוסיקה, קונס', כצה, גלילי מה זה עשן הזמן ובארקה? :)

ומרכז הצעירים והבארוק?

תאמין לי שיש המון הופעות טובות בבאר שבע, ויש גם לא מעט הרכבים איכותיים שיצאו מבאר שבע רק בזכות המקומות האלה. side למשל וצנזורה, שני הרכבים אדירים שיצאו מפה. וגם מצ'ומרה יצאו מפה (למרות שהם כבר לא פועלים, האלבום שהם הוציאו ממש מגניב). גם פה יש קונסרבטוריון אגב, שהמון פעמים אגב נכנסתי אליו ומצאתי את עצמי בקונצרט ג'אז ענק.

SV Design

New member
אל תפתחו את הנושא הזה ירושלים לוקחת

הדג יצאו מפה,קולולוש יצאו מפה וגם אן אונות..ויש עוד להקות..אין מה לעשות ירושלים זאת עיר הפ'אנק D:

חוץ מזה יודע מה?

אביתר בנאי יצא מבאר שבע, ככה שלא אכפת לי מי יצא מאיפה, מספיק שאביתר בנאי יצא מכאן, זה הכל.

SV Design

New member
לא נכון

היה פה פסטיבל בשקל שמוגדר כפסטיבל בפריפריות..מה תגיד על זה הא ? ודבר שני בקשר לאביתר בנאי אל תתחיל אפילו השוותי להקות פ'אנק אם אתה רוצה להקות ואמנים מסגנונות אחרים אתה תפסיד בהרבה.. למרות שאני לא כזה מבין בזה אני בטוח שיש הרבה מפה..

בירושלים היה פסטיבל בשקל

מהסיבה היחידה ששאנן סטריט הקים אותו, והוא מעין פריק של ירושלים, אני לא מוצא שום סיבה אחרת. אתה משווה לי את ירושלים לערד ודימונה? חס וחלילה מכל הבחינות. בקשר לאביתר בנאי זה סתם כי אני פריק, אפשר להגיד שיש לי אובססיה אליו עוד כששמעתי את האלבום הראשון שלו, אבל מאז ששמעתי שהוא חזר בתשובה וכששמעתי את האלבום השלישי כמו שצריך, הפכתי למעין מעריץ שלו רק בגלל שהוא עשה את התפנית הכ"כ חדה הזו הן במוזיקה והן באורח החיים. אז תכלס, אפילו את הדג נחש, שתמיד הערצתי אותם ותמיד היה לי בשבילם מקום חם בלב בעיקר בזכות המוזיקה (עם המילים קצת יש לי בעיה בזמן האחרון, וזו אחת הסיבות שאביתר כ"כ שבה אותי עם הכתיבה שלו), אני פחות מעריץ ממנו. בשבילי אביתר בנאי זו פסגת המוזיקה הישראלית, וזו תהיה הצהרה כ"כ יומרנית, שאני נשאר ממש ממש אדיש לכל סקילה שהולכת לבוא. והיא תבוא.

למעלה