קטנה הייתי ביישנית ומסמיקה וכשאותך בריאי פרפרים הרגשתי פעם ראשונה זו היתה שהרגשתי אהבה שנים עברו מאז האם אותך אמצא שוב? אם לא ואם כן רק 3 מילים אני לך אומרת אותך תמיד אוהבת שיר לגיל הילד שאהבתי בגן חובה שבגללו הרגשתי פרפרים בגן, ורק היום אני מבינה מה קרה לי בבטן.
הילד ההוא מהגנון אינו אלא סטראוטיפ של אהבת הבוסר אליה את כמהה ומתגעגעת.. כמו כולנו וגם אני,שכעבר מזמן איני ילד.. כי אז היו הרגשות: טהורים עזים אמיתיים וללא שיקולי כדאיות בקיצור-אהבת בוסר היא הטהורה מכל וגם היפה מכולן. מרק.
מזה: סטראוטיפ בוסר כמהה תודה... ואז אני יבין את כוונתך. ואני מאוד אהבתי אותו, למרות שהייתי בגנון לא הבנתי מה הרגשתי אבל כל הזמן הסתכלתי אליו והבטתי בו, למרות אי הידיעה, שזוהי, אהבה.
סטראוטיפ-זה משהו כמו הכללה מושג-על כמיהה-זה געגוע בוסר זה כמו עם הפירות פירות פוסר שעדיין לא הבשילו חמוצים,אבל מתוקים מדבש.. אם התכוונת ברצינות-אז הבהרתי אם צחקת סתם,אז שנינו צחקנו.. מרק.
לגירל הגעגוע לאהבה הראשונה קיימת אצל כולנו אך למדנו שראי אפשר לשחזר ראשוניות רק, להתרפק על הזכרונות יפה שאת זוכרת אהבה מהגן...... או שמא את עדיין רכה בשנים ??? קסנדרה