פעם... אכלתי גלידה
ה ה-שונית New member 20/3/01 #3 לא שמעת.... שבנות לא עושות דברים כאלה?? איפה גדלת, בגן חיות? שונית (שמאמינה שאנשים טובים לא שומרים דברים רעים בפנים)
לא שמעת.... שבנות לא עושות דברים כאלה?? איפה גדלת, בגן חיות? שונית (שמאמינה שאנשים טובים לא שומרים דברים רעים בפנים)
ש שבור New member 20/3/01 #4 כן כן אתן גם לא מפליצות אתן עושות פוק נו אז גדלתי ללא ערכים וחינוך , אז מה? (יכול להיות שאנשים רעים שומרים דברים טובים בפנים?) אני
כן כן אתן גם לא מפליצות אתן עושות פוק נו אז גדלתי ללא ערכים וחינוך , אז מה? (יכול להיות שאנשים רעים שומרים דברים טובים בפנים?) אני
ה ה-שונית New member 20/3/01 #6 לא יודעת... אני משתדלת להתרחק מאנשים רעים, אם הם שומרים את הדברים הטובים בפנים.
י יפעת* New member 21/3/01 #7 מה פתאום-כמה עובדות על מערכת העיכול בנות לא מפליצות, הן גם לא מחר... אתה יודע. איון להן בכלל מערכת עיכול בגלל זה כל מי שאוכלת יותר מעלה חסה ביום היא שמנה.
מה פתאום-כמה עובדות על מערכת העיכול בנות לא מפליצות, הן גם לא מחר... אתה יודע. איון להן בכלל מערכת עיכול בגלל זה כל מי שאוכלת יותר מעלה חסה ביום היא שמנה.