פעם אחת

ferdinand

New member
פעם אחת

רק פעם אחת לראות אותך לגעת בך אהובה לנשק אותך על כל הגוף לנשק את האצבעות שלך אצבע, אמה, קמיצה, זרת, אגודל האצבעות שמקלידות לי את המחשבות שלך את התשוקה שלך להפשיט אותך לאט ולא דרך המקלדת ללקק כל טפח שנחשף לשאוף את הריח שלך ששום טכנולוגיה לא יכולה להביא אלי להרגיש את הרכות של השפתיים שלך על שלי הנשימה שלך בתוך הפה שלי הלשון שלך בתוך האוזן שלי השדיים שלך נלחצים אלי פעימות הלב שלנו מתערבבות למיקצב אחד היד שלך, אותן האצבעות סוגרות עלי מכוונות אותי אל תוכך צמר גפן שחור של תשוקה אופף אותי לא – לא ככה – לא בדמיון בואי אלי אהובה להרגיש את הרכות הרטובה שלך עוטפת אותי את הגניחות שלך על עור התוף את ההתכווציות שסוחטות ממך צעקה חנוקה ואותי סוחטות אל תוכך בגלים של עונג וערפל בעיניים פקוחות מבט בתוך מבט הנשימה נעתקת נושם אותך נושמת אותי גלים שעוברים ממך אלי וממני אלייך גוף אחד ולא של מילים ללקק את הדימעה מזוית העין ולא עוד רק פעם אחת לאהוב אותך

bugbuster

New member
היי..

פרדינאנד, קיבלת ת'מסר? אופפס, שכחתי, אני לא אישה. כי אם הייתי אישה פרדינאנד, אוחחחחח, לפחות הייתי מיסתייברת איתך. זהעדיין יום הזיכרון עם הכתיבה ההיא של פאן מאייקר. חג עצמאות שמח

לאהוב אותך

רק פעם אחת להביט בפניך לחוש את מגעם ללמוד את גופך רק פעם אחת לנשק את שפתיך להתענג על טעמם להיצמד לגופך רק פעם אחת להניח ראש בשקע הכתף לתת את הגוף והלב "אהבה" ולא סקס רק פעם אחת להרגיש את גופך בתוכי את ליבך צמוד ללבי זרועותיך עוטפות אותי רק פעם אחת לחוש את האדוות ביחד להתמסר ללא סייג להביט לתוך עיניך רק פעם אחת לאהוב אותך

ferdinand

New member
"והם חיו באושר ועושר..."

בודאי התכוונת - מלבד ה-"סקס", לא "הפינטוז"... כי האהבה שמובעת כאן גם היא פנטזיה - פנטזיה על אהבה אגדה לִמבוגרים פנטזיה על אחדות מקודשת של גוף ונפש הנסיך והנסיכה - חיו באושר ועושר ועונג... פה אצלנו, אין "fade-out" אחרי הנשיקה... וזה שאנחנו חבורה של חרמנים (וחרמניות) בלתי נילאים (ונלאות), לא אומר שאין לנו גם לב, חוץ מהאביזרים הנילווים האחרים! אז האם צריך לשנות את שם הפורום? אבל מה - אין ספק... חבורה של רומנטיקנים דביקים, ביצעו פה השתלטות... וצריך... לפחות איזון!!! אז קדימה - מתבקשים סיפורים, של סקס לשם סקס... על זיוני תשוקה ללא רגש... סיפורים על להשתמש ולזרוק... קידמה! (ואל תסתכלו עלי!)

blackwedding

New member
אהבה, פנטזיה וכל מה שביניהם...

פנטזיה, מציאות, חרמנות, זיון, סקס, אהבה, תשוקה... הכל מתערב כאן לעיסה אחד גדולה! לפעמים דמות וירטואלית פוגשת דמות וירטואלית אחרת ונוצר חיבור מדהים, חיבור נפשי, גופני, רגשי... אני מודה שלי זה קרה וקורה בימים אלה ממש... פרדיננד, אני איתך!!!

ferdinand

New member
"חס וכרפס"

(ציטוט של חברי לפורום זו גם גניבת זכויות יוצרים?) בוא לפה באגי רוצה חיבוק? רוצה... ? מנכ"ל הסנדלריה הולך יחף?!

למעלה