פעם אחת 5.79, ופעם אחת 9.2

spirt20

New member
פעם אחת 5.79, ופעם אחת 9.2

אבל הfsh הוא נותן מידע על אותו רגע, הamh נותן מידע לשנים הבאות , ולכן צפויה ירידה ברזרבה השחלתית
. לפני הבדיקה עשיתי 2 הזרעות בשימוש עם 50 גונל נצפו ארבעה זקיקים אבל הם נכשלו. מה גרם לך לפנות ירד לתרומה, אם זה הfsh אז לפעמים הוא מטעה ... הamh והתגובה לגירוי על ידי הורמונים זה המבחן האמיתי. אבל בכל אופן הכי חשוב שנהיה הורים ונקים משפחה, את כבר בהריון מהתרומה או בדרך לזה?

עוגי555

New member
זה לא גבוה, בכלל

שלי היה גבוה הרבה יותר. הכי נמוך שיצא לי זה 28, הגוף לא הגיב להורמונים, ואני עבר י את גיל הארבעים.
אישית, נראה לי הרבה יותר סביר במצבך לנסות הפריות.
אגב מעולם לא עשיתי amh
הכתובת הייתה על הקיר ואני שקעתי בדכאון ולא הבאתי את עצמי לבדיקה הזו.

spirt20

New member
תשובה

כן כמו שאמרתי הפרופיל ההורמונלי היה תקין ועשיתי amh ליתר בטחון ויצא 0.63 זה בין נמוך לסביר...ותביני שאני בת 27, זה משהו בגנטיקה שלי כנראה ככה שאולי אני ינסה כמה הפריות לפני שאני ניגשת לתרומה. הכי חשוב שלכולנו יהיה ילד ואסור לטמון את הראש בקיר, יש לך ילד ?? או שזה יהיה הריון ראשון ב״ה?

spirt20

New member
תשובה

כן כמו שאמרתי הפרופיל ההורמונלי היה תקין ועשיתי amh ליתר בטחון ויצא 0.63 זה בין נמוך לסביר...ותביני שאני בת 27, זה משהו בגנטיקה שלי כנראה ככה שאולי אני ינסה כמה הפריות לפני שאני ניגשת לתרומה. הכי חשוב שלכולנו יהיה ילד ואסור לטמון את הראש בקיר, יש לך ילד ?? או שזה יהיה הריון ראשון ב״ה?

למעלה