פעם אחת מותר ?
למכירה גראנד דינק פרטים :
שנה 2007
נפח 250 סמק
יד אצלי יד 3
קילומטרז כ 75000 לערך
תצרוכת דלק 1ל 30קילומטר , מתדלק כל 250 קילומטר 8,5 ליטר לערך המיכל מכיל 9 ליטר
טסט עד 14 , 5 ,17 מחיר האגרה כ300 שקלים לערך
מחיר מבוקש קניתי ב 5500 מוכר ב 3000 שקלים באותו מצב מכני כביום הקנייה , גמיש . המחיר כולל סבל . ארגז , קסדה מנעול , גלון שמן מנוע
טיפולים מטופל במוסך פרפקט אופנועים ראשון לציון מהיום הראשון שנרכש ,הכל רשום במחשב שלהם , כולל ניירת מסודרת אצלי . הכלי שימש אותי ביום יום , עירוני , בין עירוני , כולל פעמיים ירושליים דרך ישובי השומרון ב0 תקלות . יש לי ביטוח גרר , מעולם לא נזקקתי לשירותיהם
תיקונים : לא היה צורך בשום תיקון נוסף מעבר לטיפולים התקופתיים . מניע נוסע .
מה עוד ? תשאלו ואענה בכייף בנייד 0507209447
בדיקה : תינתן אפשרות לרכיבת מבחן של כחצי שעה , כאשר אני הוא הנוהג , וזאת מסיבות ביטוח לא משהו אחר . נא להצטייד בקסדה .
מסירת הקטנוע תעשה בצורה מסודרת בלבד לאחר העברת הבעלות בדואר , וקבלת מלא המחיר כפי שנקבע בין הצדדים , במעמד העברת הבעלות ,
מצב מכאני כללי , נוסע , לא מכיר גבולות , לא השקעתי עליו שקל מעבר לטיפולים , 0 תקלות ת קם בבוקר לעבודה מניע מכה ראשונה , מחמם כ 20 שניות , נוסע . מעת לעת מוסיף מעט שמן מנוע שירגיש טוב וזה הכל . מהירות סופית כ130 קמש . בהתאם ל כיוון ועוצמת הרוחות, אבל לרוב לא רכבתי מעל 90 קמש , מגיב מצויין בהשתחלויות ויציאה מרמזורים ,
נדרש לתקן קרע בריפוד המושב , כרגע יש כיסוי לא רואים ,
מראה חשמלית צד ימין לא פועלת , אלא בקיפול ידני . שמאלית תקינה .
שירת אותי נאמנה ב8 החודשים האחרונים , מוכר עקב מעבר לנפח קטן יותר , ולא בא לי להתרוצץ ולשרוף זמן בטסטים אם אין לי כוונה להמשיך להחזיק אותו אצלי ,
אם איאלץ להעביר טסט , המחיר יהיה שונה .
מוסכים נא לא להציע הצעות מגונות של פירוק וחלפים בלי כסף , לא אני הכתובת לזה
תודה
למכירה גראנד דינק פרטים :
שנה 2007
נפח 250 סמק
יד אצלי יד 3
קילומטרז כ 75000 לערך
תצרוכת דלק 1ל 30קילומטר , מתדלק כל 250 קילומטר 8,5 ליטר לערך המיכל מכיל 9 ליטר
טסט עד 14 , 5 ,17 מחיר האגרה כ300 שקלים לערך
מחיר מבוקש קניתי ב 5500 מוכר ב 3000 שקלים באותו מצב מכני כביום הקנייה , גמיש . המחיר כולל סבל . ארגז , קסדה מנעול , גלון שמן מנוע
טיפולים מטופל במוסך פרפקט אופנועים ראשון לציון מהיום הראשון שנרכש ,הכל רשום במחשב שלהם , כולל ניירת מסודרת אצלי . הכלי שימש אותי ביום יום , עירוני , בין עירוני , כולל פעמיים ירושליים דרך ישובי השומרון ב0 תקלות . יש לי ביטוח גרר , מעולם לא נזקקתי לשירותיהם
תיקונים : לא היה צורך בשום תיקון נוסף מעבר לטיפולים התקופתיים . מניע נוסע .
מה עוד ? תשאלו ואענה בכייף בנייד 0507209447
בדיקה : תינתן אפשרות לרכיבת מבחן של כחצי שעה , כאשר אני הוא הנוהג , וזאת מסיבות ביטוח לא משהו אחר . נא להצטייד בקסדה .
מסירת הקטנוע תעשה בצורה מסודרת בלבד לאחר העברת הבעלות בדואר , וקבלת מלא המחיר כפי שנקבע בין הצדדים , במעמד העברת הבעלות ,
מצב מכאני כללי , נוסע , לא מכיר גבולות , לא השקעתי עליו שקל מעבר לטיפולים , 0 תקלות ת קם בבוקר לעבודה מניע מכה ראשונה , מחמם כ 20 שניות , נוסע . מעת לעת מוסיף מעט שמן מנוע שירגיש טוב וזה הכל . מהירות סופית כ130 קמש . בהתאם ל כיוון ועוצמת הרוחות, אבל לרוב לא רכבתי מעל 90 קמש , מגיב מצויין בהשתחלויות ויציאה מרמזורים ,
נדרש לתקן קרע בריפוד המושב , כרגע יש כיסוי לא רואים ,
מראה חשמלית צד ימין לא פועלת , אלא בקיפול ידני . שמאלית תקינה .
שירת אותי נאמנה ב8 החודשים האחרונים , מוכר עקב מעבר לנפח קטן יותר , ולא בא לי להתרוצץ ולשרוף זמן בטסטים אם אין לי כוונה להמשיך להחזיק אותו אצלי ,
אם איאלץ להעביר טסט , המחיר יהיה שונה .
מוסכים נא לא להציע הצעות מגונות של פירוק וחלפים בלי כסף , לא אני הכתובת לזה
תודה