פעם אחת ולתמיד...

אסיה א

New member
פעם אחת ולתמיד... ../images/Emo20.gif

שמתי לב, ולא רק אני אלא גם גילגולה, שאלינור לא מתפקדת כראוי כמנהלת הפורום!!! לא רק שהיא לא מכניסה את כל ההודעות ה"נהדרות והמעניינות" על המורדים, המומינים וקטנטנות, היא גם מוסיפה חטא על פשע ומצטרפת לשיחות החולין האלה שאין להם שום קשר לפורום הנהדר שלנו!!! אני חושבת שהיא צריכה ללמוד איך להיות מנהלת ואל תבואו אליי בטענות, כי כולם פה יודעים שזה נכון!!! נ.ב - פעם שעברה שכתבתי משהו כזה היא מחקה את ההודעה (לא מתפלאת בכלל) ואני לא אתפלא אם היא תנדה אותי מהפורום!!! לתשומת ליבכם!!!

אסיה א

New member
ועוד משהו... ../images/Emo20.gif

שימו לב שלא כשאר הפורומים בתפוז, לנו אין לא טאגליינס, לא כתבות, לא גלרייה ואין אפילו הודעת מנהלת... מישהו בא לתמוך בי?!?

שלומית16

New member
תראי אסיה זה לא בקטע של התחנפות

או משהו למנהלת חחח אבל אני חושבת שאת קצת צריכה להתחשב זה בסך הכל הימים הראשונים שלה כמנהלת אני לא יודעת אם את בכיתה ט או י אבל אני יכולה להגיד לך כתלמידת תיכון שזה מאוד קשה ואני חוזרת הבייתה מתה מעייפות ואני צריכה ללמוד ואין לי זמן לכלום ואם אני הייתי מנהלת אני יכולה להגיד לך מעכשיו שלא הייתי מתפקדת ראוי כי אין לי זמן ואני חושבת שגם לך לא תמיד יהיה זמן בשביל פורם כי יש דברים יותר חשובים בחיים מפורם. אני לא אומרת שהיא לא צריכה לעשות כלום בשביל הפורם הזה כי בכל זאת היא המנהלת אבל אני חושבת שאת צריכה לתת לה קצת זמן שהיא תחשוב איך לנהל את הפורם הזה ואם בזמן הזה היא לא תעשה את זה אז את גם יכולה להציג מועמדות אגב אני נכנסתי לפורם אחד וראיתי שיש כמה מנהלים

אסיה כמו שאת רואה- אף אחד לא בעדך..

אז אם כל כך רע לך פה, ואם את כל הזמן משווה את הפורום הזה לפורומים אחרים- למה את נשארת פה? לכי לפורומים אחרים!!! נ.ב אני חושבת שרוב החברים כאן רמזו לך- את יכולה ללכת!

ElinorL

New member
אהה משהו סבבה בבקשה להרגיע

אף אחד לא רוצה שהיא תלך ואם רע לה היא תחליט ללכת לבד וזהו! אני מבקשת לכבד את חברי הפורום גם אם אתם לא מסכימים ואין פה בעד ונגד תודה

ElinorL

New member
אסיה אני אפילו לא יודעת עדיין איך

מוחקים הודעות אז אני לא יודעת איך יכולתי למחוק לך את ההודעה... דבר שני אני כולה מנהלת יומיים והקבצים שמסבירים על הניהול לא נפתחים לי וכל מה שאתם עושים זה להתלונן! אני באמת רוצה לנהל בצורה הכי טובה שאפשר אבל אתן מקשות עלי ומקסימום פעם הבאה את תתנדבי, טוב מאמי?

../images/Emo45.gifאלינוטר, אני מבינה אותך,

זה הימים הראשונים שלך, יש פה ושם כמה פשלות אבל אני מאמינה שבסוף זה יסתדר ותתפקדי מצוין, אז מה שרק נותר לי לאחל לך שוב זה- בהצלחה!

ElinorL

New member
הודעה למשהו סבבה

תודה רבה מאמי ואת צודקת, בקרוב אני אלמד הכל והפורום יתחיל לתקתק כמו שעון שויצרי!

אסיה

אני במקומה הייתי מנדה אותך מהפורום, את פשוט חוצפנית. תנו לילדה קצת להתאקלם...היא צריכה לקרוא מדריך כדי לדעת מה לעשות פה בפורום. ב.אני לא ראיתי שאת נסעת לת"א לריאיון בתפוז כדי להיות מנהלת של הפורום הזה אז..שש.. קל להתלונן אבל קשה לפרגן.. אני לא מבינה מה אכפת לך אם מדברים פה גם על נוסעים קצתך אחרים..את כלכך משווה את הפורום הזה לפורומים אחרים..אז תשווי גם את העובדה שבפורומים אחרים עושים הרבה שירשורי OFF אז במה אנחנו שונים מפורומים אחרים? ממש הגזמת..."מוסיפה חטא על הפשע"...נו עשי טובה.. אמרת שהיא צריכה ללמוד להיות מנהלת..אז זה בידיוק מה שהיא עושה..לומדת...סה"כ יומיים..מתי לפני זה היתה לה הזדמנות? אם אין לך משהו טוב להגיד..אל תגידי...חוץ מזה שאף אחד לא הפריע לך לדבר על איזה נושא שיחה שתרצי..וגם את לא חייבת להיכנס לשירשורים של המורים.

אסיה א

New member
WTF ?!? ../images/Emo20.gif

אני ממליצה שתרגעי עם התגובות שלך!!! "את פשוט חוצפנית" כל מה שעשיתי זה לכתוב את דעתי, שמעת פעם על חופש ביטוי!?? ולדעתי, אם זה פורום של קשרי משפחה, לא צריכים לדבר פה על מורדים. אם אתם רוצים תפתחו שרשור אוף ותשרשרו לשם את כל ההודעות שתרצו. זה מפריע לסדר של הפורום ומונע מבעדנו לשאול ולקרוא הודעות שכן מעניינות אותנו... "וגם את לא חייבת להיכנס לשרשורים של המורים" - מה לעזאזל...? ובפעם הבאה, תמתני את עצמך... אני סה"כ בן אדם!

וגם את תמתני את עצמך עם התלונות שלך

נגד אלינור...גם היא סה"כ בנאדם....ובינתיים...היא מנהלת הפורום אז היא תגיד לנו "מה מותר ומה אסור" ולא אתם. ואם את שמעת על חופש הביטוי את אמורה לדעת טוב מאוד שאנחנו יכולים לדבר כמה שבא לנו על המורדים. אני לא מבינה מה אתם נתפסים לשטויות במקום להתחיל למלא את הפורום בתלונות תתחילו לדבר על דברים אחרים...כמו...קשר משפחה.

קפיטו

New member
לא נכון

אלינור מתפקדת טוב מאוד, ואם י למישהו בעיות אם זה, אז רק משהו אחד: לא חייבים להכנס לפה. חוץ מזה היא רק עכשיו התחילה להיות מנהלת וזהאולי קשה, אני לא מבינה בזה ממש. ודרך אגב, זכותה לכתוב על המורדים.

ElinorL

New member
אוקי אוקי! הפסקת אש בנות!

בבקשה אל תריבו על זה כי ז הדבר האחרון שאני רוצה! אסיה, אני מבינה למה חשוב לך כ"כ שכבר יתחילו לזרום העניינים אבל כמו שהבנות אמרו אני כולה מנהלת שלושה ימים וזה לא שאני יושבת רגל על רגל כי אם אני מתנדבת למשהו אני אעשה אותו עם כל הלב ופשוט מה שהן אמרו לך זה שאת צריכה קצת להוריד הילוך על התלונות כי אני כולה מנהלת 3 ימים ורק היום הצלחתי לסדר את האי-מייל ולקרוא את כל ההסברים וליום ראשון כבר יהיו פה דברים חדשים אני בטוחה בזה! קפיטו ואור תודה רבה על הפירגון אבל תנסו לא לריב כי הדברים האלה ממש לא נגמרים... קיצור אל תדאגו, אני כבר הכנתי מכתב פתיחה לפורום ואני צריכה לשים אותו אז אל תיהיו לחוצות כי בקרוב יהיה פה הרבה דברים מגניבים ואסיה את חייבת להבין שאני לא מכונה ולא יכולה לעשות הכל בשניה ובמיוחד עם הקבצים לא עובדים לי ובקשר לשירשורים אוף זה פורום של קשרי משפחה והנושא המרכזי הוא קשרי משפחה אבל אם יוצא פעם בכמה זמן שיש נושא שלא קשור לא צריך לעשות מזה סיפור גדול! אז גלשנו קצת מהנושא, למה לעשות הר מעכבר? אפשר לחשוב שמאז אנחנו רק מדברים על המורדים פה... זהו בנות, אני אמרתי את דעתי ועכשיו אני מקווה שיהיה קצת שקט...

קפיטו

New member
בבקשה

ק אמרתי מה שנכון, ובקשר למה שכתבת עכשיו את צודקת, זה לא סוף העולם.

אסיה א

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo20.gif

למה לדבר לא יפה!?!? סה"כ הבעתי את דעתי...
תמתני את עצמך...

הצעה שתתרום =אני חושבת !!!!!!!!1

בכל פעם שמישהוא רוצה לשרשר על נושא שלא שייך לקשרי משפחה הוא שם אייקון
ואז יהיה ברור שזה לא שייך. ק פ י ש ?????... אלינור מה הענינים? עבדת קשה בסופשבוע הזה? הכנת לנו הפתעות? תמשיכי = יהיה כייף

למעלה