פעיליות.

../images/Emo42.gifתבואו !!../images/Emo42.gif

מחר, קומץ פעילי נוער יחד מגניבים ממש, מתכנס במרכז יחד בשעה 16:30 להכנות לקראת עצרת רבין, אנו נעבוד על ססמאות, שלטים, וכל רעיון שיוצע [אז תתחילו לחשוב]. כולכם מוזמנים, ויהיה כיפחיים ומלא הפתעות ! אז ב ו א ו (:)

דוויק

New member
הופעות פאנק והיפ הופ לזכרו של רבין

פרברים רפיוג'יז, הפוסי של לוסי וסמאש4$, מאגדים כוחות בערב אחד ושוברים כאילו אין מחר. אנחנו נשבור בגלל שאנחנו יכולים, נשבור כי המשן לא משהו, נשבור כי העשן לא מספיק סמיך. נשבור כי רבין הוא לא רק כיכר, ונשבור כי מסרים אוניברסליים של שוויון ושלום צריכים להאמר. זו ברית של פאנקס ואנחנו גאים בה. אנחנו מאמינים שמוסיקה יכולה לשנות. 4.11 זוכרים את רבין. המקום? בארבי כפר סבא. השעה: 22:00. המחיר: 40 ש"ח, 30 עם הזמנה. יוחנן הסנדלר 8, א.ת כפר סבא. בארבי. יהיה הארדקור עד משובח.

oridor345

New member
משמרת מחאה נגד פיטום אווזים רחובות

יום חמישי צומת בילו אנא בואו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=360&msgid=41334378

עידו דו

New member
אוסי, אם אני עדיין לא...

חבר באופן רשמי, ואני מגניב, אני מוזמן לבוא? ואיפה זה מרכז יחד?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יוווווו- ממש חשוב!!!!

ת-ב-ו-א-ו-!-! יהיה יפחיים, כל מי שבא יראה לפני כולם את הבגדים המגניבים שקניתי היום בשוק בצאלאל..... ויש וופלים!!!!! אז...... לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא לבוא

למעלה