פעילות

מונקי1

New member
פעילות

שלום רב אני אב לילדה בת 4 מעוניין בחומר (ספר או אתר אינטרנט פשוט - לא מורכב מידי) שמפרט פעילות מתאימה לגיל 4 - מה עשוי להתאים האם כדאי לעבוד איתה על גלגול כבר ? האם לצייר א ב , וכו' וכו' אני איתה ביולי אוגוסט ולא כל כך יודע איזה פעילות תתאים לה אשמח להכוונה לספר מתאים או אתר תודה !!!

רווית11

New member
אתה רוצה לשלוח אותה לאולימפידה? מספיק תפיסת

כדור, קצת כדרור,טפוס על סולם בגינה,. יש חוברות ומשחקים: משחק זכרון,רביעיות בצבעים, הך פטיש, וכו'. א-ב ילמדו אותה בגן,חבל שהיא תשתעמם.

מונקי1

New member
תודה על התגובה - את הדברים

בדברים שהזכרת היא כבר די שולטת, אני מחפש דברים נוספים ומגוונים ככל הניתן - לא בהכרך קשים או לאולימפיאדה, ממש לא פשוט "בנק" של פעילויות להעברת הקיץ בשלום ......

אביבקיץ

New member
עבודות יצירה ועוד פעילויות

תקנה ערימה של מדבקות, בריסטולים, צבעי גואש ומכחולים, צבעים מכל מיני סוגים, קשים צבעוניים, כוסות פלסטיק, "מנקי מקטרות" הבנות שלי אוהבות כשלוקחים אותן לחנות של דברי יצירה והן בוחרות משם משהו. יש המון חומרים צבעוניים ומפתים . לעבוד על גלגול? תנסה. יש ילדים שכבר מצליחים בגיל 4, יש כאלה שגם בגיל יותר מתקדם לא מצליחים. עד שלא תנסה לא תדע
אתה יכול גם לקחת אותה לחנות כמו צומת ספרים, למשל, לתת לה לבחור לעצמה חוברות עבודה. הם בעיקר אוהבים את אלה שיש בהן מדבקות. אבל אם לא תבחר - אל תכריח אותה... זה חופש... לבשל ביחד זה כיף גדול. יודע להכין פיצה? ג'לי? באתר של לול יש הרבה רעיונות מהרבה תחומים

למעלה