פעילות עם צל

אולה2

New member
חלון אור

האם אתם יכולים להסביר חי איך מכינים חלון אור ואת הדמויות מאיזה חומר?

אולה2

New member
פעילות עם צל

רציתי לדעת איך מכינים חלון צל וממה עשויים הדמויות כדי לראות לילדים פעילות זו. תודה מראש אולה2

נגהלי

New member
בשבוע שעבר היינו במוזיאון ישראל

בירושלים, שם נערכת תערוכת "צל וצללית". יכול להיות ששווה לך לבקר שם (ופעמיים בשבוע הכניסה לילדים -חינם!). בכל אופן היה שם חלון אור העשוי מפרספקט (אפילו לא שקוף...), הילדים מאחורה נעזרים בכובעים שונים ושאר אביזרים מבד ופלסטיק. אגב- החלון היה בצורה פנורמית. שווה ללכת. יש גם סדנאות מיחזור נהדרות! (אילנית- גם את יכולה להנות מזה כשאני חושבת על כך...)

אולה2

New member
צל

אני עסיתי חלון אור מנייר ,האם ידוע לך ממה עושים את הדמויות לסיפור ?הפעילות מיועדת לילדי גן תודה אולה2

אילנית03

New member
תודה על המחשבה

הייתי פעמיים עם הילד ועשינו שם לא מעט פעילויות יצירה למיחזור מומלץ בחום, מקווה להגיע לשם שוב

חייבת להגיד שתערוכת הצל איכזבה

אותי מאד. חוץ מתיאטרון הצלליות משעון האור ( שכמעט אף אחד לא זיהה את הפוטנציאל שבו ורק בביקור השני שלנו שם הבנו את הרעיון המבריק שלו) ומהיער עם האורות השאר היה מאכזב. אבל אם כבר תלכו למוזיאון עם הילדים אל תפספסו את חדר העשן בתערוכת "חדרים משתנים" ואת תערוכת הלחם.

אולה2

New member
דמויות

אני צריכה את העצה שלכם ממה מכינים דמויות להכנת חלון אור. תודה אולה2

אולה2

New member
דמוייות

סליחה אבל עדיין לא קיבלתי תשובה .אני עשיתי את הדמויות לחלון אור (שעשוי מפרגמנט )משקפים .רציתי לדעת עם באמת עושים ככה.תודה

בוקר טוב יקירה ../images/Emo42.gif

אני לא אתחיל בתשובה אלא דווקא בבקשה. כאשר את שואלת שאלה את חברי הפורום אין שום סיבה לפתוח הודעה חדשה לכל שאלה. כלומר...את פשוט צריכה להמשיך לשאול את שאלותייך באותו שרשור. אתמול והבוקר נאלצתי לשרשר 4 הודעות חדשות שלך. אז אני מאד מבקשת. אם את חדשה ולא מכירה עדיין את פורטל תפוז אז זה מאד פשוט. כל שאת צריכה זה לפתוח את ההודעה המקורית שלך ולשאול שאלה נוספת ב "הוסף תגובה". מקווה שזה יעזור לך. לגבי שאלתך... אני אומר לך את האמת. את פשוט לא מסבירה מה את רוצה בדיוק ולכן קשה לעזור לך. מצד אחד את מבקשת עזרה להכנת חלון אור (?) וכאשר שאלו אותך אם את מתכוונת לתאטרון צלליות לא ענית. עכשיו את שואלת לגבי בובות חלון עשויות משקפים. למה הכוונה בדיוק? מה זה בובות חלון? אני מודה שאין לי שמץ של מושג מה בדיוק את את רוצה בשאלתך. את מתכוונת לתאטרון בובות רגיל? את מתכוונת לתאטרון צלליות? אנא פרטי (בשרשור הזה בבקשה) בדיוק מה את רוצה להכין וכך נוכל לעזור לך.

../images/Emo43.gif אני מוסיפה לך כאן קישור לאתר

שמסביר בדיוק מהו תאטרון צלליות וכיצד הוא עובד. אם כוונתך לתאטרון כזה אז מקווה שעזרתי לך.

אולה2

New member
תודה

אילאיל תודה על ההסבר ועל הכתובת,היא ענתה בדיוק על השאלה וסליחה על כל הבלגן.

אולה2

New member
תשובה לחלון

אני מתכוונת שמאחורי החלון אני מראה לילדים את הדמויות של הסיפור,אני עשיתי זאת משקפים וצבעתי אותם. זה נכון לעשות ככה או שהייתי צריכה מחומר אחר?

למעלה