פעילות משפחתית

רינת170

New member
פעילות משפחתית

שלום לחברות הפורום המושקע! אני "מטיילת" אצלכן לעיתים ותוהה מתי אני אצטרך את עזרתכן, אז הגיע הרגע.. אנחנו משפחה של שלושה אחים ונשותיהן ואחות צעירה שעומדת להתגייס. אנחנו רוצים לארגן יום כייף/ גיבוש משפחתי לכבוד הגיוס שלה. אשמח לשמוע הצעות מקוריות לדברים שלא עושים סתם כך ויחד עם זה שנרגיש את הביחד . עלות היא לא הבעיה ( יש כמה אלפי שקלים בודדים..) תודה מראש על העזרה, ואשמח לתת פרטים נוספים. רינת.

דוריק30

New member
רעיונות לבילוי משפחתי

קודם כל, כל הכבוד. נשמע כיף שאתם חוגגים כך את הגיוס. לגבי הרעיונות- חפש את המטמון, שבכל תחנה היא תצטרך לעשות משימה שקשורה לצבא או לקבל פריט שיעזור לה בטירונות ובשירות. זה יכול להיות גם טיפים כמו: לא לצחוק למפקדת בפנים או איך לארגן את שק הכביסה לאמא טיול מים רגלי בצפון סדנאות טיול ג'יפים ספורט אתגרי זה בכיוון?

KarinDi

New member
מצטרפת ומוסיפה

אני מאוד בעד טיול ג'יפים. כיף חיים! עוד רעיונות: - ביקור בגן חיות, אפשר ביום ואפשר גם בלילה. אם בלילה- אפשר לשלב עם פיקניק - פיינטבול - החלקרח - טיול בשוק הפשפשים - סדנה: שוקולד, יצירה (יש גם דברים יחסית גבריים כמו נגרות, כיף לשני המינים), תיפוף, ג'אגלינג - חפש את המטמון בתוך קניון - סיור במוזיאון חוויתי: מוזיאון הילדים בחולון, מוזיאון המדע, תערוכת המכוניות בתפן, מוזיאון הצילום בתל חי ועוד ועוד. כיף לא רק לילדים.

למעלה