פעילות מועדונים

שבוע טוב

מקווים שהיה לכם סופ"ש מוצלח ומאחלים לכם שבוע קריר נעים וטוב.
צולם במלדיביים ע"י אמיר גור
לפרטים נוספים:
[URL]http://www.geotours.co.il/organized_tours/special_tours/diving_safari/maldives/?utm_source=forum%20&utm_medium=tapuz%20&utm_campaign=%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94%20%D7%92%D7%99%D7%90%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA[/URL]

 
ניוזלטר הצלילה הגיאוגרפית חודש יולי

ניוזלטר חודש יולי,
כל מה שחדש אצלנו, היעדים הכי חמים, הטיולים הקרובים והרחוקים יותר.
הרצאה של עדי ברש (ללא תשלום בהרשמה מראש) על כרישים היצורים שמרתקים ומעניינים את כולנו.
כל הפרטים וכול העדכונים והרשמה להרצאה בקישור:
[URL]http://goo.gl/sAhOac[/URL]
 

shmuel16

New member
קפריסין - חופשה מלאה בחוויות מים ואקשן

האי השכן מציע שלל פעילויות מים למגיעים לנפוש בו !!!
מצלילה בעקבות ספינות טרופות, דרך גלישת רוח וקייטסרפינג ועד שייט בסירות מפרש, קאנו או יאכטות מפוארות
קפריסין היא חלומם הרטוב של חובבי הספורט הימי: חופים מרהיבים, אפשרויות שייט בסגנונות שונים, סקי מים אתגרי, גלישת רוח, צלילה במעמקים - חוויות שמספקות זרימת אדרנלין אינטנסיבית יחד עם אווירת חופש. אספנו עבורכם את האטרקציות הימיות של האי השכן מומלץ לאקסטרימיסטים בנשמה ולמי שרוצה לתבל את הנופש בקצת אקשן.
גן עדן לצוללנים
יש דברים שרואים רק מתחת לפני השטח וקפריסין היא ממלכה של תגליות וריגושים לצוללנים. יש בה מגוון אתרי צלילה מאתגרים ומיוחדים שחושפים את פלאי הים. אם רציתם לצאת בעקבות ספינות טרופות תמצאו את מבוקשכם באתר הצלילה זנוביה בלרנקה, בו שקעה ספינה שוודית טרופה בעומק 42 מטר, או באתר הצלילה Vera K Wreck המרוחק 25 דקות מפאפוס בו שקועה בעומק של 11 מטר ספינת משא לבנונית שעלתה על השרטון בשנת 1972. אתר הצלילה Big Country בלימסול הוא יוצא דופן ומפורסם בתצורות סלע מרשימות, סלעים גדולים ודגה מגוונת כמו תמנונים, צלופחים ועוד. ניתן לשכור ציוד צלילה, להצטרף לקבוצות או לצלול עם מדריך צמוד ולדוג זיכרונות בלתי נשכחים.
התפאורה של גולשים בחליפות גלישה מבהיקות שעולים על גלשנים ומסתערים על הגלים המתפרצים מתוך המים אינה זרה לנופשים בקפריסין. בין אם זו הפעם הראשונה שלכם או שאתם כבר גולשים מקצועיים, תוכלו ליהנות במרכזי הגלישה באי מהשכרת ציוד איכותי, קורסים וליווי של מדריכים במיוחד בתחומי גלישת הרוח והקייטסרפינג וגם גלישת sup. היעדים בקפריסין החביבים על הגולשים הם חוףFaros בלרנקה, אגם המלח או חוף Paramali בלימסול ומפרץ Helio בפאפוס.
לשוט בכיף
לא משנה באיזה סטייל אתם אוהבים לשוט, בקפריסין תוכלו לבחור את סגנון השייט המועדף עליכם מתוך היצע רחב: חתירה נמרצת בקייקים; שייט בסירות מפרש צחורות; שייט בקאנו אותנטי; סירות פדלים למדוושים האקטיביים; השכרת יאכטות מפוארות או הפלגה ביאכטות המשלבת מסיבה תחת כיפת השמיים; שייט בסירות בעלות תחתית שקופה המאפשרות הצצה למעמקים ועוד.
לא תישארו יבשים
אם מתחשק לכם לקפוץ מעל הגלים ולהירטב כהוגן - תפסו טרמפ על סירות בננה מתנפחות. סקי מים מהווה פעילות נוספת למכורי האדרנלין שמגיעים לנפוש ברחבי קפריסין. העיקרון הוא פשוט: נועלים מגלשיים והסירה תשיט אתכם קדימה במהירות שנעה בין 25 ל-35 קמ"ש. המטרה: להישאר יציבים תוך כדי הסקי.
לראות את קפריסין מלמעלה
מהים לשמיים. מצנחי הרחיפה שמקשטים את הרקיע של קפריסין מהווים את הדרך היפה לחזות מגבוה ברצועות החוף היפות של האי. הדאייה בשמי קפריסין, בעודכם רתומים למצנח רחיפה ממונע מרגיעה להפליא ומאפשרת לכם לשטוף עיניים בנוף המהפנט ולהתרגש מהריחוף הפנטסטי באוויר.
מתוך:גלובס

טיולים רכובים שלנו ברחבי קפריסין
כל האטרקציות הדהימות בקפריסין אלהן אנו מובילים ומטיילים
עם צוללים ואורחי מועדון הצלילה שלנו
https://www.facebook.com/sami.gold....1073742254.100002088978666&type=3&pnref=story


סמואל
לרנקה
קפריסין






 

shmuel16

New member
קפריסין, הצי הצרפתי בים התיכון עוגן בנמל לרנקה

שלום רב לכולם
מפעם לפעם עוגנות בנמל לרנקה ציי ספינות של מדינות החברות בנאטו
המשייטות באגן המזרחי של הים התיכון לתמרונים או לאיסוף מודיעין.
הפעם נחתו אצלנו צוותים המשרתים על ספינות של הצי הצרפתי
ויצאו איתנו לסידרה של צלילות באי.
כמו תמיד פותחים כאן את הבוקר בברכת "bonjour" מלווה בקפה קטן ופלח
של אבטיח צונן עם קוביות של פטה מסורתית יצירת כפיים של הכפריות
מהכפר הקפריסאי הסמוך לנו.
עם השנים המועדון שלנו רכש שם טוב בצי הצרפתי וההמלצות עלינו
עוברות מפה לאוזן וממחזור מלחים וקצינים אחש למישנהו.
Bienvenue à la Marine française
סמואל
לרנקה
קפריסין


 
למעלה