פעילות מועדונים

shmuel16

New member
קפריסין, צלילת סופשבוע לשלוש ספינות טרופות

חברים יקרים !
חברי הפורום שמזדמנים לאי בסוף שבוע זה מוזמנים להצטרף
אלינו לצלילה לשלוש ספינות טרופות
זנוביה
ליברטי
נמסיס III

להתראות
סמואל
לרנקה
קפריסין

מאזן X Black

מאזן חדש מבית סקובה פרו - ה X-Black כולל את מערכת האייר פלקס האקסלוסיבית החדשה של סקובהפרו, המודגשת בחוטי באנג'י אדומים בולטים, אשר הופכת את כל תורת האיזון לפשוטה וקלה יותר ומבטיחה עמידות גבוהה לאורך זמן.

עם מערכת כיסים אינטגרליים בעלי גב קשיח, שסתומי ריקון מעוצבים מחדש ומבנה עדכני וחכם, זהו אחד מן המאזנים הטובים, הנוחים והמגוונים ביותר מבחינת מאפיינים ותוספות.

למידע המלא

פ ו צק ר

New member
צלילת חתולים בקניון

למרות שיש מהם עכשיו הרבה, אף פעם לא נמאס לצלול עם חתולי ים ושות'
סרטון קצר מצלילה בקניון אכזיב בשבת האחרונה

שלושה חתולים בצלילה אחת

אהה.. ואל תטעו ותחשבו שהיו רק שלושה
אלה הם רק הנציגים שבחרנו נציגים...

פ ו צק ר

New member
צלילות לסופ"ש הקרוב+ ניטור הניצן

שלום לכולם,

סוף שבוע של צלילות רגועות, רגע לפני שהתחזית מתחילה לשנות את צבעיה...
צלילות צפוניות לקניון אכזיב, לניצן, ניקרות וגוררת.

תקופה מדהימה לים התיכון!
לוח צלילות מעודכן באתר

אתם לקחת חלק בפרוייקט הניטור של הניצן
בפרוייקט זה יכולים הצוללים להשתתף בסקר בעלי חיים הנעשה במהלך הצלילה.
בעלי המצלמות יכולים לצלם מסגרות מיוחדות שהותקנו על הניצן, כדי לתעד את חברת בעלי החיים המתפתחת על גוף הספינה.

כל הפרטים על הניטור בסרטון מושקע וערוך לתפארת של חגי נתיב:
סרטון ניטור הניצן

פרוייקט ניטור הניצן ותוצאותיו יסייעו לתכנון אתרי צלילה עתידיים!

פרטים נוספים והרשמה לצלילות בטל' 04-9511503
נשמח לראותכם
הפוצקריה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בין איום ונורא

לבלתי נסבל בעליל.

למרות האמור לעייל אני מניח שכמה משיגענעס מוצהרים שכותבים גם כאן יחלקו עלי.

rshevy

New member
בכנות זה תלוי...

בתור בחורה שרגישה ++ לקור ביבש וברטוב (וזה אומר צלילות קיץ כשטמפ' המים 30 מעלות עם חליפה של 3ממ וצלילות באילת עם 5.5ממ)
עם חליפת 5.5 מ"מ+ווסטכובע קר לי. בשנים קודמות הוספתי עוד פריטי לבוש זמינים מהמועדון כמו שורטי או עוד חלק עליון בזכותם הצלילה עברה סבבה. השנה עברתי ל 7 מ"מ...
ובכנות, תלוי ברגישות, תלוי מה אתה לובש ובגדול גם כמה אתה רוצה לצלול (ולא רק באילת)
הצלילות הטובות ביותר שלי היו בחורף, אז אני רחוקה מלוותר...

zulufox

New member
תאמיני לי, אל תאמיני לאף אחד

הטמפרטורה 17 מ"צ ... תחושת הקור סובייקטיבית...
הכייף וההנאה מרחיקים את המחשבה על הקור
עשית פעם סקי ? .. תבואי לנסות

niry26

New member
לא כזה נורא, אבל מיוחד

עכשיו 17.5 מ"צ. הגעתי ל-15 מ"צ עם חליפה 5ממ שלמה וציקן וסט.
ממליץ בחום.
היות והים ריק מאנשים שחושבים כמו רוב האנשים שענו לך, הדגים פחות מפחדים ויוצאים מהמחילות שלהם.
כמו כן יש גיוון בבע"ח שפוגשים בצלילה עם התחלפות העונות כך שצלילה לאורך השנה מוסיפה מימד.

XP3-H

מחשב חדש מבית סאבגיר - המתחבר לצינור הלחץ הגבוה ומנטר נתוני צריכת אוויר. ניתן לשדרוג בקלות עם מצפן מתלבש והופך לקונסולה שלמה. הוא כולל מודל ניבוי מולטי גז ואידיאלי לצוללים שרוצים מחשב גמיש ומרובה פונקציות. תומך גם במערכות סגורות!

למידע נוסף

תוסף מצפן למחשבי XPH

זהו מצפן חזק ומדוייק, שמהווה את התוספת המושלמת למי שכבר יש XPH - שהוא גם מחשב עם מד עומק, וגם מד לחץ דיגיטלי. לכן, מתקבלים שלוש מוצרים שארוזים יחד בקונסולה קומפקטית.

למידע נוסף

Oneflex Hooded 5mm

חליפת OneFlex של סקובהפרו מעוצבת כדי להעצים את חווית השימוש והפונקציונליות. חליפה זו עשוייה מבד ניאופרן חזק אך גמיש, עם ריפוד ניילון חזק וחומר מונע שחיקה בברכיים. זוהי חליפה שימושית לצוללים מתחילים ולמועדונים, אשר מציעה נוחות ועמידות לאורך זמן, אפילו בשימוש אינטנסיבי. גדלים שונים של החליפה מקודדים בצבעים שונים, כדי להקל על התאמתם ללקוחות במועדוני צלילה. בחליפות אלו הרוכסן מצוי מאחור.

למידע המלא

למעלה