פעילות השטח עובדת!

פעילות השטח עובדת!

היום נוכחנו לדעת כי שינוי עלתה בסקרים לכ- 14 מנדטים. לי ולרונן היה הכבוד לפגוש הבוקר את חברת הכנסת יהודית נאות, והיא ציינה בפנינו כי העליה היא בעיקר הודות לפעילות השטח, לכן חברים - אם אתם תומכי שינוי ואתם עדיין לא פניתם לסניף הקרוב לביתכם בבקשה לעזור בקמפיין - עכשיו זה הזמן! חפשו את הסניף הקרוב לביתכם ברשימת הסניפים באתר האינטרנט של מפלגת שינוי, ושאלו במה אתם יכולים לעזור, כי עם פעילות שטח שוטפת נוכל להתחזק אפילו עוד! וח"ח לכל מי שכבר פעיל
-אלעד

ronen1981

New member
ראיתה שעף לי הכובע ../images/Emo10.gif

למישהו פה יש קשרים אולי אם הרוח להגיד לה להרגע קצת.

Fever2002

New member
גם הקמפיין בעיתונות

נראה לי טוב. ההודעה היום עם ההשקפה המדינית של שינוי מצויינת. שינוי גם משכה כמה מנדטים מהליכוד בשבועות האחרונים ויש מגמת התחזקות בכל הסקרים האחרונים. פעילות בשטח חשובה ואסור לנוח על זרי הדפנה. הייחוד של שינוי כנראה שגם אחרי הבחירות היא תמשיך לפעול בשביל הציבור שלה ולא תסתפק רק בהצהרות

../images/Emo41.gif קמפיין מצויין

שינוי היא המפלגה היחידה שמציגה בקמפיין שלה מה היא הולכת לעשות. כל שאר המפלגות עסוקות בלא לאמר כלום על עצמן ובהשמצת המפלגות האחרות.

meirkl

New member
כואבות לי הידיים מחלוקת חומר

היענות הציבור לחומר הסברה של שינוי בהחלט מעודדת, כמות ההתגרויות מזערית. עמדתי היום שלוש שעות וחילקתי חומר, וזה בהחלט הולך לא רע. יש עדכונים ותמונות חדשות באתר סניף שינוי (עמוד לקראת הבחירות). ראשונים, התעוררו והצטרפו לשינוי הגדול (רישום באתר הסניף).

למעלה