פעילות גופנית

פעילות גופנית ../images/Emo66.gif

איזו פעילות גופנית אתם עושים? ובאיזה תדירות? אם לא עושים ורוצים לעשות, אז מה מונע מבעדכם?

kung fu

New member
קונג-פו פעמיים בשבוע

+פעם בשבוע אמנות היכולת (קונג-פו ללא אמנות הלחימה), ויש בזה גם תנועה.

mimeli

New member
איזו מן חיה זאת??../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אפילו כשרציתי לענות על המסר בזה ישרות , המחשב שלי הודיה לי שהתוכנה של הEXPLORER ביצעה פעולה לא חוקית ונסגרת אוטומאטית.. איך זה מבחינת מודעות, אההה? אז..אני פדלאה עם דיפלומה..ה"ספורטאית" הכי נערצת שלי היא הבחורה היא בערוץ 1, מהתוכנית כושר טוב ישראל..כן, כן ההיא שאומרת:" מה- נפש בריא לא מספיק?" אה- ועוד אחד: גרפילד..
ברצינות: המקסימו שאני עושה שהוא נטו "פעילות גופנית- זה הליכה . לרב עם עגלת ילדים.. חוץ מזה יש עוד כל מני כאלה שלא רשמאיים, כמו הליכה לקניות, קפיפות( להרמת חפצים ותלית כביסה( וכדומה.. בעצלנות מרבית... סימון

kung fu

New member
../images/Emo24.gif צחוק צחוק אבל שמתי לב

שלאמא שלי יש שרירים בידיים מכל הכביסה ושאר פעולות הבית שהיא עושה

יעל :-)

New member
אני ופעילות אירובית...

יש לי אימונים (בסוג של אומנות לחימה) פעמיים או שלוש בשבוע. השאיפה היא להתאמן באופן אישי גם בימים שאין אימון, אבל זה לא יצא לפועל עדיין. הייתי רוצה גם לחזור ולהתאמן קצת בטאי-צ'י. הפסקתי ללכת לאימונים לפני חודשיים כי העדפתי ללמוד משהו אחר. אני יודעת שזה משפיע עלי לטובה בצורה מסוימת והייתי רוצה להמשיך עם זה בבית. אבל לא תמיד אני נהנית לתרגל ואין לי משמעת עצמית בשביל באמת להתאמן. חוץ מזה, משתדלת מדי פעם לעשות קצת תרגילי כושר בבית. ועכשיו קיבלתי משחק ל-Playstation שנקרא Dance Revolution (אפשר לראות את זה במשחקי וידאו). זה בה עם משטח לרגליים ופשוט רוקדים לפי מה שיש על המסך. זה נשמע אולי שטותי, אבל ככל שעולים ברמה זה מסתבך ונעשה מהיר, אז זה מזכיר עבודה אירובית.

למעלה