פעילות בלתי נלאית

Gימל

New member
פעילות בלתי נלאית

מתגלית כאן בימים האחרונים בפורום ועל כך יש, מחד - לברך מאידך - וואללה (לא מילה גסה כאן בתפוז?), כמה ימ-בה עבודה צריך כדי לעבור על כל שנזרק כאן בעצם, חייבים? ואני, בסך הכל רציתי להשחיל מספר מילים ולאמר - אצלי הכל בסדר. זה מזכיר לי בדיחה ישנה ישנה על הנהג האדיב והמנומס שנהג מדי יום שלא לפספס שום טרמפיסט בדרכו ויום אחד, כשמאוד מאוד מיהר הקפיד לעצור ליד כל טרמפיסט ולהתנצל בפניו שמאחר והוא ממהר, אינו יכול לקחת אותו ... יומטוב לכולנו

ג´יג´י

לצערי נותנים פה תפקידים לאנשים ללא שום אחריות. מזל שיש איזה שחקנית בהפסקה שבאה לברך את העוברים והשבים. אתה עובר או שב? שחקנית לא טובה בפק"מ

ג´

לאן אתה רץ? רק הגעת, נו. עוד לא הוצאנו אפילו את הכיבוד השווה. והמנהלת גם הלכה לקצת אז היא תכעס שלא חיכית לה. ומה אתה חושב? שתזרוק בדיחות ותברח? זה לא יפה, ג´. מכמה סיבות: א. כי ככה לא עושים. ב. זאת לא תשובה. וג´. זה אתה לא? בקיצור, תישאר. להתחנן? זיוי [משדלת לכל מיני משימות]

לי-אור.

New member
גימל

אמרת באת להשחיל יכול להיות שהחוט עבר כל כך בקלות בחור של המחט ולא הרגשנו כלום??? לי-אור קרועה

Gימל

New member
מזמן, באמת מזמן

לא נהניתי כל כך מהתנפלות שכזו מימין, משמאל, ומלמעלה רק חסרה לי ההיא מלמטה ...

לי-אור.

New member
ההיא מלמטה

ביקשה למסור שהיא תתעכב שם עוד קצת. למטה. ונא להזדיין בסבלנות. לי-אור מייסדת ה-מעלה מעלה

Gימל

New member
מוכן

להזדיין ואפילו(ג) בסבלנות עד מתיייייייייייייייייייייי?

לי-אור.

New member
אתה

רומז שאתה ממהר? מתי אתה גומר ת´משמרת? לי-אור מצ(ז)וינת במצבי לחץ

Gימל

New member
אנ´לא ממהר לשומקום

עכשיו בטח שלא ממממממממממממ ממשיך וממשיך ווממשיך וווממשיך להנות

לי-אור.

New member
אז סתם

צעקת? פטר? זה אתה? חייבת להעמיד דברים אני. על דיוקם. לי-אור פולניה בעל כורחה (ומ-נ-ה-ל-ת)

למעלה