פעילות בכיתות

reut1991

New member
פעילות בכיתות

יש למישהו כניסה יפה לכיתות לפני הגיחה..!? וקשהה תצילו אותי....!!

אם בגיחה תעסקו במחנאות../images/Emo26.gif

אי ממליצה ללמד בכיתות קשרים וכפיתות

reut1991

New member
זה

אצלנו ...(אני לא יודעת מה אצלכם) אנחנו צריכים להיכנס לכיתה שאנחנו מדריכים ולעשות איתה מין הכרות כזוו... אז לדעתך אפשר לעשות..?זה כל מיני משחקי הכרויות ..!

אההה..חשבתי שיעור שלם..../images/Emo26.gif

אולי תכנסו לכיתה ותעשו מסדר הקשב כזה
או ללמד אותם מורל מש"צים+משחק קצר

reut1991

New member
..

כן זה עורך שיעור.. בגלל זה אנחנו צריכים לחלק צופרים לעשות הכרות משחקיםפ וכאלה...שי לך אולי משחק מענין להכרות?????????

את יכולה לעשות כמה משחקים

תשתמשי במשחקי כדור לכי עם הדימיון תאלתרי ואל תשכחי מדבקות עם שמות שתזכרי את שמותם אה ו.... את יכולה להביא להם מדבקות ולהגיד להם לכתוב תשם פולוס כבשה (או איזה חייה שאת יודעת לצייר כמובן שתלמדי אותם לצייר את זה) וכל אחד יציר תכבשה שהיא הכי קרובה אליו בתיאור נגיד לי מתאים כבשה לוחמת חחח הבנת בערך?

משחקי הכרות

עם כדורים את זורקת תכדור על משהו והוא צריך להגיד שם נגיד לספר על צלקת ומה הוא יכול לתרום בגיחה

משחק טוב-"כדור צמר"

עומדים במעגל, המדריך מחזיק בקצה חוט הצמר וזורק את הכדור אל עבר אחד החניכים וקורא בשמו, אך חוט הצמר שהחזיק לפני המסירה עדיין נשאר אצלו. החניך שקיבל את הכדור מחזיק בחלק של הצמר שהגיע אליו ומוסר לעבר חניך אחר וקורא בשמו...וכך הלאה. עד שנוצרת לבסוף רשת של חוטים-עכשיו המטרה היא להחזיר את הכדור למצבו ההתחלתי בכך שהחניך שקיבל את הכדור אחרון ימסור אותו למי שמסר לו אותו קודם. משחק מצויין להיכרות
.

למעלה