פעילות בי בתא גאה

Melusine

New member
פעילות בי בתא גאה

יאלה, נעבור לעברית :(

לאחרונה הפעילות של התא הגאה בתל אביב חזרה, וכעת יש מפגשים פעם בשבועיים.
רוב הנוכחים הם לא קווירים, ולכן בין השאר הקול הבי קצת מדוכא. [והקווירי באופן כללי]

האם יש לכם/ן רעיונות להציע לפעילויות שיכולות לגרור דיון מעניין בנושאים בי/קוויריים ושיאפשר שיח קווירי בתא?

אני לא מארגן את הפעילויות, אבל לאור המפגש האחרון [שהיה קצת מעיק] התקיים דיבור עם המארגנים שינסו לעשות משהו בנידון.
לא היו לנו רעיונות מידיים, ואני אישית עדיין לא הצלחתי לחשוב על משהו, לכן אשמח לשמוע ממכם/ן על רעיונות.

Kutaly

New member
אני לא מבין באיך שתאים כאלה עובדים

אבל בתקופה הקרובה מתחילה עונת המצעדים וזאת בדרך כלל תקופת התעוררות לכל הפעילות הגאה.

מה שכן, אולי אתה יכול לעזור לי לחפש רוכבי אופניים שיצטרפו אלי ביום המצעד?

Melusine

New member
It's basically a social group

We have games in order to get to know each other better, and we discuss about things that are lgbt-related.

I'm not too good with organizing people really.. let alone talking with them in social meetings.. sorry :s

Apikachu L

New member
המממ...

אני פעיל בתא הגאה של בר אילן (שכנים שכנים...)
אפשרויות:
צפייה בסרט
הזמנה של דוברים לדבר על הנושא
לקיים דיון בנושא באופן כללי
ערב שירה קווירית

היה לנו מפגש על טרנסג'נדרים מוצלח בזמנו, עם ההקרנה של "והגבר הזה הוא אני". הזמנו גם את דניאל ברוש, אחד המשתתפים בסרט. לא שידוע לי שיש סרטים ממש טובים על ביסקסואליות בעברית (כל הבקרים שמחים כנראה שנוי במחלוקת) אבל נראה לי אפשר להתחיל בזה.
אגב, למה שלא תדבר עם ראש התא ותבקש לארגן פעילות?

אצלנו התא די פצפון, אז מי שרוצה מארגן, עם תיאום, אבל אולי אצלכם זה לא יתאים.

Melusine

New member
Interesting Ideas.

A movie sounds like a nice idea, any suggestions [other than Shortbus? :p]

I don't think we're ready for having a lecture about it, also since it's more of a social group and it'll seem strange to have a lecture I think.

About discussion - the question is how to initiate it. What can form a discussion about this subject other than say "lets talk about it"?

Queer singing as in songs with queer lyrics? Hmm it have a vibe of a party and not a meeting..

I don't really want to initiate something, only to help the organizers and give them ideas.
Yeah, our group is pretty big..

Apikachu L

New member
אולי לא הרצאה,

אבל כן מישהי שיעלה את הנושא.
אולי אפילו לספר קצת באופן כללי אלו זהויות מיניות יש.
כדוגמא אישית, במפגש הראשון בתא הגאה הכנתי שלט עם כל הדגלים הגאים שאני מכיר, ואז גיליתי שאנשים מכירים אולי אחד או שניים (במקרה הטוב. הרוב הכירו רק את דגל הגאווה). ואז אפשר לדבר על דגלים והזהויות שהם מייצגים...
אתה יכול לקחת מזה איזה רעיון שתרצה.

אני מניח שקצת קשה לעשות רעיונות ממש בין התאים, כי מדובר בשני תאים שונים מאוד (אצלנו בבר אילן רובנו ארוניסטים ברמה זו או אחרת).
אבל היי, אולי יש מצב לארגן שת"פ.

Melusine

New member
The flags idea is awesome!

I'll share it with the other people and see if they can thing about something resemble to do.

About being in the closet - it was actually one of the first discussions we had in the first meeting.
Maybe we can do something together about this subject really..

Apikachu L

New member
הנה השלט עם הדגלים, אגב

אתה מוזמן להשתמש בו, אם תרצה.
בסוף יצא שעשיתי 5 דקות הרצאה עם כמה מילים על כל זהות. זה היה יותר טעימה על קצה המזלג מכל דבר אחר, כי המפגש היה בנושא אחר, אבל לעשות הרצאה שלמה בנושא נשמע מהמם לגמרי. בהצלחה.
(בסוף מסתבר שאין בו את כ-ל הדגלים שאני מכירה, אבל לקחתי כמה מייצגים...)

Melusine

New member
Hmm..

I'm not sure what are the 2 left ones at the bottom [the one with the π and the one to his right]

Apikachu L

New member
זה עם הפאי - דגל הפוליאמוריה

וזה שמימינו הוא דגל הג'נדרקוויריות.

אלמוג86

New member
יהיה נחמד אם.....

תוסיף על כל דגל את מה הוא מסמל.
כמישהי שמעולם לא ממש לקחה חלק בקהילה מבוססת מגדר או מיניות.
אין לי שמץ של מושג מה כל דגל מסמל

Apikachu L

New member
אני עובדת עכשיו על התמונות לשרשור...

ונראה לי נוציא מזה גם מאמר פורום.

למעלה