פעילות באזור

פעילות באזור

מחפשת איך להעביר עם הילדים (כמעט 6 ושנתיים) באזור ) ג'ימבורי? משהו חוץ מגני שעשןעים....לא בא לנו ללכת למדינת הילדים

Neta558

New member
מה הלחץ?

20 דקות ללא תשובה זה לא דבר נדיר בפורום. לא מדובר בצ'אט, לא כולם נמצאים כאן כל הזמן ובדר"כ לוקח קצת זמן לקבל תשובות. עוד קצת סבלנות והתשובות יזרמו. בינתיים את מוזמנת לערוך חיפוש בפורום על הערכים "משחקיה" ילדים" וכדומה.

סיגל 31

New member
איושי, את יכולה לפרט?

איפה במכבים? כמה עולה? מה יש שם? לאיזה גילאים מתאים?.... תודה...

סיגל 31

New member
תודה...אבל אני לא מצליחה להכנס...

יש להם בעיה באתר? אני מתה כבר לעשות משהו עם הקטן ונמאס כבר מהגינות הציבוריות והליגדודס (שאת האמת, אף פעם לא הבנתי מה ההתהלבות מהמקום הזה...)

א י ו ש י

New member
מוזר שהוא לא עולה....

בכל מקרה הייתי שם גם אתמול (לי יש כרטיסיה של 10 כניסות ב-150 ש"ח) ככה עולה כניסה חד פעמית 20 ש"ח לילד (הורה לא משלם) או 25 כשיש שעת סיפור. ימים ב'+ג' יש משחקיה ומתנפחים מאוד נחמד, לא המוני ובלאגן כמו שאר המקומות. מאוד אינטימי ושקט, מזגן, מוסיקה,משחקים ופינת קפה להורים הבעלים מאוד נחמד. יום א' משחקיה ויצירה בלי גמבורי.

סיגל 31

New member
הקטן שלי בן 11 חודש-זה מתאים?

זה עולה גם בגיל מתחת לשנה? בדרך כלל לא גובים כסף מילדים מתחת לגיל שנה... איפה זה במכבים?

א י ו ש י

New member
זה מעולה. הם לא גובים אם באים עם

אחים אבל הוא כן ישלם (לקסם שילמתי מגיל חצי שנה) בכל מקרה זה ממש זול יחסית לכל השאר ונחמד שם מרכז רננים קומה 2 מעל בית חולים לחיות

א י ו ש י

New member
../images/Emo26.gifתקראו כמה מרגש../images/Emo36.gif../images/Emo7.gif

קיבלתי באימייל את הקובץ הזה ממנהל המשחקיה MY כיף במכבים אני לקוחה שם ולכן מידי פעם מקבלים אימיילים התרגשתי מאוד וחשבתי שכדאי שתדעו לגבי הפעילות חינם והתרומה לסרטן (שזה עתה גם אני ידעתי עם קבלת מייל זה)

א י ו ש י

New member
זה תוכן האימייל שקיבלתי יחד עם זה

לקוחות יקרים! רציתי לקחת כמה רגעים מכם כדי לספר לכם קצת עלי. הקמתי את "מיי כיף" שנה שעברה לזיכרה של אמי שנפטרה ממחלת הסרטן.החלום שלה היה שאקים מקום לילדים שיעשה להם כיף ושמחה, ואת זה הצלחתי לעשות בעזרתה הכספית. במהלך השנה האחרונה תרמתי ועדיין אני תורם ל"אגודה למלחמה בסרטן".אחד הבעיות של תרומות היום, שאנחנו לא בדיוק יודעים לאן הכסף הולך.זו הסיבה שבגללה אני פונה וכותב אליכם, אני מבקש את עזרתכם. בתאריכים ה- 23/08-24/08 המשחקייה תהיה פתוחה בחינם : בבוקר: 9.30-12.30 ואחה"צ: 16.30-19.30 ג'מבורי, מתנפחים, משחקים, והרבה הפתעות.כל זאת על מנת שתוכלו לפתוח את ליבכם ולתרום למלחמה בסרטן, כל תרומה תתקבל בברכה. לצערנו מספר הילדים החולים במלחמת הסרטן עולה עם השנים, לכןבכסף שתתרמו אוכל לקנות משהו חשוב למחלקת הילדים בבית- החולים "שניידר" בתל-אביב

../images/Emo24.gif מקסים מקסים... אנשים טובים

באמצע הדרך. הבת שלי כבר גדולה לזה אבל שמרתי לי את שם המקום ועם הבאה בתור בטוח אגיע לשם.

מה עושים?

קודם כל, פינת החי בכפר הנוער בן שמן. יש שם פינת ליטוף ומבחר לא קטן של חיות. צריך להצטייד בשתייה קרה כי לא תמיד ניתן להשיג במקום. הבריכה במכבים. יש מבצע אמצע השבוע. כל המשפחה (זוג+2) ב-70 ש"ח. סביר. אה... להביא לילדים כלב מאחת הכלביות באזור. זה יעסיק אותם שעות ויחזק את בטחונם העצמי. אם לא כלב, אז אולי חתול. אם לא חתול אולי אוגרים או משהו. אפשר ללכת לחווה האקולוגית. גם שם יש פינת חי ואפשר קצת להסתובב.

סיגל 31

New member
באמת חשבנו להביא כלב...

איפה יש באזור כלביה? אשמח לקבל פרטים. תודה!!!

גולדן

הוא כלב מאד לא רגוע שמאד קשה לגדל בדירה. מאד לא מומלץ. ישנה הכלבייה העירונית במודיעין. תתקשר ו לווטרינר העירוני. בכלבייה העירונית בלוד יושבת עמותת הב-לב. מה שמיוחד בכלבייה הזאת היא שניתן שם לאמץ כלבים שעברו אילוף. אנחנו לקחנו את ארתור שלנו מהכלבייה של "תנו לחיות לחיות" במשק דרור ברמלה. באתר NRG יש תמונות של כלבים לאימוץ. שיהיה לכם בהצלחה.

למעלה