פעילויות.

איסוף צעצועים- סניף כפר סבא!

צוות המנהיגות של סניף כפר סבא, שנבחר שבוע שעבר, אסף במהלך השבוע בשני בתי ספר שונים צעצועים למען ילדים במעונות של נשים מוכות ברחבי הארץ. הסניף אסף 3 ארגזים שהועברו למעונות בבוקר. המון המון המון כל הכבוד!!! השבוע בודקים הצוות את האפשרות לעשות פעילות התנדבותית בעמותת עמיחי (עמותת משפחות לילדים חריגים). וכבר בפגישה הבאה ביום ראשון נתחיל לתכנן... לקרן, סתיו, שי, עופר וינון- המון בצלחה! נ.ב. ביום ג' יערך בכפר סבא יום יוזמת ז'נבה. ב19:30 יערך מפגש פתוח לציבור וכולם מוזמנים.

כולם מוזמנים..

סניף צפון מארגן מחר ב16:30 במרכז הכרמל קפה פוליטי שיעסוק בתרבות הצריכה. את השאלות שעליהם נדון כתבה לי, כולם מוזמנים לבוא לשאול, לחשוב, להגיב, לדבר ובעיקר לשמוע אנשים שונים ומגוונים... בהצלחה והמון הנאה! נ.ב. ערב אומנות פוליטית מתקרב ובא עלינו לטובה...

ככר הלחם מזמינה למסיבת הפתרון הסופי

כיכר הלחם גאה להציג: מסיבת הפתרון הסופי בסיועה של "מכונת הצדק" בדמות בית המשפט העליון, החליטו הפוליטיקאים כי ביום חמישי תפורק שכונת המגורים כיכר הלחם השוכנת מזה למעלה משנה מול משרד האוצר בירושלים, לאחר שהמתגוררים בכיכר גורשו מכיכר המדינה בתל אביב. כך, לאחר אינספור ניסיונות, נמצא סוף-סוף הפתרון הסופי לבעיית העוני. לטאטא, לסלק, לגרש, להעלים. אם לא רואים את העניים – הם לא קיימים. רגע לפני הפינוי המתוכנן, הנכם מוזמנים למסיבה חגיגית לרגל מציאת הפתרון הסופי מבית מדרשם של אבירי זכויות האדם והבולטים בשאיפתם לחברה צודקת – אהרון ברק וביבי נתניהו. לריקודים על הדם מוזמנים פוליטיקאים, שופטים ושאר קפיטליסטים. יתר הציבור מוזמן להצטרף להפגנה שתתקיים ביום רביעי הקרוב בשעה 15:00, בכיכר הלחם.

ד ר ו ר 1

New member
../images/Emo124.gifבואו לעזרתם של אנשי ג'איוס!!

גזל אדמות ובניית התנחלויות בצל הגדר: בואו לעזרת ג'איוס! 31.12.2004 מול ג'איוס, שאיבדה את רוב אדמותיה בשל הגדר, נבנות בימים אלה התנחלויות חדשות, המוצגות כהרחבה של ההתנחלות הקיימת צופין. הקמתן היא חלק מתנופת הבניה של התנחלויות הגדר החדשות, המסמנות את השלב החדש בפרויקט מערכת הגדרות. ב-10.12 עקרו הבולדוזרים של חברת "גאולת הארץ" כשלוש-מאות עצי זית בחלקתו של תאופיק חסן סלים מג'איוס, וביום ראשון (19.12) בלמו תושבים אמיצים מג'איוס את הבולדוזרים שנכנסו לחלקות להמשיך בהרס. עם השלמת הבנייה, יאבדו תושבי ג'איוס את שארית אדמותיהם שמעבר לגדר (התבוננו במפה המצורפת). בואו לעזרתם של אנשי ג'איוס – ולהיאבק נגד תנופת הסיפוח וההתנחלות! ביום שישי הקרוב, 31.12.2004, נצא לאדמות ג'איוס שממערב לגדר, נפגין במקום וניטע עצים במקום אלה שנעקרו. ביום האחרון של השנה האזרחית נתמוך בהתנגדות האזרחית של תושבי השטחים הכבושים, ונשמיע קול ברור נגד התנחלויות הגדר. Ta'ayush - תעאיוש

Islington

New member
סניף כפ"ס פול מגניב

למרות ששי לא אסף כלום

ערב רב

New member
הצביעות של השמאל הקיצוני מרקיעה

שחקים. תראו איך הם מדברים על אנשים שפלשו באופן מגוחך לפני כמה חודשים לככר בעיר, לעומת יהודים החיים כחוק עשרות שנים בבתיהם בגוש-קטיף. וכל מתנגדי ההשוואות לשואה מתבקשים לשים לב עד כמה בוטה כמו שאיש מהימין לא העז להתבטא.

Fleddermaus

New member
אתה מוכן להסביר לי מה הקשר?

גוש קטיף\כיכר הלחם? כי לא נראה לי שהבנתי...

ערב רב

New member
אני אסביר לך בפשטות

כך את הפיסקה של פלס: "בסיועה של "מכונת הצדק" בדמות בית המשפט העליון, החליטו הפוליטיקאים כי ביום חמישי תפורק שכונת המגורים כיכר הלחם השוכנת מזה למעלה משנה מול משרד האוצר בירושלים, לאחר שהמתגוררים בכיכר גורשו מכיכר המדינה בתל אביב. כך, לאחר אינספור ניסיונות, נמצא סוף-סוף הפתרון הסופי לבעיית העוני. לטאטא, לסלק, לגרש, להעלים." תחליף את "שכונת המגורים כיכר הלחם" ב"הישוב העברי בגוש-קטיף" ואת "כיכר המדינה בתל אביב" ל"ימית", למשל. שים לב למשפט "נמצא סוף-סוף הפתרון הסופי לבעיית העוני. לטאטא, לסלק, לגרש, להעלים." צריך להבין שאנשים כמו ולרשטיין הם מאוד מאופקים ביחס להתבטאויות כאלה המושמעות תדיר מן הצד השמאלי של המפה. לכן, לדעתי, יש להקצין באופן משמעותי ביותר את ההתבטאויות כנגד הגירוש, משום שגבול החוקיות עוד רחוק.

Fleddermaus

New member
יש פה משהו לא בסדר...

זה נורא שאזרחים שומרי חוק מתדרדרים למצב שעליהם לחיות בככר הלחם, אבל בעצם, ככר הלחם הוא כמו מאחז לא חוקי, לא? אז אם אני דורש שיפנו מאחזים, אז זה אומר שאני חייב גם לדרוש שיפנו את ככר הלחם? לי אין תשובה...

למעלה