פעילויות אחה״צ

סיון 5576

New member
פעילויות אחה״צ

הבנות בנות שנה וחודשיים מאוד פעילות באופן כללי כל היום מתרוצצות. אחרי הצהריים לרוב אני לבד ויורדת איתן לטיול בעגלה אבל אני לא יכולה להוריד אותן לגינה כי ממש קשה להשתלט עליהן כל אחת רצה לכיוון אחר ולא מקשיבות לי ובמספר הפעמים שניסיתי אחרי כמה דקות כבר החזרתי אותן לעגלה כי פשוט פחדתי שירוצו לכביש/ יכניסו משהו לפה/ ייעלמו לי. הבעיה היא שאני מתבאסת להשאיר אותן בעגלה במקום שייהנו במתקנים וגם להן נמאס מהר. מידיי פעם אני הולכת איתן לג׳ימבורי שם אין סכנות ומקום סגור אז אין לי בעיה להשתלט עליהן. אשמח לרעיונות איך להעביר את אחר הצהריים ואם יש לכן עצות איך הולכים לגינה עם שתיים. אני יודעת שיש גינות מגודרות עם שער לצערי אין לי אחת כזו קרובה לבית.... תודה לעונות (-:

בייביסיטר

אין ברירה- בגיל הזה חייבים עוד עיניין וידיים. במיוחד אם הן שובבות (מכירה כאלה...)

או שתקבעי עם חברות לילד אחד ורגוע יחסית ואז יוכלו קצת להציל אותך או הכי טוב- נערה שאוהבת ילדים שתצטרף אליך תמורת תשלום של 25 ש"ח לשעה לכשעתיים
כל אחת על ילדה, אפשר להביא אוכל לגינה ומשם חוזרים ישר הביתה למקלחת ולישון

יעלה כמו גימבורי...

תמרה01

New member
לטווח הארוך אולי

תתקשרי לעירייה ותבקשי שיגדרו את הגינה. אני לא יודעת באיזו עיר את גרה אבל יש עיריות מאוד קשובות את יכולה גם להחתים מספר הורים בשכונה( להשאיר דף עם עט בגינה הקרובה ולאסוף אחרי כמה ימים ולשלוח לעירייה). בטוחה שלא רק את רוצה גינה מגודרת זה אלף בית של גן שעשועים..
במיידי הייתי לוקחת בייביסיטר צעירה שתהיי איתי פעמיים בשבוע בגינה ושאר הזמן לטייל בעגלה ולנשום אויר מבלי להוריד אותן.

Edgr

New member
תעזרי במשפחה /חברות

קשה מאוד ללכת לבד לגינה , כשאני לבד אני מבקשת מהסבתות/אחיות/דודות לבוא - בכל מקרה, אפשר ללכת לפארק שיש בו רק דשא(בדרך כלל אלו רחוקים מהכביש או מגודרים) להביא איתך שמיכה ,כדורים, בימבות ועוד משחקים או ללכת לחברים עם ילדים בני גילם(תוכלי להזמין גם אלייך)

מיצי666

New member
חפשי שרשור קודם

שהיה ממש מעולה בנושא הזה לפני כחודש. משהו עם כותרת כמו איך לוקחים תאומים לגן שעועים. היו המון המלצות מעולות.

למעלה