פעולת צבע...

Hilaloosh

New member
פעולת צבע...

אני צריכה עזרה... קודם כל... היי אני הילה... אני מעמק חפר מדריכה בתנועת הנוער בני המושבים... ואני ממש ממש צריכה רעיונות למשחקים לפעולת צבע... בנתיים תכננו שאנחנו עושות 1-טוויסטר/פלונר (איך שאתם קוראים לזה) עם גואש... 2- תופסים קו שמציירים עם הידיים... 3- מתחלקים לזוגות, אחד בכל זוג עוצם את העניים... ולוקח מכחול והוא צריך לצייר לבן זוגו שפם... אם יש לכם עוד רעיונות... תרשמו לי בבקשההההה זה ממש ממש ממש יעזור לי!

אפשר גם...

לעשות דיוקן ידיים של כל חברי הקבוצה...עשיתי את זה עם 3 קבוצות שהספקתי להדריך ב3 שנים שלי...הלך טוב... להוצאת מרץ-ככה: *תופסת צבע-כמו שכבר אמרו *אם המתחם שלכם מלוכלך קצת כמו שהיה אצלנו...את יכולה לתת להם זמן מוקצב נגיד 10 שניות, ולהגיד להם להביא משו בצבע מסויים, אחרון שמגיע מקבל משימה...ותוך כדי מנקים את המקום:) וגם אם לא מלוכלך..תמיד יש הרבה צבעים מסביב..אפשר לעשות את זה...אילתרתי את זה כשנשאר לי זמן פנוי וחניכים היפראקטיבים-עבד טוב. *"ערבי ערבי איזה צבע"...אני מניחה שאת יודעת מה זה *חבילה עוברת שכל המשימות והשאלות הן על צבעים, יכול לשמש גם להיכרות טובה..כל מיני שאלות על צבעים אאהובים, צבע קבוצת כדורגל אהודה..וכו'.. בסוף כמובן ההפתעה קשורה לצבעים<לדוגמא טושים>. *חידון על צבעים..יכול להיות תחרותי...קצת נדוש אבל בכל זאת... אממ טוב לא עולה לי עוד משהו כרגע...אם יהיה אני אוסיף.... לילה טוב מיכל

מומין2

New member
עלה לי עוד רעיון..

תעשי תחרות תחפושות של מי מתחפש הכי צבעוני

הדבר לדעתי הכיייי ../images/Emo168.gif

מגניב עם צבע... זה פייטבול עם רובי מיים, שהמיים שמכניסים לתוכם הם גואש שמדולל עם מיים... רק להגיד לחניכים להביא בגדים שאפשר ללכלך... אין זה הדבר הכי כייפי בעולםם

F00D Is G00D

New member
ראה פעולת תה...

העלתי פעולת תה שכבר קראת.. הייתה משימה שחניך מחזיק כוס והשני קולע עם האקדח... זה היה כל כך מצחיק... אבל בגלל מחסור בסוכר אז בתוך הרובים לא היה תה עם סוכר.. ואז זה לא היה כל כך דביק ומגעיל כמו שתכננו... אבל זה היה מצחיק... א"חכ אני והמדריך השני שיחקנו בזה שעות...

למעלה