פעולת פרידה מחניכים

tamari23

New member
פעולת פרידה מחניכים

אני צריכה עזרה דחופה.. אני צריכה לעשות פעילות פרידה מחניכים שלי שהם בכיתה ט'. מדובר בקבוצה בפנימייה שמורכבת מ30 חניכים בערך - קצת יותר בנים מבנות. אין לי שום רעיון חוץ מהעובדה שהם מאוד אוהבים כל דבר שקשור לאוכל,אבל אני צריכה שיהיה לזה מסר מסויים. הפעילות אמורה להיות בעוד שבועיים בערך - כך שאין לי את האפשרות לשאול אותם דברים כמו איך עברה עליכם השנה כי זה לא ממש רלוונטי. אשמח לרעיונות!

דוריק30

New member
פרידה מחניכים

אוכל זה דבר שקל לעשות סביבו פעילות, ובדר"כ זה גם מקל על פרידות. פעילויות שאת יכולה לעשות עם אוכל:
משחקי שוקולד, במבה, קרמבו-עם כל אחד מהם את יכולה לעשות משחקים
מאסטר שף/קרב סכינים- להכין ארוחה סביב מאכל מסוים או מאכלי עדות/מדינות. יש פה ערך של שיתוף פעולה וזה כיף פעילויות לפרידה:
חבילה עוברת
חפש את המטמון
חידון טריוויה- עליהם, על הפנימיה, עלייך. את יכולה "להשתמש" בתוכניות טלויזיה
משימות צילום- להצטלם בפוזות שונות לפי משימות- יהיו לכם מזכרות. אפשר גם להכין מסגרות לתמונות ולפתח את התמונות ולתלות
משחק הדואר- פעילות שמעבירים בה פתקים אחד לשני וזה יכול לתת להם הזדמנות לכתוב לך דברים ולהיפך. זה יכול להיות אנונימי ואולי יאפשר להגיד דברים שלא היו נאמרים בע"פ. אם תירצי אני אסביר לך איך עושים את הפעילות. זה נחמד וחוויתי.
לתת לכל אחד פתק שירשום/יצייר משהו בשבילך ותכינו מזה אלבום. וגם את תתני להם פתק או מתנה קטנה
יצירת מתנות- לשים חומרי יצירה ולתת לכל אחד להכין לך משהו לפרידה מקווה שעזרתי ונתתי לך כיוון שיהיה לך בהצלחה

למעלה