פעולת סיום

uric27

New member
פעולת סיום

שלום לכולם! אני צריך עזרה!! הפעולה הבאה שלי עם החניכים היא פעולת סיום של השנה לפני המחנות והפעילות קיץ. עכשיו, היתה שנה טובה עם הקבוצה ואני לא מצליח לחשוב על פעולה שתהיה סיום חוויתי ומגניב לשנה... אני מדריך עם עוד מישהו ויש לנו 20 ילדים בקבוצה, בבקשה! אם יש לכם רעיונות, הצעות וכו' תכתבו! תודה רבה [:

פעולת מים

או משו שיזכיר כל מיני קטעים ממהלך השנה. אני אחשוב על עוד... למתי זה ואיזו שכבה? בהצלחה

פיינטבול!

הכי כיף. קונים חבילה של בלונים קטנים כאלה, במיוחד לצבע (אפשר להשיג בחנויות של כלי כתיבה וצעצועים). שמים בפנים קצת גואש וממלאים במים. אם יש לך הרבה זמן גם תכין "מחנות" כלאה, ממש כמו פיינטבול אמיתי, כדי שהחניכים יתלהבו יותר. השאר נתון לדמיונך... אפשר לשחק סתם ככה או לקשר את זה למשחקים אחרים (למשל, לעשות כמה מערכות, שמי שמנצח בכל מערכה צריך לעשות משימה כלשהי). שיהיה בהצלחה!

uric27

New member
תודה

זה לכיתות ד'.. פעולת מים כבר היתה אבל לקשר את הפעולה לכל השנה דווקא נשמע טוב.. פיינטבול זה גם מעולה! תודה! אם יש למישהו עוד רעיון תכתבו בקשה :] תודה

עוד רעיון

שוקולד כמובן... למשל, מראים לחניכים שקית עם חומרים מהם הם יכולים להכין כדורי שוקולד/עוגת שוקולד. ואז אומרים להם שיש להם נגיד 8 משימות לבצע בשעה, ואם הם מצליחים הם יכולים להכין כדורי שוקולד. (פצצת זמן). דוגמאות למשימות- - נותנים לכל חניך מטבע של 10 אגורות, וכולם צריכים ללכת לבתים במושב ולבקש תמורת המטבע משהו שקשרו לשוקולד. זה לא חייב להיות שוקולד- אפשר לתת לכל מס' חניכים (תלוי כמה יש בקבוצה) אות מהמילה "שוקולד", והם צריכים להשיג משהו שמתחיל באות הזאת. - פאזל שמצד אחד מצוייד שוקולד, ומהצד השני כתוב מקום כלשהו במושב שהחניכים צריכים להגיע אליו בשביל המשימה הבאה. - חידות בציורים- סוגים של שוקולד (מריר, לבן, חלב, פרה, עוגיות, שוויצרי, בלגי, אוורירי,...) - "מי אני?" (המשחק עם המדבקה על המצח)- עם דברים שקשורים לשוקולד. למשל- קקאו, סוכר, כיף כף, אגוזי,...) בעצם אפשר לקחת כל משחק פשוט ולקשר אותו איכשהוא לשוקולד... כמה שיותר שוקולד- החניכים יעשו יותר בהתלהבות את המשימות... בהצלחה!

N i T z A n1

New member
גם צריכה עזרה

אני עושה פעולת סיום לכיתות ה' בים למישהו יש רעיונות למשחקים בחוף?

ע ד ן 101

New member
כבר דיברנו על זה ניצן!

אני מקווה שהם לא יתפרעו לך.. ! ו.. את יכולה לעשות להם אוסקר.. שמעתי שעשו את זה כבר אצלכם, למרות שאין לזה קשר לחוף. שיהיה בהצלחה

N i T z A n1

New member
חמודה לא דיברנו על זה לעולם

חוץ מזה שכן... עשו אצלנו כבר אוסקר! אנחנו עשינו אז זה לא נראה לי חכם לעשות פעמיים אוסקר בשנה אחת חוץ מזה שהפעולה כבר עברה... אז למה הכרחת אותי לסכן את החיים שלי עכשיו? ניפגש מחר :p

ע ד ן 101

New member
חחחחחח אוקיי אוקיי, כנראה שאני הוזה

נו.. את מכירה אותי.. בקיצור, מקווה שהיה מהנה נ.ב: ממש הולמת אותך החולצה הכחולה של הקייטנה ...

N i T z A n1

New member
כל עוד היא הולמת אותי רק ליום אחד

זה בסדר ואת סתומה תהני מחר בסאפרי או משו כזה

ע ד ן 101

New member
פ-חחחח ניצן ניצן... ספארי זה עוד

היה יכול להיות שפוי ביחס למה שהיה לנו אתמול. יומטוב

למעלה