פעולת מים תקשיבו אם למישהו יש רעיונות למשחקי מים זה יעזור..! תודה (:
S spraizler New member 13/6/05 #3 חח לא רק את.. אני ישן לי היום.. פתאום באיזה 12 אני שומע גשם מבחוץ.. הייתי קם לבדוק את העניין אבל אני עצלן והייתי עייף.. ואז שקמתי אמרו לי שירד גשם
חח לא רק את.. אני ישן לי היום.. פתאום באיזה 12 אני שומע גשם מבחוץ.. הייתי קם לבדוק את העניין אבל אני עצלן והייתי עייף.. ואז שקמתי אמרו לי שירד גשם
ע ע ד ן 101 New member 13/6/05 #4 אצלינו עכשיו יורד גשם.. ../images/Emo7.gif והוא לא מפסיק! .. מה קורה לעולם הזה?! אנחנו באמצע יוני
י יפעת מגליל תחתון New member 13/6/05 #8 אם את עושה פעולת מים תנסי לפחות להעביר לחניכים את המסר של כמה חשוב לחסוך במים, ולא סתם לבזבז...
כ כחילה New member 14/6/05 #13 אוי יפעת יפעת... איזה בחורה ערכית, לקחת נושא תמים עשית אותו פושע... ולמה שמו שעושה פעולת מים, תשתדל באמת שלא יהיה בזבוז מטורף של מים סתם, כי זה קצת נוגד את מה שאנחנו באים להעביר לחניכים כל השנה
אוי יפעת יפעת... איזה בחורה ערכית, לקחת נושא תמים עשית אותו פושע... ולמה שמו שעושה פעולת מים, תשתדל באמת שלא יהיה בזבוז מטורף של מים סתם, כי זה קצת נוגד את מה שאנחנו באים להעביר לחניכים כל השנה
S s h e e p i t New member 14/6/05 #17 ../images/Emo140.gif יותר מדי פרחים את מקבלת לאחרונה לא טוב, לא טוב..
S s h e e p i t New member 14/6/05 #19 חחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif בהחלט... אנחנו בדרך לגינה