פעולת כיף-דחוף

פעולת כיף-דחוף

מחר אני עושה פעולת הכנה לטיול לחניכים, אבל בגלל שבאים לי כמה חדשים אני רוצה לעשות שעה הכנה לטיול ושעה כיף (כי החדשים לא יוצאים לטיול) אני צריכה עזרה בקשר לפעולה. חשבתי לעשות פעולת פיינטבול או פעולת גועל נפש. או אולי חצי חצי! תנו רעיונות! ואם למישהו יש פעולת פיינטבול או גועל נפש שיעלה אם הוא יכול. לילה טוב.

MKroni

New member
פעולת גועל זה כלכך מאאגניב../images/Emo6.gif

עשו לנו מתחילת השנה וכולם פשוט אהבו תפעולה הזאת.. אבל אני חושבת שזה נורא תלוי בגיל של החניכים ובשיתוף פעולה שלהם, ז"א אם הם קצת יבשים ונגעלים מלשבת על החול :)-\) יהיה להם קצת קשה להנות בפעולה. בכ"מ הנה כמה דברים שעשו לנו; חילקו אותנו ל2 קבוצות והיה לוח גדול עם משימה ותחרות [אם אני לא טועה, הזיכרון שלי לא משו:\]. בשביל להחליט אם תיהיה משימה או תחרות צריך לירוק על הלוח, אבל זה ססתם בשביל לחמם ת'אווירה
הנה כמה מהדברים שהיינו צריכים לעשות: 1. להעביר פרוסה עם המוווווון סחוג, חריפים ומסרחים למיניהם רק בעזרת הפה 2. למלא כוס בכמה שיותר רוק [לא רק מחברי הקבוצה] 3. להוציא חתיכות לחם מגיגית מלאאאאאאה בסוגי קריסטלים [אחד המצחיקים
] זה בעיקרון מה שאני זוכרת:| אבל אני בטוחה שכל שאר חברי הפורום ישמחו להעלות רעיונות משלהם

MKroni

New member
וד"א;

שיהיה בהצלחה
*בתחילת ח' *יבשים ונגלעים מלשבת על החול *לוח שמחולק להרבההרבה ריבועים עליהם כתוב משימה/תחרות

ויזן

New member
היום אנחנו מעבירים פעולת פיינטבול

אבל היא לא כרגע אצלי והיא לכיתות ז'

s h a r o n 7

New member
חזזזזזק!!!../images/Emo126.gif

עשו לי את זה שהייתי ב-ח' וזה אחד הכיפיים!!!

amitika1

New member
פעולת גועל נפש...

1. להצויא מתוך ג'יפה כמה שיותר מטבעות 2. לשים מלא קערות עם סגנונות אוכל שונים וכל אחד צריך לעשות שילוב של ארבעה דברים ולאכול. 3. מרותץ שליחים שמגיעים לקערה אוכל חרדל חוזרים חזרה אוכלים חצי כפית פלפל ככה כל הקבוצה.

למעלה